اینم که سفیده ... خودت تو اعطا نقش گفتی سیاه باشه اژدهام
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود
برف باریده روشو برف گرفته
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن
لطفا
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه
یه تیکه هم صلاح الدین نحوه نجاتش رو میگه اشخاص جدید تو داستان میان بیس فصل 3 رو فراهم میکنن ..
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه
من کلا تو این داستان سه جمله دیالوگ داشتم
اول و استارت این فصل به خاطر تو بود آخرش هم تو تمومش کردی
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]اینم خوبه
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiZpUCg5wNDyuof5gyiV886NCXB9Ria-O9iIHFfmWCzPGhKnNM[/div][/quote]
اینم که سفیده ...:icon_2: خودت تو اعطا نقش گفتی سیاه باشه اژدهام
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود:icon_4:[/div][/quote]
برف باریده روشو برف گرفته:mrgreen:
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن:mrgreen:
لطفا:mrgreen:[/div][/quote]
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه :mrgreen:
یه تیکه هم صلاح الدین نحوه نجاتش رو میگه اشخاص جدید تو داستان میان بیس فصل 3 رو فراهم میکنن ..
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه :D[/div][/quote]
من کلا تو این داستان سه جمله دیالوگ داشتم:|[/div][/quote]
اول و استارت این فصل به خاطر تو بود آخرش هم تو تمومش کردی :|
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]nnnnn...725[/b][/div][div]:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
منم هستم تو داستانت
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]عالیییییییییییی:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
ولی دیگه با یه ضربه هشتا اژدها زیادیه:|[/div][/quote]
ابهت و قدرت گراندینه رو نشون میده :icon_4:
اینم که سفیده ... خودت تو اعطا نقش گفتی سیاه باشه اژدهام
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود
برف باریده روشو برف گرفته
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن
لطفا
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه
من کلا تو این داستان سه جمله دیالوگ داشتم
اول و استارت این فصل به خاطر تو بود آخرش هم تو تمومش کردی
حرف نزدم فقط کار کردم
این مطلب در 1395/04/14 21:34:41 نوشته شده است و در 1395/04/14 21:35:00 ویرایش شده است .
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]اینم خوبه
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiZpUCg5wNDyuof5gyiV886NCXB9Ria-O9iIHFfmWCzPGhKnNM[/div][/quote]
اینم که سفیده ...:icon_2: خودت تو اعطا نقش گفتی سیاه باشه اژدهام
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود:icon_4:[/div][/quote]
برف باریده روشو برف گرفته:mrgreen:
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن:mrgreen:
لطفا:mrgreen:[/div][/quote]
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه :mrgreen:
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه :D[/div][/quote]
من کلا تو این داستان سه جمله دیالوگ داشتم:|[/div][/quote]
اول و استارت این فصل به خاطر تو بود آخرش هم تو تمومش کردی :|[/div][/quote]
حرف نزدم فقط کار کردم:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.