mr_byeمیگم بیاید این بازکنان بزگ رو دور هم جمع کنید تیکت بدن خرید سکه رو بردارن ببینیم بازم عملی میکنن
این امکان پذیر نیست و جزء لاینفک بازیه .
باید سرور ها خرجشون رو در بیارن تا سایه ای بالای سر بیکار هایی مثل ما باشن .
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/04/03 17:37:33
این امکان پذیر نیست و جزء لاینفک بازیه . باید سرور ها خرجشون رو در بیارن تا سایه ای بالای سر بیکار هایی مثل ما باشن . |
اکانت های فعال کنونی |
1395/04/03 17:37:39
الان مشکلتون بازیکن بزرگ هستش یا قانونشون ؟ |
|
1395/04/03 17:39:16
هم بازکن بزرگ و هم قانونش به شخصه با بازیکن بزگ کار دارم Mr bye
I'm Falcon شاهینم |
اکانت های فعال کنونی |
1395/04/03 17:42:03
قانونش که معلومه تغییر نمیکنه خودتو اذییت نکن بازیکن بزرگش هم اقای ایکس درنظر بگیر منتها ایکساشون برای خودشون کار میکنن در حد سایلنت هستن به دل نگیر |
|
1395/04/03 17:43:02
به مسئولین محترم بازی پیشنهاد میکنم برای ارائه نواقص و باگها و روش مولتی بازیها ، در این بازی جایزه تعیین کنند .
با شناختی که از این مردم همیشه در صحنه دارم ، طی 24 ساعت اول ، به اندازه کتابخانه ملی ایران نامه براشون میره . اینطوری تمام راه های * رو به راحتی شناسایی و مسدود میکنن . |
|
1395/04/03 18:11:55
سلام دوستان اقا بازی خودشونه دلشون میخواد هر کاری میکنن . به شما چه ارتباطی داره ؟ ناراحتی؟ بازی نکن. راه حلش خیلی سادست. چرا اینقدر زجه میزنی؟ چرا جیغ میزنی؟ چرا ناخوناتو به دیوار میکشی؟ بفهم اینو بازی خودشونه. شرایط رو اونا مشخص میکنن. با توجه به شرایط کسایی میخوان بازی میکنن و کسانی که ناراحت هستن و ناراضی خو برن یه جای دیگه و بازی نکنن دیگه. چرا بحث الکی میکنید ؟ من از پشتیبانی محترم همینجا تشکر میکنم. دستتون درد نکنه حلالم کن اگر سنگینی ِ بار ِتو بودم
اگر بر دوش تو بار ِ گران بودیم رفتیم |
|
1395/04/03 19:48:40
هم بده هم خوبه
ولی خرید فروش که دگ متوقف نمیشه میشه عینه قدیما سرور شش به قبل اول پولو بریز بعد ایملیو کنم به نامت عه زرنگی من تا زمانی که اکانت دستم نیاد پول نمیریزم باشه ولی نامردی نکنیا من خودم خیلی خفن هستم خیالت تخت حالا ایمیل تغییر داده شد پول واریز نشد همان شخص در انحمن ای داد ای بیداد گـــوه تو دنیا گـــوه تو بازی اکانتمو دزدیدن این چه بازیه مزخرفیه .......... کلا یهو با همه دشمن میشن من دوباره برگشتم
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/04/03 19:52:50
خوب مگه اومده بساز بفروشی درست کنه اومده بازی کنه چرا باید بفروشه ؟ |
|
1395/04/03 19:54:36
پیش میاد خو
چرا خونه میخری بعد میفروشی چرا گوشی میخری بعد میفروشی چرا ماشین میخری بعد میفروشی در زندگی هر اتفاقی ممکنه پیش بیاد من دوباره برگشتم
|
|
1395/04/03 19:59:32
حداقل مثل بعضی دیگه از مسائل قبلش یه نظر سنجی تو انجمن میزاشتن ببینیم واقعا در خواست عده زیادی از بازی چیه
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
منوی کاربری
|
||