من الان قصرم 10 هست ی شهر بزنم بعد 20 کنم میتونم تسخیر کنم؟؟
آره ، از هر شهر دو شهر میشه بنا یا تسخیر کرد ، میتونی هردو شهر رو بنا کنی ، میتونی هردو شهر رو تسخیر کنی ، یا میتونی یکی رو بنا و یکی دیگه رو تسخیر کنی.
میشه 2 تا شهر با یک شهرم تسخیر کنم؟؟؟
فکر کردم فقط 1 بار میشه تسخیر کرد !!!!
آره ، قبلش نباید شهری احداث کرده باشی و قصرتو سطح 20 کنی ، اون وقت میتونی 2 تا شهر رو تسخیر کنی.
ای بابا فکر کردم فقط 1 میشه تسخیر کرد
نه دوتا
ولی باید هیچ شهری بنا نکرده باشی
چرا همش حرفای منو تکرار میکنی
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]من الان قصرم 10 هست ی شهر بزنم بعد 20 کنم میتونم تسخیر کنم؟؟[/div][/quote]
آره ، از هر شهر دو شهر میشه بنا یا تسخیر کرد ، میتونی هردو شهر رو بنا کنی ، میتونی هردو شهر رو تسخیر کنی ، یا میتونی یکی رو بنا و یکی دیگه رو تسخیر کنی.[/div][/quote]
میشه 2 تا شهر با یک شهرم تسخیر کنم؟؟؟
فکر کردم فقط 1 بار میشه تسخیر کرد !!!![/div][/quote]
آره ، قبلش نباید شهری احداث کرده باشی و قصرتو سطح 20 کنی ، اون وقت میتونی 2 تا شهر رو تسخیر کنی.[/div][/quote]
ای بابا فکر کردم فقط 1 میشه تسخیر کرد [/div][/quote]
نه دوتا
ولی باید هیچ شهری بنا نکرده باشی[/div][/quote]
چرا همش حرفای منو تکرار میکنی :icon_7:
اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
یگه نمیشه از متروکه شهر زد همون اول نکته 3 که نوشته نکته
http://help.kingsera.ir/groups/index/52
میگه امکان بنا کردن شهر جدید از شهری که داره محاصره میکنه وجود ندارد.
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
یگه نمیشه از متروکه شهر زد همون اول نکته 3 که نوشته نکته :icon_4: :icon_4: :icon_4:
http://help.kingsera.ir/groups/index/52[/div][/quote]
میگه امکان بنا کردن شهر جدید از شهری که داره محاصره میکنه وجود ندارد.
اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
عزیزم کامل بخون
میگه وقتی یه متروکه رو محاصره میکنی نمیتونی شهر جدید بنا کنی تا موقعی که محاصره تموم بشه . این محدودیت فقط برای شهری هست که محاصره کرده ولی از شهرهای ذیگرت میتونی بنا کنی
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
یگه نمیشه از متروکه شهر زد همون اول نکته 3 که نوشته نکته :icon_4: :icon_4: :icon_4:
عزیزم کامل بخون
میگه وقتی یه متروکه رو محاصره میکنی نمیتونی شهر جدید بنا کنی تا موقعی که محاصره تموم بشه . این محدودیت فقط برای شهری هست که محاصره کرده ولی از شهرهای ذیگرت میتونی بنا کنی
اخه ی متروکه 300 تایی چه جوری حدود 5 کیلو سرباز داره بدون جاسوسی زدم منهدم شدم همه سربازام مردن کلی وقت طول میکشه ببرای جبرانشون
اههههههه ی 300 تایی این همه نیررو
چند وقت یبار میام
اخه ی متروکه 300 تایی چه جوری حدود 5 کیلو سرباز داره بدون جاسوسی زدم منهدم شدم همه سربازام مردن کلی وقت طول میکشه ببرای جبرانشون
اههههههه ی 300 تایی این همه نیررو :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
عزیزم کامل بخون
منتظری یه چیزی من بگم بعد چهار کلمه بهش اضافه کنی همونو تکرار کنی ؟
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
عزیزم کامل بخون
میگه وقتی یه متروکه رو محاصره میکنی نمیتونی شهر جدید بنا کنی تا موقعی که محاصره تموم بشه . این محدودیت فقط برای شهری هست که محاصره کرده ولی از شهرهای ذیگرت میتونی بنا کنی[/div][/quote]
منتظری یه چیزی من بگم بعد چهار کلمه بهش اضافه کنی همونو تکرار کنی ؟ :|
آخه متروکه سیصدتایی به چه دردی میخوره ؟! نه به درد فارم کردن میخوره نه به درد تسخیر کردن میخوره که نیروهاتو هدر دادی ؛ ولی چاره ای نیست باید برات تجربه بشه که لااقل اگه میخوای بکوبی قبلش جاسوسی کنی!
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اخه ی متروکه 300 تایی چه جوری حدود 5 کیلو سرباز داره بدون جاسوسی زدم منهدم شدم همه سربازام مردن کلی وقت طول میکشه ببرای جبرانشون
اههههههه ی 300 تایی این همه نیررو :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
آخه متروکه سیصدتایی به چه دردی میخوره ؟! نه به درد فارم کردن میخوره نه به درد تسخیر کردن میخوره که نیروهاتو هدر دادی ؛ ولی چاره ای نیست باید برات تجربه بشه که لااقل اگه میخوای بکوبی قبلش جاسوسی کنی!
اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
عزیزم کامل بخون
منتظری یه چیزی من بگم بعد چهار کلمه بهش اضافه کنی همونو تکرار کنی ؟
به جان خودت داشتم راهنما رو میخوندم بعد جواب دادم
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا پس اینجا چی نوشته؟؟؟
عزیزم کامل بخون
میگه وقتی یه متروکه رو محاصره میکنی نمیتونی شهر جدید بنا کنی تا موقعی که محاصره تموم بشه . این محدودیت فقط برای شهری هست که محاصره کرده ولی از شهرهای ذیگرت میتونی بنا کنی[/div][/quote]
منتظری یه چیزی من بگم بعد چهار کلمه بهش اضافه کنی همونو تکرار کنی ؟ :|[/div][/quote]
به جان خودت داشتم راهنما رو میخوندم بعد جواب دادم
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اخه ی متروکه 300 تایی چه جوری حدود 5 کیلو سرباز داره بدون جاسوسی زدم منهدم شدم همه سربازام مردن کلی وقت طول میکشه ببرای جبرانشون
اههههههه ی 300 تایی این همه نیررو :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
آخه متروکه سیصدتایی به چه دردی میخوره ؟! نه به درد فارم کردن میخوره نه به درد تسخیر کردن میخوره که نیروهاتو هدر دادی ؛ ولی چاره ای نیست باید برات تجربه بشه که لااقل اگه میخوای بکوبی قبلش جاسوسی کنی![/div][/quote]
راس میگه ادم حیفش میاد فارمش کنه
بعضیاشون زیاد نیرو دارن
اگه دنبال متروکه ای (چه برای فارم چه برای تسخیر) نیروهاتو براش هدر نده ، مفت خوری کن و از متروکه های فارم شده استفاده کن !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اخه ی متروکه 300 تایی چه جوری حدود 5 کیلو سرباز داره بدون جاسوسی زدم منهدم شدم همه سربازام مردن کلی وقت طول میکشه ببرای جبرانشون
اگه دنبال متروکه ای (چه برای فارم چه برای تسخیر) نیروهاتو براش هدر نده ، مفت خوری کن و از متروکه های فارم شده استفاده کن !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.