میگم این دیگه چه مشکلیه رفتم جانشینی درخواستو تایید کردم نمیتونم برم تو شهر طرف چرا؟؟؟بعد اونجا هم هست که من جانشینشم!!!!!
تو قسمت شهر ها هم چیزی نیس چرا؟؟؟
شاید اکانتش رفته تو وضعیت استراحت ، یا وضعیت حذف ، یا اکانتش توسط پشتیبانی غیرفعال شده.
غیر از این چند حالت وقتی جانشینی تایید شد باید بتونی به شهراش دسترسی داشته باشی.
حذف نشده استراحت نیس چه جوری میشه دید که پشتیبانی غیر فعلش کرده؟؟
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]میگم این دیگه چه مشکلیه رفتم جانشینی درخواستو تایید کردم نمیتونم برم تو شهر طرف چرا؟؟؟بعد اونجا هم هست که من جانشینشم!!!!!
تو قسمت شهر ها هم چیزی نیس چرا؟؟؟:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
شاید اکانتش رفته تو وضعیت استراحت ، یا وضعیت حذف ، یا اکانتش توسط پشتیبانی غیرفعال شده.
غیر از این چند حالت وقتی جانشینی تایید شد باید بتونی به شهراش دسترسی داشته باشی.[/div][/quote]
میگم این دیگه چه مشکلیه رفتم جانشینی درخواستو تایید کردم نمیتونم برم تو شهر طرف چرا؟؟؟بعد اونجا هم هست که من جانشینشم!!!!!
غیر از این چند حالت وقتی جانشینی تایید شد باید بتونی به شهراش دسترسی داشته باشی.
کسی که تخلفی انجام بده توسط پشتیبانی تا چند روز (یا برای همیشه) غیرفعال میشه.
شاید مشکل از جای دیگه ای باشه ولی اگه همه چی درسته و جانشینیت رو تایید کرده و تو تنظیماتت هم هست و شهراش نمیاد ، فکر نمیکنم غیر از این سه حالت امکان دیگه ای هم وجود داشته باشه.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]میگم این دیگه چه مشکلیه رفتم جانشینی درخواستو تایید کردم نمیتونم برم تو شهر طرف چرا؟؟؟بعد اونجا هم هست که من جانشینشم!!!!!
تو قسمت شهر ها هم چیزی نیس چرا؟؟؟:icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
غیر از این چند حالت وقتی جانشینی تایید شد باید بتونی به شهراش دسترسی داشته باشی.[/div][/quote]
حذف نشده استراحت نیس چه جوری میشه دید که پشتیبانی غیر فعلش کرده؟؟[/div][/quote]
شاید مشکل از جای دیگه ای باشه ولی اگه همه چی درسته و جانشینیت رو تایید کرده و تو تنظیماتت هم هست و شهراش نمیاد ، فکر نمیکنم غیر از این سه حالت امکان دیگه ای هم وجود داشته باشه.
خوب چیه
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]میگم این دیگه چه مشکلیه رفتم جانشینی درخواستو تایید کردم نمیتونم برم تو شهر طرف چرا؟؟؟بعد اونجا هم هست که من جانشینشم!!!!!
حذف نشده استراحت نیس چه جوری میشه دید که پشتیبانی غیر فعلش کرده؟؟[/div][/quote]
شاید مشکل از جای دیگه ای باشه ولی اگه همه چی درسته و جانشینیت رو تایید کرده و تو تنظیماتت هم هست و شهراش نمیاد ، فکر نمیکنم غیر از این سه حالت امکان دیگه ای هم وجود داشته باشه.[/div][/quote]
خوب چیه :icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2: :icon_8::icon_8::icon_7::icon_9::icon_9::icon_9::icon_1:
سلام اقا زمان برای ارتقاع خیلی بالاس چرا؟؟وقتی شهر 2 را زدم بالا رفت بد جور
گزینه هات تو حلقم
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام اقا زمان برای ارتقاع خیلی بالاس چرا؟؟وقتی شهر 2 را زدم بالا رفت بد جور :icon_6:[/div][/quote]
گزینه هات تو حلقم
اقا قهرمانما فرستادم اون شهرم محافظت همون جا نشستن با ارتش برنگشتن چرا؟؟
قهرمان رو به هرکدوم از شهررات برای محافظت بفرستی جزو نیروهای اون شهر میشه
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا قهرمانما فرستادم اون شهرم محافظت همون جا نشستن با ارتش برنگشتن چرا؟؟[/div][/quote]
چه قدر پرو هست بی تربیته والااا بقیه نیرو ها برمیگردن اون نه
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا قهرمانما فرستادم اون شهرم محافظت همون جا نشستن با ارتش برنگشتن چرا؟؟[/div][/quote]
قهرمان رو به هرکدوم از شهررات برای محافظت بفرستی جزو نیروهای اون شهر میشه[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
خوبه اینجوری یه قهرمان واسه چنتا شهر کافیه اگه سکه کم داری و هوشم نداری
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا قهرمانما فرستادم اون شهرم محافظت همون جا نشستن با ارتش برنگشتن چرا؟؟[/div][/quote]
قهرمان رو به هرکدوم از شهررات برای محافظت بفرستی جزو نیروهای اون شهر میشه[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
خوبه اینجوری یه قهرمان واسه چنتا شهر کافیه اگه سکه کم داری و هوشم نداری:icon_4:
این اولین تاپیکی هست در این بخش که تعداد پاسخ هاش به 250 تا میرسه
خوب دیگه من دیدم اون دیجی-رسول سوالاشا اینجا میپرسه منم پرسیدم خخخخ
منم که سوالاااا زیاددددد
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]این اولین تاپیکی هست در این بخش که تعداد پاسخ هاش به 250 تا میرسه :icon_2:[/div][/quote]
خوب دیگه من دیدم اون دیجی-رسول سوالاشا اینجا میپرسه منم پرسیدم خخخخ
منم که سوالاااا زیاددددد :icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.