یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت
ممنون از راهنمایی هات دوست داری عدم نمایش بزنم؟مدیر انجمن بهم پیام داد گفت خیلی تایپیک قشنگی زدی
همون طور که گفته بودم دیگه با این اکانت نمیام
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]nima232[/b][/div][div]یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
ممنون از راهنمایی هات دوست داری عدم نمایش بزنم؟مدیر انجمن بهم پیام داد گفت خیلی تایپیک قشنگی زدی :P:P[/div][/quote]
یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت
ممنون از راهنمایی هات دوست داری عدم نمایش بزنم؟مدیر انجمن بهم پیام داد گفت خیلی تایپیک قشنگی زدی
اینقدر نخند خمیر دندون واسه معتاد ها گرونه مخصوصا تو یکی
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]nima232[/b][/div][div]یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
ممنون از راهنمایی هات دوست داری عدم نمایش بزنم؟مدیر انجمن بهم پیام داد گفت خیلی تایپیک قشنگی زدی :P:P[/div][/quote]
[/div][/quote]
اینقدر نخند خمیر دندون واسه معتاد ها گرونه مخصوصا تو یکی:ugeek:
ولی نه خدایی همه فهمیدیم دیگه 19 صفحه شده ببند بریم دیگه چه کاریه جماعت همه معتادن فکر کنم خود مدیرم معتاد باشه یه ذره مشکوک میزنه
دم مدیر گرم که سالی یه بار جواب مارو میده اما با این حالم بهترین بازیه استراتژیکه انلاینو دارن
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]nima232[/b][/div][div]یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
ولی نه خدایی همه فهمیدیم دیگه 19 صفحه شده ببند بریم دیگه چه کاریه جماعت همه معتادن فکر کنم خود مدیرم معتاد باشه یه ذره مشکوک میزنه :lol::lol::lol:
من که معتاد نیستم بخام زودی ترک میکنم تو معتادی
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]nima232[/b][/div][div]یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
اینقدر نخند خمیر دندون واسه معتاد ها گرونه مخصوصا تو یکی:ugeek:[/div][/quote]
آخه تو که نه بازی داری نه جمعیت داری نه سربا زداری ولی یکی مثل من 20 هزار جمعیت 1 میل سرباز دارم معتام داداش
[quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]nima232[/b][/div][div]یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
من که معتاد نیستم بخام زودی ترک میکنم تو معتادی[/div][/quote]
آخه تو که نه بازی داری نه جمعیت داری نه سربا زداری ولی یکی مثل من 20 هزار جمعیت 1 میل سرباز دارم معتام داداش
النا میری به خاطر خودت میگه داداش وقتی مدیر انجمن خوشش اومده به کسی چه که این فرد عدم نمایش بزنه یا نزه
معتااااااااااااااددددددددددددددددددددددددمممممممممممممممممممم مممممممممممنننننننننننننننننننن
النا میری به خاطر خودت میگه داداش وقتی مدیر انجمن خوشش اومده به کسی چه که این فرد عدم نمایش بزنه یا نزه
معتااااااااااااااددددددددددددددددددددددددمممممممممممممممممممم مممممممممممنننننننننننننننننننن
ممنون ای دوست خوب من
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]sia ghatel[/b][/div][div]النا میری به خاطر خودت میگه داداش وقتی مدیر انجمن خوشش اومده به کسی چه که این فرد عدم نمایش بزنه یا نزه
معتااااااااااااااددددددددددددددددددددددددمممممممممممممممممممم مممممممممممنننننننننننننننننننن[/div][/quote]
ممنون ای دوست خوب من
اول تو هر سروی که بودم به طور جدی جز بازیکن های خوب بودم 6 اولین سرورم بود35 شهر زدم کتیبه رو که اتحاد ما برد اس 12 هفته 2 بازی 6 تا شهر رتبه120 بودم فروختم و13 هم که در حال حاضر تو اتحاد اول با 5 تا شهر رتبه ام زیر 160 هس نمیگم حرفه ایم جز بازیکنای خوب مایل به خیلی خوب هستم.سوما این قمبلی که مدیر اتحادته میگه نیروت بیشتر از 400 هزار نیس چطوری 1 میل شد نمیدونم. چهارم 5 ماه از سرور گذشته 20 تا شهر زدی تو 1 ماهم فک نکنم بتونی 15 تا شهر بزنی که به رکورد منم نمیرسی شاید تا مرداد که سرور تموم بشه بتونی رد کنی بنابراین از چیزی که نمیدونی نظر نده
[quote][div][b]alimehr[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]evil 007[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]nima232[/b][/div][div]یه درمان داره ها قشنگ یه تیکه سنگ میاری با سرعت هرچه تمام و با عزم راسخ و نیت پاک میزنی تو صفحه دسکتاپت:lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
من که معتاد نیستم بخام زودی ترک میکنم تو معتادی[/div][/quote]
آخه تو که نه بازی داری نه جمعیت داری نه سربا زداری ولی یکی مثل من 20 هزار جمعیت 1 میل سرباز دارم معتام داداش[/div][/quote]
اول تو هر سروی که بودم به طور جدی جز بازیکن های خوب بودم 6 اولین سرورم بود35 شهر زدم کتیبه رو که اتحاد ما برد اس 12 هفته 2 بازی 6 تا شهر رتبه120 بودم فروختم و13 هم که در حال حاضر تو اتحاد اول با 5 تا شهر رتبه ام زیر 160 هس نمیگم حرفه ایم جز بازیکنای خوب مایل به خیلی خوب هستم.سوما این قمبلی که مدیر اتحادته میگه نیروت بیشتر از 400 هزار نیس چطوری 1 میل شد نمیدونم. چهارم 5 ماه از سرور گذشته 20 تا شهر زدی تو 1 ماهم فک نکنم بتونی 15 تا شهر بزنی که به رکورد منم نمیرسی شاید تا مرداد که سرور تموم بشه بتونی رد کنی بنابراین از چیزی که نمیدونی نظر نده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.