حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
در زبان فارسی به اون شیردال هم میگن ... موجود افسانه ای 4 پا و بال دار با سر عقاب ..
اینم از قابلیت هاش اینه جادوی بالایی بهت میده ... به نظرم با نقشت پرفکت میشه
وای خدای من منو این همه خوشبختی محاله دمت گرم این رو به من بدی دیگه هیچی نمیخوام.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
در زبان فارسی به اون شیردال هم میگن ... موجود افسانه ای 4 پا و بال دار با سر عقاب ..
اینم از قابلیت هاش اینه جادوی بالایی بهت میده ... به نظرم با نقشت پرفکت میشه :icon_1:
اینم عکسش :
http://vignette1.wikia.nocookie.net/gamelore/images/2/24/Griffin_token_(TS).jpg/revision/latest?cb=20140121180500[/div][/quote]
وای خدای من منو این همه خوشبختی محاله دمت گرم این رو به من بدی دیگه هیچی نمیخوام.:icon_1::icon_1:
واقعا خسته نباشی دمت گرم
فقط علی با اون همه قدرت یه تو چند ثانیه کشته شد به نظر من یکم بایدمرگ علی رو طولانی تر میکردی راستی ارش کجا رفت اون چی شد؟
در ضمن این اژدهای تو اگه اینقدر قدرت داره بریم باهاش دنیارو فتح کنیم دیگه هشت تا اژدها با یک ضربه مگه داریم مگه میشه
ولی بازم دمت گرم خیلی زحمت میکشی
علی قدرت خاصی نداشت ... فرمانده اژدها سوار ها بود و قدرتش هم توی مبارزه انفرادی با شمشیر بود که تونست حسن و من رو شکست بده
شاهین هم به موقع از غفلتش استفاده کرد .. ازون طرف ضربه شاهین رو حتی 100 جوون هم داشته باشی نمیتونی نجات پیدا کنی
اژدهاهای اصیل هم همون اول گفتم 12 تا که به قدری قدرت دارن که سرنوشت دنیا رو عوض میکنن ...
اژدهای علیرضا ( بلک ) ... قابلیت تغییر توی فلس و جنس پوستش رو داره که میتونه سرعتی یا قدرتی باشه ... توانایی صحبت کردن با موجودات رو میده ... ( هنوز از این قدرتش رونمایی نشده ) .. ولی قابلیت عوض کردن عنصر هم داره
اژدهای من ( گراندینه ) ... یه اژدهای فوق سریعه ... که به من قابلیت درمانی و جادو میده ... عنصرش قدرت تخریب بالایی داره ( از عمد فرستادمش پشت ابر که عنصرش رو حالا رو نکنم )
اژدهای آرش هم ...قابلیت کنترل فرمان دادن به اژدها ها رو داره ... ( اینم هنوز رونمایی نشده ) ولی اینم به آرش قدرت جادویی بالای میده
یه تخم اژدهای اصیل هم الان دست بچه هاس .. اینکه چه نوع اژدهاییه و به کی میرسه در قسمت آخر مشخص میشه
کلا داستان سه تا شااااخ داره یکیش نقش مثبت که امیرحسینه یکیش نقش منفی که ارشه
یکیشم منم
خودتو جمع نبند با ما شاخا
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]واقعا خسته نباشی دمت گرم :icon_1::icon_1::icon_1:
فقط علی با اون همه قدرت یه تو چند ثانیه کشته شد به نظر من یکم بایدمرگ علی رو طولانی تر میکردی راستی ارش کجا رفت اون چی شد؟:|
در ضمن این اژدهای تو اگه اینقدر قدرت داره بریم باهاش دنیارو فتح کنیم دیگه هشت تا اژدها با یک ضربه مگه داریم مگه میشه:icon_2::mrgreen:
ولی بازم دمت گرم خیلی زحمت میکشی :icon_1::icon_1:[/div][/quote]
علی قدرت خاصی نداشت ... فرمانده اژدها سوار ها بود و قدرتش هم توی مبارزه انفرادی با شمشیر بود که تونست حسن و من رو شکست بده :?
شاهین هم به موقع از غفلتش استفاده کرد .. ازون طرف ضربه شاهین رو حتی 100 جوون هم داشته باشی نمیتونی نجات پیدا کنی:icon_14:
اژدهاهای اصیل هم همون اول گفتم 12 تا که به قدری قدرت دارن که سرنوشت دنیا رو عوض میکنن ...
اژدهای علیرضا ( بلک ) ... قابلیت تغییر توی فلس و جنس پوستش رو داره که میتونه سرعتی یا قدرتی باشه ... توانایی صحبت کردن با موجودات رو میده ... ( هنوز از این قدرتش رونمایی نشده ) .. ولی قابلیت عوض کردن عنصر هم داره :?
اژدهای من ( گراندینه ) ... یه اژدهای فوق سریعه ... که به من قابلیت درمانی و جادو میده ... عنصرش قدرت تخریب بالایی داره ( از عمد فرستادمش پشت ابر که عنصرش رو حالا رو نکنم :mrgreen: )
اژدهای آرش هم ...قابلیت کنترل فرمان دادن به اژدها ها رو داره ... ( اینم هنوز رونمایی نشده ) ولی اینم به آرش قدرت جادویی بالای میده
یه تخم اژدهای اصیل هم الان دست بچه هاس .. اینکه چه نوع اژدهاییه و به کی میرسه در قسمت آخر مشخص میشه :icon_1:[/div][/quote]
کلا داستان سه تا [b]شااااخ[/b] داره یکیش نقش مثبت که امیرحسینه یکیش نقش منفی که ارشه
یکیشم منم:icon_14:[/div][/quote]
خودتو جمع نبند با ما شاخا:twisted:
حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
لازم به ذکره تو افسانه های ایرانی خودمون هم هست و مجسمه هاش در تخت جمشید هم موجوده
برا من سورپرایز نداری
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
اینم از قابلیت هاش اینه جادوی بالایی بهت میده ... به نظرم با نقشت پرفکت میشه :icon_1:
اینم عکسش :
http://vignette1.wikia.nocookie.net/gamelore/images/2/24/Griffin_token_(TS).jpg/revision/latest?cb=20140121180500
لازم به ذکره تو افسانه های ایرانی خودمون هم هست و مجسمه هاش در تخت جمشید هم موجوده :D[/div][/quote]
برا من سورپرایز نداری:mrgreen:
با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم
lord_sepehr
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم
(البته اینا همش شوخیه نقش منفی رو خودم برداشتم امیرحسین هم تو قلب من جا داره )
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم :mrgreen:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو :roll:[/div][/quote]
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم :mrgreen:
لازم به ذکره تو افسانه های ایرانی خودمون هم هست و مجسمه هاش در تخت جمشید هم موجوده
برا من سورپرایز نداری
سوپرایز خاصی برا تو ندارم .. توی این فصل قدرت جدید گیر اوردی .. اژدهات هم هنوز صفر کیلومتره
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
اینم عکسش :
http://vignette1.wikia.nocookie.net/gamelore/images/2/24/Griffin_token_(TS).jpg/revision/latest?cb=20140121180500
لازم به ذکره تو افسانه های ایرانی خودمون هم هست و مجسمه هاش در تخت جمشید هم موجوده :D[/div][/quote]
برا من سورپرایز نداری:mrgreen:[/div][/quote]
سوپرایز خاصی برا تو ندارم .. توی این فصل قدرت جدید گیر اوردی .. اژدهات هم هنوز صفر کیلومتره :icon_7:
با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم
lord_sepehr
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم
قسمت بعد فقط قدرت نمایی داری تو ...... خونت رو تو فصل آخر می ریزم
اونم لطف داری
امیرحسینم
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]با جمله آخرت خیلی حال کردم قسمت بعد یکی هم برای من بنویس شادشم :mrgreen:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2:
باوو چه بی رحم هستین طفلک امیرحسین این همه زحمت کشیده تایپ کرده لایک کنید خب طفلی رو :roll:[/div][/quote]
قسمت بعدی میخواد خونمو بریزه لایکش هم بکنم !؟ را داشت گزینه تنفر میزدم :mrgreen:
(البته اینا همش شوخیه نقش منفی رو خودم برداشتم امیرحسین هم تو قلب من جا داره )[/div][/quote]
قسمت بعد فقط قدرت نمایی داری تو ...... خونت رو تو فصل آخر می ریزم :icon_4:
اونم لطف داری :icon_1:
برا من سورپرایز نداری
سوپرایز خاصی برا تو ندارم .. توی این فصل قدرت جدید گیر اوردی .. اژدهات هم هنوز صفر کیلومتره
یه سورپرایز واسه منم در نظر بگیر دیگه
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
اینم عکسش :
سوپرایز خاصی برا تو ندارم .. توی این فصل قدرت جدید گیر اوردی .. اژدهات هم هنوز صفر کیلومتره :icon_7:
[/div][/quote]
یه سورپرایز واسه منم در نظر بگیر دیگه:mrgreen:
برا من سورپرایز نداری
یه سورپرایز واسه منم در نظر بگیر دیگه
خو الان سوپرایزم نمیاد .. شاید بعدا فرجی شد
امیرحسینم
[quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mr_bye[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]حالا که یه چیزایی رو لو دادم مال ممد حسنم لو میدم دیه ... به شخصه یه چیز استثنایی برات در نظر دارم چیزی به اسم گریفین
اینم عکسش :
[/div][/quote]
یه سورپرایز واسه منم در نظر بگیر دیگه:mrgreen:[/div][/quote]
خو الان سوپرایزم نمیاد .. شاید بعدا فرجی شد :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.