dardesar
تنها کار خوبی که پشتیبانی تو این چند وقته انجام داده همین بوده این کار باعث سالم شدن فضا می شه و چند نفری مثل من دیگه تو این بازی نمی یان و اون دسته که به خاطر فروش و سود می یومدن تو بازی دیگه نیان در کل با اینکه این قانون بر ضد روش بازی من اما باهاش کاملا موافقم شاید با این حرکت کمی کمک کنه فضا این بازی سالم تر بشه
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
13 صفحه اسپم دادین خدایی بعد آخرش به این نتیجه رسیدین که خوب کردن ؟؟؟
یعنی اون مولتی بازی که قبلا اکانت میخرید دیگه نمیخره ؟؟؟
....
حالا بر فرض میگیریم 4 تا پاپ باز خوشحال شن که غارتگرای قدیمی که دیگه نمیان نیان ...
( تعریف غارتگر قدیمی : افراد عاقلی که تو هفته های اول تاپ قدرتن ... به دلیل ارزش بالای اکاتشون ثانیه ای مشتری میاد واس اکانت
به دلیل ارزش وقت براشون و این که تو همین یکی دو هفته لذت کافی رو بردن از سرور .. باقیمت مناسب میفروشن
)
خوب برادر عزیز همینا نیان .... یعنی از همین 50 تیم (خوشبینانه ش در شلوغ ترین سرور
) 20 تاش نمیاد ...
این 20 تا رو ما بگیریم غارتگر ... خوتون حساب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین
)
..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت :
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه
حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد.
p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم
این مطلب در 1395/04/04 19:20:46 نوشته شده است و در 1395/04/04 19:21:11 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]dardesar[/b][/div][div]تنها کار خوبی که پشتیبانی تو این چند وقته انجام داده همین بوده این کار باعث سالم شدن فضا می شه و چند نفری مثل من دیگه تو این بازی نمی یان و اون دسته که به خاطر فروش و سود می یومدن تو بازی دیگه نیان در کل با اینکه این قانون بر ضد روش بازی من اما باهاش کاملا موافقم شاید با این حرکت کمی کمک کنه فضا این بازی سالم تر بشه :mrgreen:[/div][/quote]
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف :mrgreen:
13 صفحه اسپم دادین خدایی بعد آخرش به این نتیجه رسیدین که خوب کردن ؟؟؟ :|
یعنی اون مولتی بازی که قبلا اکانت میخرید دیگه نمیخره ؟؟؟ :lol: ....
حالا بر فرض میگیریم 4 تا پاپ باز خوشحال شن که غارتگرای قدیمی که دیگه نمیان نیان ...
( تعریف غارتگر قدیمی : افراد عاقلی که تو هفته های اول تاپ قدرتن ... به دلیل ارزش بالای اکاتشون ثانیه ای مشتری میاد واس اکانت
به دلیل ارزش وقت براشون و این که تو همین یکی دو هفته لذت کافی رو بردن از سرور .. باقیمت مناسب میفروشن :D )
خوب برادر عزیز همینا نیان .... یعنی از همین 50 تیم (خوشبینانه ش در شلوغ ترین سرور :? ) 20 تاش نمیاد ...
این 20 تا رو ما بگیریم غارتگر ... خوتون حساب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین :lol: )
..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت :
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه [b]حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه[/b] ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد.
p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم :icon_1: