لطفا فقط مدیر انجمن پاسخ دهند . و بچه های انجمن به نشانه تایید فقط تشکر بزنند . چطور تا مدیر انجمن یه پست میزاره صد نفر تشکر میکنن . خب اگه حرف من درسته . فقط تایید کنید .
این مطلب در 1392/03/19 12:44:33 نوشته شده است و در 1392/03/19 12:45:59 ویرایش شده است .
سرور 8 بیا بالا ........
لطفا فقط مدیر انجمن پاسخ دهند . و بچه های انجمن به نشانه تایید فقط تشکر بزنند . چطور تا مدیر انجمن یه پست میزاره صد نفر تشکر میکنن . خب اگه حرف من درسته . فقط تایید کنید .
ای بابا از دیروز تا حالا کلی ضررر پشت ضرر ارتش و قهرمانمان رفت برنگشت و مرد اونم به شهری که هیچ نیروی نظامی نداشت ولی وقتی به پول میرسه خیلی زود مشکل حل میشه در طول 3روز بنده 45000تومان پول دادم که پیشرفت کنم نه این که باز هی مشکل پیدا کنه من ضرر کنم
این مطلب در 1392/03/19 12:52:53 نوشته شده است و در 1392/03/19 12:53:12 ویرایش شده است .
دوستان یه سری به وبلاگ بنده بزنین ممنون میشم
http://prayerandheaven.blogsky.com/
ای بابا از دیروز تا حالا کلی ضررر پشت ضرر ارتش و قهرمانمان رفت برنگشت و مرد اونم به شهری که هیچ نیروی نظامی نداشت ولی وقتی به پول میرسه خیلی زود مشکل حل میشه در طول 3روز بنده 45000تومان پول دادم که پیشرفت کنم نه این که باز هی مشکل پیدا کنه من ضرر کنم
:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
من این همه خودمو ترکوندم این همه سوخت دادم این همه ضرر کردم نصف پول کتیبه خرج اکانت شد بعد کلی دعوا آخرش گفتند مورد شما به مدیر بازی ارسال شد همین
هنوزم که هنوزه قراره به ما جواب بدن
هنوزم که هنوزه قراره بگن چرا سری دوم جوایز تو سرور 9 از ساعت 12 به ساعت 7ونیم صبح منتقل شد
هنوزم که هنوزه قراره بگن چرا این همه ا پ ر ا ت و ر محمدی جواب های بی ربط میده
هنوزم که هنوزه قراره بگن که چرا نمیتونند با ربات ها مقابله کنند
هنوزم که هنوزه هر با گ ی هم که صورت میگیره رو بی سرو صدا جلو شو میگیرند بدون اینکه بخوان با متخلف ها بر خورد کنند
اون وقت شما میایی میگی چرا مشکلات حل نمیشه ؟؟؟؟؟
hiiiiis jangjo khabide
داداش من
من این همه خودمو ترکوندم این همه سوخت دادم این همه ضرر کردم نصف پول کتیبه خرج اکانت شد بعد کلی دعوا آخرش گفتند مورد شما به مدیر بازی ارسال شد همین
هنوزم که هنوزه قراره به ما جواب بدن
هنوزم که هنوزه قراره بگن چرا سری دوم جوایز تو سرور 9 از ساعت 12 به ساعت 7ونیم صبح منتقل شد
هنوزم که هنوزه قراره بگن چرا این همه ا پ ر ا ت و ر محمدی جواب های بی ربط میده
هنوزم که هنوزه قراره بگن که چرا نمیتونند با ربات ها مقابله کنند
هنوزم که هنوزه هر با گ ی هم که صورت میگیره رو بی سرو صدا جلو شو میگیرند بدون اینکه بخوان با متخلف ها بر خورد کنند
اون وقت شما میایی میگی چرا مشکلات حل نمیشه ؟؟؟؟؟
عنوان: پاسخ به: لطــــــــفا
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/03/19 13:18:07
این مشکل در حال رسیدگی هست و تمام بازیکنانی که متضرر بشن، در صورتیکه مربوط به مشکل سمت سرور باشه خسارتشون جبران میشه و نیروهاشون برمیگرده بهشون. مشابه این اتفاق قبلا هم افتاده بوده و به همین صورت برخورد شد باهاشون.
در هر صورت برای اطلاعات بیشتر با واحد پشتیبانی تماس بگیرید لطفا.
دوستان یه سری به وبلاگ بنده بزنین ممنون میشم
http://prayerandheaven.blogsky.com/
[b]جواب مدیر انجمن [/b]
عنوان: پاسخ به: لطــــــــفا
ارسال شده توسط مدیرانجمن در 1392/03/19 13:18:07
این مشکل در حال رسیدگی هست و تمام بازیکنانی که متضرر بشن، در صورتیکه مربوط به مشکل سمت سرور باشه خسارتشون جبران میشه و نیروهاشون برمیگرده بهشون. مشابه این اتفاق قبلا هم افتاده بوده و به همین صورت برخورد شد باهاشون.
در هر صورت برای اطلاعات بیشتر با واحد پشتیبانی تماس بگیرید لطفا.
و کماکان نیرو ها در حال بازگشت بازم در حال برگشت یه غارت 20 دقیقه ای 10 ساعت طول کشیده بیچاره ها سربازا خسته شدن .... این داستان ادامه دارد.....
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
و کماکان نیرو ها در حال بازگشت بازم در حال برگشت یه غارت 20 دقیقه ای 10 ساعت طول کشیده :lol: بیچاره ها سربازا خسته شدن .... این داستان ادامه دارد.....:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.