سلام به همگی...
خبر دارین خرید و فروش از بازی حذف شده ؟؟دیگه نمیشه اکانت خرید یا فروخت...
خیلی از کاربرا ب همین خاطر به احتمال قوی از بازی کنار میکشن
این هم پیام پشتیبانی در این خصوص ::
حذف امکان خرید و فروش اکانت
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ #عصرپادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی اکانت ها و کاهش تخلفات مشابه، از تاریخ ۳ تیرماه ۱۳۹۵ امکان خرید و فروش اکانت ها، از بازی #عصرپادشاهان حذف شد.
جالب قسمتیه که پشتیبانی محترم نوشتن پیشنهادات بسیار بازیکنان...از نظر من ک چنین چیزی امکان نداره که کسی مخالف خرید و فروش باشه...
مدیرای انجمن عزیز لطفا تاپیکو پاک نکنید تا راجع به این موضوع بحث بشه...
دوستایی ک این پیامو میخونید بهتره تیکت بزنید پشتیبانی و بگید بازی برگرده به روال سابق...
اینجوری دیگه بازی هیجانی نداره..اگه موافق حرفامین لطفا لایک کنید مدیرای انجمن هم ببینن
نظرتونو بگید دوستان....
اگه دوست داشتید این متنو به پشتیبانی بفرستید دوستان ::
با سلام خدمت پشتیبانی محترم بازی
بنده به عنوان عضو کوچکی از بازی تقاضا دارم روال خرید و فروش رو برگردونید به حالت قبل.خواهشا در این قانون تجدید نظر کنید.بخش بزرگی از شور و حال بازی از دست میره .لطفا رسیدگی کنید.
با تشکر
خبر دارین خرید و فروش از بازی حذف شده ؟؟دیگه نمیشه اکانت خرید یا فروخت...
خیلی از کاربرا ب همین خاطر به احتمال قوی از بازی کنار میکشن
این هم پیام پشتیبانی در این خصوص ::
حذف امکان خرید و فروش اکانت
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ #عصرپادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی اکانت ها و کاهش تخلفات مشابه، از تاریخ ۳ تیرماه ۱۳۹۵ امکان خرید و فروش اکانت ها، از بازی #عصرپادشاهان حذف شد.
جالب قسمتیه که پشتیبانی محترم نوشتن پیشنهادات بسیار بازیکنان...از نظر من ک چنین چیزی امکان نداره که کسی مخالف خرید و فروش باشه...
مدیرای انجمن عزیز لطفا تاپیکو پاک نکنید تا راجع به این موضوع بحث بشه...
دوستایی ک این پیامو میخونید بهتره تیکت بزنید پشتیبانی و بگید بازی برگرده به روال سابق...
اینجوری دیگه بازی هیجانی نداره..اگه موافق حرفامین لطفا لایک کنید مدیرای انجمن هم ببینن
نظرتونو بگید دوستان....
اگه دوست داشتید این متنو به پشتیبانی بفرستید دوستان ::
با سلام خدمت پشتیبانی محترم بازی
بنده به عنوان عضو کوچکی از بازی تقاضا دارم روال خرید و فروش رو برگردونید به حالت قبل.خواهشا در این قانون تجدید نظر کنید.بخش بزرگی از شور و حال بازی از دست میره .لطفا رسیدگی کنید.
با تشکر
نظرسنجی
- خرید و فروش رو برگردونید
- حذف خرید و فروش
این مطلب در 1395/04/03 14:30:04 نوشته شده است و در 1395/04/03 15:22:21 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد