چه جالب منم 14 سالمه چقدر 14 ساله داریم اینجا کلا انجمن افتاده دست بچه ها
فقط انجمن نیست کل بازی افتاده دست بچه ها سرورای 1 و دو پلیر ها سیبیل داشت اندازه رضا خان یارو با نوه نتیجه هاش میشست بازی میکرد الان همه هم سنو سال خودت هستن
atila s4
کمینگاه s5
نارفیق s7
new den s10
hadi2216 s13 (فروشی فوری)
s15 ??????
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]چه جالب منم 14 سالمه چقدر 14 ساله داریم اینجا کلا انجمن افتاده دست بچه ها :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:D[/div][/quote]
فقط انجمن نیست کل بازی افتاده دست بچه ها سرورای 1 و دو پلیر ها سیبیل داشت اندازه رضا خان یارو با نوه نتیجه هاش میشست بازی میکرد الان همه هم سنو سال خودت هستن
اهااااااااای چی کار میکنی ؟ به بابات میگمااااااا. این شمارشو به من داد نه به تو برو یکی دیگه پیدا کن
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]شماره بدم پیام ندی هاااااااااااااااااااااااااااا:lol::lol::lol::lol::mrgreen:[/div][/quote]
شماره میدی؟:lol::lol:[/div][/quote]
اهااااااااای چی کار میکنی ؟ به بابات میگمااااااا. این شمارشو به من داد نه به تو برو یکی دیگه پیدا کن:D:D:D:D:D:D:D
طرف عشق عصرپادشاهان به بچه هاش ژنتیکی رسیده
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]atila[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]چه جالب منم 14 سالمه چقدر 14 ساله داریم اینجا کلا انجمن افتاده دست بچه ها :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
فقط انجمن نیست کل بازی افتاده دست بچه ها سرورای 1 و دو پلیر ها سیبیل داشت اندازه رضا خان یارو با نوه نتیجه هاش میشست بازی میکرد الان همه هم سنو سال خودت هستن [/div][/quote]
:lol::lol::lol:طرف عشق عصرپادشاهان به بچه هاش ژنتیکی رسیده
واقعا بچه ها بریم خونه هامون بزاریم این سبیلوووووووووووو ها بازی کنن
چی میگی من با این سنم کتیبه زدم تو s12
به یاد اس5 من بودم
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]atila[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]چه جالب منم 14 سالمه چقدر 14 ساله داریم اینجا کلا انجمن افتاده دست بچه ها :D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
فقط انجمن نیست کل بازی افتاده دست بچه ها سرورای 1 و دو پلیر ها سیبیل داشت اندازه رضا خان یارو با نوه نتیجه هاش میشست بازی میکرد الان همه هم سنو سال خودت هستن [/div][/quote]
واقعا بچه ها بریم خونه هامون بزاریم این سبیلوووووووووووو ها بازی کنن
چی میگی من با این سنم کتیبه زدم تو s12
به یاد اس5 من بودم:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.