دوستان یه گوشی سامسونگ دارم رمزشو گم کردم چطوری میتونم رمزشو پیدا کنم؟
ببر علاعدین برات باز میکنن یه پولی هم میگیرن.
مگه حتما لازم نیست که گوشی کلا فلش بشه؟!
فلش کردن خودش کد میخواد
باید کدش شکسته بشه
اقای بینگو ذاست میگن گوشی تا رمز ورودیش باز نشه به کامپیوتر وصل نمیشه
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]دوستان یه گوشی سامسونگ دارم رمزشو گم کردم چطوری میتونم رمزشو پیدا کنم؟[/div][/quote]
ببر علاعدین برات باز میکنن یه پولی هم میگیرن.[/div][/quote]
مگه حتما لازم نیست که گوشی کلا فلش بشه؟![/div][/quote]
فلش کردن خودش کد میخواد
باید کدش شکسته بشه
[/div][/quote]
اقای بینگو ذاست میگن گوشی تا رمز ورودیش باز نشه به کامپیوتر وصل نمیشه
من یه سوال دارم
اینه که چجوری می تونم به xbox live متصل بشم اگه کسی میدونه لطفا بگه. باتشکر
مال کامپیوترو میگی؟windows live ؟
اون ک توی ایران فکر نکنم جواب بده.پولیه فکر کنم تو خارج
inera@att.net
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]من یه سوال دارم
اینه که چجوری می تونم به xbox live متصل بشم اگه کسی میدونه لطفا بگه. باتشکر:P[/div][/quote]
مال کامپیوترو میگی؟windows live ؟
اون ک توی ایران فکر نکنم جواب بده.پولیه فکر کنم تو خارج
نه منظورم اینه که چطوری با ایکس باکس به اینترنت متصل شم و بتونم انلاین بازی کنم
فکر نکنم سرعت اینترنت ایران جواب بده برای آنلاین توی ایکس باکس
این مطلب در 1392/03/04 20:57:30 نوشته شده است و در 1392/03/04 20:58:42 ویرایش شده است .
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]نه منظورم اینه که چطوری با ایکس باکس به اینترنت متصل شم و بتونم انلاین بازی کنم[/div][/quote]
فکر نکنم سرعت اینترنت ایران جواب بده برای آنلاین توی ایکس باکس
دادا ایکس باکس های ما { ه +ک} شدس تا بازی های غیر اورجینال رو بگیره به همین دلیل در صورتی ک به اینترنت وصل بشی
ایکس باکست خام میشه یعنی فقط بازی اورجینال میگیره یعنی یه بازی حدود 60 یا 70 هزار تومن برات میوفته
من خودمم ایکس باکس دارم
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]نه منظورم اینه که چطوری با ایکس باکس به اینترنت متصل شم و بتونم انلاین بازی کنم[/div][/quote]
دادا ایکس باکس های ما { ه +ک} شدس تا بازی های غیر اورجینال رو بگیره به همین دلیل در صورتی ک به اینترنت وصل بشی
ایکس باکست خام میشه یعنی فقط بازی اورجینال میگیره یعنی یه بازی حدود 60 یا 70 هزار تومن برات میوفته
من خودمم ایکس باکس دارم
من خودمم ایکس باکس دارم
با همان ایکس باکس اولیه بدون هـک هم میشه بازی های اورجینال رو آنلاین بازی کرد ؟
سرعت اینترنتت چه قدره ؟چه قدر میکشه ؟
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]نه منظورم اینه که چطوری با ایکس باکس به اینترنت متصل شم و بتونم انلاین بازی کنم[/div][/quote]
من خودمم ایکس باکس دارم[/div][/quote]
با همان ایکس باکس اولیه بدون هـک هم میشه بازی های اورجینال رو آنلاین بازی کرد ؟
سرعت اینترنتت چه قدره ؟چه قدر میکشه ؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.