آره خوبه قیمتش بین 780 تا 850
فقط یه مشکل در مورد نسخه اندرویدش که 2.3 هست باید آپ دیت کنی
بقیه چیزاش خوبه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]ارش من نظرم رفته رو go
نظرت تو چیه [/div][/quote]
آره خوبه قیمتش بین 780 تا 850
فقط یه مشکل در مورد نسخه اندرویدش که 2.3 هست باید آپ دیت کنی
بقیه چیزاش خوبه:mrgreen:
خب اپپدیتش می کنم
ارش به نظرت اگه اپدیت شه مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟
نه داداش آپدیت چون از طریق خوده شرکت سونی ارائه میشه
اگر گوشی شما گارانتی اصلی باشه مشکلی پیش نمیاد چون همه چیش با هم مطابقت داره
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]خب اپپدیتش می کنم
ارش به نظرت اگه اپدیت شه مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟[/div][/quote]
نه داداش آپدیت چون از طریق خوده شرکت سونی ارائه میشه
اگر گوشی شما گارانتی اصلی باشه مشکلی پیش نمیاد چون همه چیش با هم مطابقت داره
سونی اکسپریا کلا گوشی خوبیه . من خودم اگه بین htc & nokia& lg &samsung ترجیح میدم یه مدل از سری اکسپریا بگیرم ..
در بالا هم فرهنگ لغت : آپدیت نه آپگرید .
برای تبدیل * های عامل گوشی ها از یکی به یکی دیگه احمال سوختن گوشی هست .مثلا از ویندوز موبایل به آندروید .ولی در مورد آپگرید اندروید اطلاع ندارم . ولی اول بهتره از چند نفر که این کار رو کردن بپرسی .شاید گوشی نکشه و مشخصات سخت افزاریش نخونه با حداقل ها .
راجب تبلت هم باز میگم به جای اینکه پول تبلت بدم یه اکسپریا بهترشو میگیرم یا یه یه آیفون .بعد سامسونگ و الجی .آخرشم اچ تی سی
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
سونی اکسپریا کلا گوشی خوبیه . من خودم اگه بین htc & nokia& lg &samsung ترجیح میدم یه مدل از سری اکسپریا بگیرم ..
در بالا هم فرهنگ لغت : آپدیت نه آپگرید .
برای تبدیل سیستم های عامل گوشی ها از یکی به یکی دیگه احمال سوختن گوشی هست .مثلا از ویندوز موبایل به آندروید .ولی در مورد آپگرید اندروید اطلاع ندارم . ولی اول بهتره از چند نفر که این کار رو کردن بپرسی .شاید گوشی نکشه و مشخصات سخت افزاریش نخونه با حداقل ها .
راجب تبلت هم باز میگم به جای اینکه پول تبلت بدم یه اکسپریا بهترشو میگیرم یا یه یه آیفون .بعد سامسونگ و الجی .آخرشم اچ تی سی
ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟
به نظر من پولتو خرج نکنی جمع کنی بهتره .
اگه یه کامپیوتر داری شاید برات فرقی نکنه .با رومیزنی هم میتونی کار کنی .
اگه کامپیوتر درست حسابی داری یه اسمارت فون بگیری شاید بهتر باشه.چون همین لپ تابم دو سه کیلو هستش .من هر روز دارم میرم دانشگاه میام میدونم چه میکشی .البته اگه وزن کیف و یه دونه دفتر هم اضافه بشه بیشتر هم میشه.
ولی اگه لپتاب بخوای برند ایسر Acer تقریبا شاید مناسب باشه .از هزینه هم به صرفه تره .
بعدش رو ایسوس و اچ پی و سونی وایو و ...
اگه رو میزی داری اگه مشخصاتش پایین هم باشه ارتقاش بدی باز بهتره تا لپ تاب بگیری .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
به نظر من پولتو خرج نکنی جمع کنی بهتره .
اگه یه کامپیوتر داری شاید برات فرقی نکنه .با رومیزنی هم میتونی کار کنی .
اگه کامپیوتر درست حسابی داری یه اسمارت فون بگیری شاید بهتر باشه.چون همین لپ تابم دو سه کیلو هستش .من هر روز دارم میرم دانشگاه میام میدونم چه میکشی .البته اگه وزن کیف و یه دونه دفتر هم اضافه بشه بیشتر هم میشه.
ولی اگه لپتاب بخوای برند ایسر Acer تقریبا شاید مناسب باشه .از هزینه هم به صرفه تره .
بعدش رو ایسوس و اچ پی و سونی وایو و ...
اگه رو میزی داری اگه مشخصاتش پایین هم باشه ارتقاش بدی باز بهتره تا لپ تاب بگیری .
lenovo هم خوبه ...
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟[/div][/quote]
lenovo هم خوبه ...
lenovo هم خوبه ...
لنووو ؛ فوجیتسوهای جدید رو نمی دونم شاید خوب باشن ولی قدیمیا زیاد تعریف نداشت .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟[/div][/quote]
lenovo هم خوبه ...[/div][/quote]
لنووو ؛ فوجیتسوهای جدید رو نمی دونم شاید خوب باشن ولی قدیمیا زیاد تعریف نداشت .
اگه کارت اینترنته فقط میتونی ارزون ترین * بازار رو بگیری
که پی سی پنت/وم فور و فایو کافیه
لپ تاپ واسه اینترنت هم بین دویست تا پونصد تومن هست
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]ارش من یه دانش اموزم دزامد مالی ندارم و می خوام با پول بابام یه لپ تاپ بگیرم که بتونم باهاش تو اینترنت برم و فیلم ببینم و کارامو باهاش انجام بدم می خواستم بدونم لپ تابی که به دردم بخوره و قیمتشم مناسب باشه سراغ داری؟ینی میتونی اسماشونو بگی؟[/div][/quote]
اگه کارت اینترنته فقط میتونی ارزون ترین سیستم بازار رو بگیری
که پی سی پنت/وم فور و فایو کافیه
لپ تاپ واسه اینترنت هم بین دویست تا پونصد تومن هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.