برو پاچه نگین رو بگیر اون داستانش عشقی بود .. داستان من تا الان فقط یه عشق و عاشقی قدیم بین نگین و آرش توش بوده ختم به خیر هم نشد
یعنی من ؟ اونم من ؟ برم پاچه خواری یک دختر
معلوم نیست ایشون اصلا داستانش چی شد ، فقط بازیگر گرفت
داستانش رو برا من فرستاد ... میگفت قبل نوشتش .. جالب بود ولی اسماش همه خارجی بودن مثل آنتوان و جولی
بعد گرفتن نقش ها قرار شد ادیتش کنه
ولی داستان عشق و عاشقی تو انجمن زیاد ازش استقبال نمیشه
بچه های انجمن احساس ندارن
من میخونم از این داستان های تخیلی خوشم نمیاد
داستان عاشقانه با پایان باز خوبه یا چاشنی غم و فراق یار
یکی بیاد بنویسه
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]
گشت ارشاد پیدامون کرد ..برنامه کنسله :icon_2:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry:
من عاشقی دوش دالممممممممممم :cry::cry:[/div][/quote]
برو پاچه نگین رو بگیر اون داستانش عشقی بود .. داستان من تا الان فقط یه عشق و عاشقی قدیم بین نگین و آرش توش بوده ختم به خیر هم نشد :D[/div][/quote]
یعنی من ؟ اونم من ؟ برم پاچه خواری یک دختر :roll:
معلوم نیست ایشون اصلا داستانش چی شد ، فقط بازیگر گرفت :icon_10:[/div][/quote]
داستانش رو برا من فرستاد ... میگفت قبل نوشتش .. جالب بود ولی اسماش همه خارجی بودن مثل آنتوان و جولی
بعد گرفتن نقش ها قرار شد ادیتش کنه :icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:
ولی داستان عشق و عاشقی تو انجمن زیاد ازش استقبال نمیشه :)
بچه های انجمن احساس ندارن :oops:[/div][/quote]
من میخونم از این داستان های تخیلی خوشم نمیاد
داستان عاشقانه با پایان باز خوبه یا چاشنی غم و فراق یار
یکی بیاد بنویسه :icon_7:
برو پاچه نگین رو بگیر اون داستانش عشقی بود .. داستان من تا الان فقط یه عشق و عاشقی قدیم بین نگین و آرش توش بوده ختم به خیر هم نشد
یعنی من ؟ اونم من ؟ برم پاچه خواری یک دختر
معلوم نیست ایشون اصلا داستانش چی شد ، فقط بازیگر گرفت
بعد گرفتن نقش ها قرار شد ادیتش کنه
ولی داستان عشق و عاشقی تو انجمن زیاد ازش استقبال نمیشه
بچه های انجمن احساس ندارن
چرا ندارن شما بزار ببین استقبال میشه یا نه
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]
گشت ارشاد پیدامون کرد ..برنامه کنسله :icon_2:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry:
من عاشقی دوش دالممممممممممم :cry::cry:[/div][/quote]
برو پاچه نگین رو بگیر اون داستانش عشقی بود .. داستان من تا الان فقط یه عشق و عاشقی قدیم بین نگین و آرش توش بوده ختم به خیر هم نشد :D[/div][/quote]
یعنی من ؟ اونم من ؟ برم پاچه خواری یک دختر :roll:
معلوم نیست ایشون اصلا داستانش چی شد ، فقط بازیگر گرفت :icon_10:[/div][/quote]
بعد گرفتن نقش ها قرار شد ادیتش کنه :icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:
ولی داستان عشق و عاشقی تو انجمن زیاد ازش استقبال نمیشه :)
بچه های انجمن احساس ندارن :oops:[/div][/quote]
چرا ندارن شما بزار ببین استقبال میشه یا نه
اینم که سفیده ... خودت تو اعطا نقش گفتی سیاه باشه اژدهام
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]اینم خوبه
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiZpUCg5wNDyuof5gyiV886NCXB9Ria-O9iIHFfmWCzPGhKnNM[/div][/quote]
اینم که سفیده ...:icon_2: خودت تو اعطا نقش گفتی سیاه باشه اژدهام
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود:icon_4:
برف باریده روشو برف گرفته
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن
لطفا
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]اینم خوبه
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRiZpUCg5wNDyuof5gyiV886NCXB9Ria-O9iIHFfmWCzPGhKnNM[/div][/quote]
داستان نوشته شده تغییر داده نمیشود:icon_4:[/div][/quote]
برف باریده روشو برف گرفته:mrgreen:
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن:mrgreen:
لطفا:mrgreen:
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن
لطفا
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه
یه تیکه هم صلاح الدین نحوه نجاتش رو میگه اشخاص جدید تو داستان میان بیس فصل 3 رو فراهم میکنن ..
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]اینم خوبه
من نمیدونم اگه قرار با اژدهام قسمت بعد کاری کنم یجوری خاص از منو اژدهام رونمایی کن:mrgreen:
لطفا:mrgreen:[/div][/quote]
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه :mrgreen:
یه تیکه هم صلاح الدین نحوه نجاتش رو میگه اشخاص جدید تو داستان میان بیس فصل 3 رو فراهم میکنن ..
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه :D
لطفا
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه
من کلا تو این داستان سه جمله دیالوگ داشتم
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div]اینم خوبه
لطفا:mrgreen:[/div][/quote]
قسمت بعد دیگه جنگ نداریم ... اون تخم اژدهای اصیل متولد میشه که چیز شاخیم هست و نمیگم برا کیه :mrgreen:
تیکه آخرش هم مربوط به آرشه :D[/div][/quote]
من کلا تو این داستان سه جمله دیالوگ داشتم:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.