وقتی یکی 5 تا شهر داره اتحادم موسس هست کدوم سفارت برای اون انتخاب میشه؟؟
برام مهمه الان ی متروکه زدم سفارت 18 شهر اصلی خود 9 اتحادم دارم چه جوری میتونم بزارم برای اون؟؟؟
سفارت شهر اول
بدون درصد کنکور دادن کاریست بسیار سخت
و دیگـــــر هیـــــــــچ ...
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]وقتی یکی 5 تا شهر داره اتحادم موسس هست کدوم سفارت برای اون انتخاب میشه؟؟
برام مهمه الان ی متروکه زدم سفارت 18 شهر اصلی خود 9 اتحادم دارم چه جوری میتونم بزارم برای اون؟؟؟[/div][/quote]
سفارت شهر اول :|
برام مهمه الان ی متروکه زدم سفارت 18 شهر اصلی خود 9 اتحادم دارم چه جوری میتونم بزارم برای اون؟؟؟
اتحاد واس چی میزنی؟
جلو پیشرفتتو میگیره
الکی زدم حال میده خوشم میاد بازیمم میکنم
درسته کمی الافی داره ولی خوبه
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]وقتی یکی 5 تا شهر داره اتحادم موسس هست کدوم سفارت برای اون انتخاب میشه؟؟
برام مهمه الان ی متروکه زدم سفارت 18 شهر اصلی خود 9 اتحادم دارم چه جوری میتونم بزارم برای اون؟؟؟[/div][/quote]
اتحاد واس چی میزنی؟
جلو پیشرفتتو میگیره[/div][/quote]
اتحاد واس چی میزنی؟
جلو پیشرفتتو میگیره
Ф
بدون درصد کنکور دادن کاریست بسیار سخت
و دیگـــــر هیـــــــــچ ...
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]وقتی یکی 5 تا شهر داره اتحادم موسس هست کدوم سفارت برای اون انتخاب میشه؟؟
اتحاد واس چی میزنی؟
درسته کمی الافی داره ولی خوبه [/div][/quote]
Ф
اتحاد واس چی میزنی؟
جلو پیشرفتتو میگیره
Ф
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]kh.k.r.5[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]وقتی یکی 5 تا شهر داره اتحادم موسس هست کدوم سفارت برای اون انتخاب میشه؟؟
اتحاد واس چی میزنی؟
درسته کمی الافی داره ولی خوبه [/div][/quote]
Ф[/div][/quote]
:icon_10:
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]از شهری که تسخیر کردی نمیشه دیگه شهر تسخیر کرد؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
شهری که تسخیر بشه با بقیه شهر ها فرقی نمیکنه
من الان قصرم 10 هست ی شهر بزنم بعد 20 کنم میتونم تسخیر کنم؟؟
آره ، از هر شهر دو شهر میشه بنا یا تسخیر کرد ، میتونی هردو شهر رو بنا کنی ، میتونی هردو شهر رو تسخیر کنی ، یا میتونی یکی رو بنا و یکی دیگه رو تسخیر کنی.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]من الان قصرم 10 هست ی شهر بزنم بعد 20 کنم میتونم تسخیر کنم؟؟[/div][/quote]
آره ، از هر شهر دو شهر میشه بنا یا تسخیر کرد ، میتونی هردو شهر رو بنا کنی ، میتونی هردو شهر رو تسخیر کنی ، یا میتونی یکی رو بنا و یکی دیگه رو تسخیر کنی.
من الان قصرم 10 هست ی شهر بزنم بعد 20 کنم میتونم تسخیر کنم؟؟
اره
از هر شهر میتونی
دوتا شهر بنا کنی
یا دوتا تسخیر کنی
یا یکی تسخیر یکی بنا کنی
در هر صورت فقط دوتا
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]من الان قصرم 10 هست ی شهر بزنم بعد 20 کنم میتونم تسخیر کنم؟؟[/div][/quote]
اره
از هر شهر میتونی
دوتا شهر بنا کنی
یا دوتا تسخیر کنی
یا یکی تسخیر یکی بنا کنی
در هر صورت فقط دوتا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.