ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟
اگه کارت اینترنته فقط میتونی ارزون ترین * بازار رو بگیری
که پی سی پنت/وم فور و فایو کافیه
لپ تاپ واسه اینترنت هم بین دویست تا پونصد تومن هست
منم برا همین بهش میگم خوب فکر کن قبل خرید .هر قدر بزرگتر بشی بعد بخری به سودته .
اگه برا بازی هم میخواد استفاده کنه همون رومیزی رو روش حساب باز کنه بهتره .
اگه برا اینترنت میخواد با یه اسمارت فون هم کارش راه میفته .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟[/div][/quote]
اگه کارت اینترنته فقط میتونی ارزون ترین سیستم بازار رو بگیری
که پی سی پنت/وم فور و فایو کافیه
لپ تاپ واسه اینترنت هم بین دویست تا پونصد تومن هست [/div][/quote]
منم برا همین بهش میگم خوب فکر کن قبل خرید .هر قدر بزرگتر بشی بعد بخری به سودته .
اگه برا بازی هم میخواد استفاده کنه همون رومیزی رو روش حساب باز کنه بهتره .
اگه برا اینترنت میخواد با یه اسمارت فون هم کارش راه میفته .
نه با کارت اینترنت نمی خوام برم تو اینترنت می خوام با مودم برم
شما چی میگین ینی اسمارت فون بگیرم؟
اسمارت فون بخوای بگیری کمه کم 600 تا 900 تومن هزینه داره
در صورتی که صفحه کوچیکه
ای دی اس ال نداره و باید با تری جی و وایرلس و ... بری که هزینش بالاس
شما یه لپ تاپ ارزون بگیری دست دو کارتو راه میندازه خیلیم خوبه هزینشم بین 200 تا 500 تومنه
آگهی هاشم توی روزنامه همشهری هست
برای اینترنت * مورد نیاز یه * خیلی سادس
برای کارهای گرافیکی و بازی باید بالاترین * بازارو بگیری
پس قبلش بدون چی کاری با لپ تاپ داری بعد اقدام به خرید بکن
این مطلب در 1392/02/23 14:20:08 نوشته شده است و در 1392/02/23 14:20:56 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]نه با کارت اینترنت نمی خوام برم تو اینترنت می خوام با مودم برم
شما چی میگین ینی اسمارت فون بگیرم؟[/div][/quote]
اسمارت فون بخوای بگیری کمه کم 600 تا 900 تومن هزینه داره
در صورتی که صفحه کوچیکه
ای دی اس ال نداره و باید با تری جی و وایرلس و ... بری که هزینش بالاس
شما یه لپ تاپ ارزون بگیری دست دو کارتو راه میندازه خیلیم خوبه هزینشم بین 200 تا 500 تومنه
آگهی هاشم توی روزنامه همشهری هست
برای اینترنت سیستم مورد نیاز یه سیستم خیلی سادس
برای کارهای گرافیکی و بازی باید بالاترین سیستم بازارو بگیری
پس قبلش بدون چی کاری با لپ تاپ داری بعد اقدام به خرید بکن
نه نمی خوام زیاد باهاش بازی کنم بیشتر می خوام کارای مدرسمو و دسترسی به اینترنت داشته باشم اونم با adsl
همون لپ تاپ دست دو
یا pc پنتیوم فور یا پنتیوم فایو کارتو انجام میده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]نه نمی خوام زیاد باهاش بازی کنم بیشتر می خوام کارای مدرسمو و دسترسی به اینترنت داشته باشم اونم با adsl[/div][/quote]
همون لپ تاپ دست دو
یا pc پنتیوم فور یا پنتیوم فایو کارتو انجام میده
نه با کارت اینترنت نمی خوام برم تو اینترنت می خوام با مودم برم
شما چی میگین ینی اسمارت فون بگیرم؟
اشتباه فهمیدی .منظورش کار شما بود نه کارت . گرفتی ؟
adsl از نوع lan یا wireless وجود داره مودم هاش .که اگه مودمت فقط lan باشه با اسمارت فون یا هر گوشی معمولی دیگهه ای نمی تونی ازش استفاده کنی .ولی وایرلس (بدون سیم البته محدوده 10 یا 20 متر از هر طرف به مودم )هر دستگاه که وایرلس بخونه میره (لپتاب ، تبلت ، اسمارت فون، بعضی گوشی های معمولی دیگه (تو مشخصاتش زده wifi ) این از این .
الان کامپیوتر رو میزی داری دیگه .اگه داری که با همون هم میتونی کار های مدرسه رو انجام بدی .توضیح بیشتر بدی بهتر هست .اگه تحقیق یا چنتا سیدی یا اینترنت و اینا هست لپتاب با رومیزی فرقی نداره .هر دوشونم برا اینترنت پورت lan رو کارت شبکهشون دارن .اگه پی سی هم لن نداشت با 10 پونزده تومن فک کنم کارت شبکه میخری. و تو لپتاب + بعضی دستگاه های دیگه که اسم بردم یه وایرلس هم دارن که برا استفاده از وایرلس باید مودمتم علاوه بر لن وایرلس هم باشه.
این مطلب در 1392/02/23 18:52:25 نوشته شده است و در 1392/02/23 18:56:48 ویرایش شده است .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]نه با کارت اینترنت نمی خوام برم تو اینترنت می خوام با مودم برم
شما چی میگین ینی اسمارت فون بگیرم؟[/div][/quote]
اشتباه فهمیدی .منظورش کار شما بود نه کارت . گرفتی ؟
adsl از نوع lan یا wireless وجود داره مودم هاش .که اگه مودمت فقط lan باشه با اسمارت فون یا هر گوشی معمولی دیگهه ای نمی تونی ازش استفاده کنی .ولی وایرلس (بدون سیم البته محدوده 10 یا 20 متر از هر طرف به مودم )هر دستگاه که وایرلس بخونه میره (لپتاب ، تبلت ، اسمارت فون، بعضی گوشی های معمولی دیگه (تو مشخصاتش زده wifi ) این از این .
الان کامپیوتر رو میزی داری دیگه .اگه داری که با همون هم میتونی کار های مدرسه رو انجام بدی .توضیح بیشتر بدی بهتر هست .اگه تحقیق یا چنتا سیدی یا اینترنت و اینا هست لپتاب با رومیزی فرقی نداره .هر دوشونم برا اینترنت پورت lan رو کارت شبکهشون دارن .اگه پی سی هم لن نداشت با 10 پونزده تومن فک کنم کارت شبکه میخری. و تو لپتاب + بعضی دستگاه های دیگه که اسم بردم یه وایرلس هم دارن که برا استفاده از وایرلس باید مودمتم علاوه بر لن وایرلس هم باشه.
سلام .
من دوتا رو انلاین بازی میکنم و دنبال یه اینترنتم که ارزون باشه و جواب بده .
باهاش بتونم هاست بشم یعنی بکشه .
بعد اگه بخوای بازی انلاین کنی باید نامحدود باشه حتما ؟
اگه نه در ماه چقدر ترافیک لازمه ؟
ممنون ازتون /
ali gras
گلد ساپورت واسه سرور13 میخواییم .
رتبه4 غارت در سرور13
نام اکانت : hyper 92
سلام .
من دوتا رو انلاین بازی میکنم و دنبال یه اینترنتم که ارزون باشه و جواب بده .
باهاش بتونم هاست بشم یعنی بکشه .
بعد اگه بخوای بازی انلاین کنی باید نامحدود باشه حتما ؟
اگه نه در ماه چقدر ترافیک لازمه ؟
ممنون ازتون /
ali gras
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.