سلام این اسپم نیست
ولی اگر کسی دنبال اتحاد میگرده به اتحاد من بیاد empire
اسپمه تبلیغ اتحاد هم درانجمن ممنوعه
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]empire.mp[/b][/div][div]سلام این اسپم نیست
ولی اگر کسی دنبال اتحاد میگرده به اتحاد من بیاد empire
[/div][/quote]
اسپمه تبلیغ اتحاد هم درانجمن ممنوعه
من نه ماهه سولا دارم فوقالعاده هس
فقد مشکلش اینه خ سخت ب وای فای وصل میشه ک برا همه گوشی های سونی هس باید بزاری رو حالت هواپیما
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]ارش من نظرم رفته رو go
نظرت تو چیه [/div][/quote]
فقد مشکلش اینه خ سخت ب وای فای وصل میشه ک برا همه گوشی های سونی هس باید بزاری رو حالت هواپیما
دوستان یه گوشی سامسونگ دارم رمزشو گم کردم چطوری میتونم رمزشو پیدا کنم؟
ببر علاعدین برات باز میکنن یه پولی هم میگیرن.
مگه حتما لازم نیست که گوشی کلا فلش بشه؟!
فلش کردن خودش کد میخواد
باید کدش شکسته بشه
بینگو جون حالا چطوری بازش کنم؟
رمز ورود نیست رمز اینجوریه که واسه فایل و اس هام هر کدوم روز جدا داره.
دمت گرم راهنمایی کن
یرنامه ی قفل رو پاک کنی درست میشه فک کنم
سل
اگه برنامه seal رو داری از رمز دوم ک معمولا میگن اسم مادر یا اولین مدرسه یا معلم هس چ پترن باشه چ پین همچنین تو ی اون نوار بالا هم وقتی seal اجرا میشه ببندش راحت میشی ولی حذف کنی دهنت سرویسه باید باز نصب کنیش اگه قفل گوشی هس اگه ب گوگل وصل باشی حساب داشته باشی با ایمیل و رمزت میتونی باز شی
امیدوارم توضیحاتم کامل باشه
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]assassins1997[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mmkarimi1377[/b][/div][div]دوستان یه گوشی سامسونگ دارم رمزشو گم کردم چطوری میتونم رمزشو پیدا کنم؟[/div][/quote]
ببر علاعدین برات باز میکنن یه پولی هم میگیرن.[/div][/quote]
مگه حتما لازم نیست که گوشی کلا فلش بشه؟![/div][/quote]
فلش کردن خودش کد میخواد
باید کدش شکسته بشه
[/div][/quote]
بینگو جون حالا چطوری بازش کنم؟
رمز ورود نیست رمز اینجوریه که واسه فایل و اس هام هر کدوم روز جدا داره.
دمت گرم راهنمایی کن
[/div][/quote]
یرنامه ی قفل رو پاک کنی درست میشه فک کنم[/div][/quote]
سل
اگه برنامه seal رو داری از رمز دوم ک معمولا میگن اسم مادر یا اولین مدرسه یا معلم هس چ پترن باشه چ پین همچنین تو ی اون نوار بالا هم وقتی seal اجرا میشه ببندش راحت میشی ولی حذف کنی دهنت سرویسه باید باز نصب کنیش اگه قفل گوشی هس اگه ب گوگل وصل باشی حساب داشته باشی با ایمیل و رمزت میتونی باز شی
امیدوارم توضیحاتم کامل باشه
محراب به نطرت گو بهتره یا سولا ؟؟؟؟
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]ارش من نظرم رفته رو go
فقد مشکلش اینه خ سخت ب وای فای وصل میشه ک برا همه گوشی های سونی هس باید بزاری رو حالت هواپیما[/div][/quote]
سولا
چون از لحاظ زیبایی و سبکی و و سیپیو بهتره تازه پک کامل داره باتریش در نمیاد و طراحی سولا فوقالعاده هس
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]ارش من نظرم رفته رو go
فقد مشکلش اینه خ سخت ب وای فای وصل میشه ک برا همه گوشی های سونی هس باید بزاری رو حالت هواپیما[/div][/quote]
محراب به نطرت گو بهتره یا سولا ؟؟؟؟[/div][/quote]
سولا
چون از لحاظ زیبایی و سبکی و و سیپیو بهتره تازه پک کامل داره باتریش در نمیاد و طراحی سولا فوقالعاده هس
سولا
باتریش ک در نیاد بدرد نمیخوره...
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]ارش من نظرم رفته رو go
محراب به نطرت گو بهتره یا سولا ؟؟؟؟[/div][/quote]
سولا
چون از لحاظ زیبایی و سبکی و و سیپیو بهتره تازه پک کامل داره باتریش در نمیاد و طراحی سولا فوقالعاده هس[/div][/quote]
باتریش ک در نیاد بدرد نمیخوره...
بچه ها کسی اگه در مورد بدنسازی و یا پاورلیفتینگ سوالی داشت من میتونم کمک کنم!
اونایی که لاغر هستند چجوری باید بدنسازی کنند؟اگه وزنه مزنه و از این چیزا استفاده کنند خوبه دیگه تاثیر داره؟؟
حالا اگه آن شدی و اینو دیدی جواب بدی ممنون میشم
inera@att.net
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div]بچه ها کسی اگه در مورد بدنسازی و یا پاورلیفتینگ سوالی داشت من میتونم کمک کنم!;)[/div][/quote]
اونایی که لاغر هستند چجوری باید بدنسازی کنند؟اگه وزنه مزنه و از این چیزا استفاده کنند خوبه دیگه تاثیر داره؟؟
حالا اگه آن شدی و اینو دیدی جواب بدی ممنون میشم
بچه ها کسی اگه در مورد بدنسازی و یا پاورلیفتینگ سوالی داشت من میتونم کمک کنم!
چاقاچطوری لاغربشن؟بایان ورزشامیشه؟
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div]بچه ها کسی اگه در مورد بدنسازی و یا پاورلیفتینگ سوالی داشت من میتونم کمک کنم!;)[/div][/quote]
چاقاچطوری لاغربشن؟بایان ورزشامیشه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.