این اولین تاپیکی هست در این بخش که تعداد پاسخ هاش به 250 تا میرسه
خوب دیگه من دیدم اون دیجی-رسول سوالاشا اینجا میپرسه منم پرسیدم خخخخ
منم که سوالاااا زیاددددد
خوب کاری میکنی اگه واسه هرکدوم یه تایپیک میزدی امار صفحه های پرسش و پاسخ به 250 تا میرسید
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]این اولین تاپیکی هست در این بخش که تعداد پاسخ هاش به 250 تا میرسه :icon_2:[/div][/quote]
منم که سوالاااا زیاددددد :icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
خوب کاری میکنی اگه واسه هرکدوم یه تایپیک میزدی امار صفحه های پرسش و پاسخ به 250 تا میرسید
منم که سوالاااا زیاددددد
اره مسقره بازیه همین جا که جواب میدن میپرسن
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]این اولین تاپیکی هست در این بخش که تعداد پاسخ هاش به 250 تا میرسه :icon_2:[/div][/quote]
منم که سوالاااا زیاددددد :icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
خوب کاری میکنی اگه واسه هرکدوم یه تایپیک میزدی امار صفحه های پرسش و پاسخ به 250 تا میرسید[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:اره مسقره بازیه همین جا که جواب میدن میپرسن
چرا یه زمانی داره من نمیدونم از یک چهارم بازی از چند چندم بازی یادم نیس
Moein bap
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]جوایز سرور 22 کی میاد؟؟؟[/div][/quote]
نمیدونم[/div][/quote]
حدودشم نمیدونی؟؟[/div][/quote]
چرا یه زمانی داره من نمیدونم از یک چهارم بازی از چند چندم بازی یادم نیس:icon_4:
چرا یه زمانی داره من نمیدونم از یک چهارم بازی از چند چندم بازی یادم نیس
اینو که میدونم منم یادم نیس فکر کنم 1 شیشیم بود
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]جوایز سرور 22 کی میاد؟؟؟[/div][/quote]
نمیدونم[/div][/quote]
حدودشم نمیدونی؟؟[/div][/quote]
چرا یه زمانی داره من نمیدونم از یک چهارم بازی از چند چندم بازی یادم نیس:icon_4:[/div][/quote]
اینو که میدونم منم یادم نیس فکر کنم 1 شیشیم بود
اقا قهرمانما فرستادم اون شهرم محافظت همون جا نشستن با ارتش برنگشتن چرا؟؟
این مورد رو قبلاً تو همین تاپیک گفته بودم که قهرمان بعد از تسخیر مالِ همون شهر میشه ، اگه میخوای برگرده به شهر قبلی قهرمان رو به صورت محافظ برگردون به اون شهر.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div]اقا قهرمانما فرستادم اون شهرم محافظت همون جا نشستن با ارتش برنگشتن چرا؟؟[/div][/quote]
این مورد رو قبلاً تو همین تاپیک گفته بودم که قهرمان بعد از تسخیر مالِ همون شهر میشه ، اگه میخوای برگرده به شهر قبلی قهرمان رو به صورت محافظ برگردون به اون شهر.
منم که سوالاااا زیاددددد
البته این کار برای جمع و جور شدن تاپیکا خوبه ولی برای کسایی که میان جواب سوالاشون رو تو این بخش از انجمن بگیرن بده چون نمیتونن که کله تاپیکو بخونن که آیا سوالشون توش باشه یا نه ، و البته برای محبوبیت انجمن تو گوگل هم بده
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]-رعدشب-3-[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]این اولین تاپیکی هست در این بخش که تعداد پاسخ هاش به 250 تا میرسه :icon_2:[/div][/quote]
خوب کاری میکنی اگه واسه هرکدوم یه تایپیک میزدی امار صفحه های پرسش و پاسخ به 250 تا میرسید[/div][/quote]
البته این کار برای جمع و جور شدن تاپیکا خوبه ولی برای کسایی که میان جواب سوالاشون رو تو این بخش از انجمن بگیرن بده چون نمیتونن که کله تاپیکو بخونن که آیا سوالشون توش باشه یا نه ، و البته برای محبوبیت انجمن تو گوگل هم بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.