sharvdmc4sartedmc4sdardesarتنها کار خوبی که پشتیبانی تو این چند وقته انجام داده همین بوده این کار باعث سالم شدن فضا می شه و چند نفری مثل من دیگه تو این بازی نمی یان و اون دسته که به خاطر فروش و سود می یومدن تو بازی دیگه نیان در کل با اینکه این قانون بر ضد روش بازی من اما باهاش کاملا موافقم شاید با این حرکت کمی کمک کنه فضا این بازی سالم تر بشه
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف
13 صفحه اسپم دادین خدایی بعد آخرش به این نتیجه رسیدین که خوب کردن ؟؟؟
یعنی اون مولتی بازی که قبلا اکانت میخرید دیگه نمیخره ؟؟؟ ....
حالا بر فرض میگیریم 4 تا پاپ باز خوشحال شن که غارتگرای قدیمی که دیگه نمیان نیان ...
( تعریف غارتگر قدیمی : افراد عاقلی که تو هفته های اول تاپ قدرتن ... به دلیل ارزش بالای اکاتشون ثانیه ای مشتری میاد واس اکانت
به دلیل ارزش وقت براشون و این که تو همین یکی دو هفته لذت کافی رو بردن از سرور .. باقیمت مناسب میفروشن )
خوب برادر عزیز همینا نیان .... یعنی از همین 50 تیم (خوشبینانه ش در شلوغ ترین سرور ) 20 تاش نمیاد ...
این 20 تا رو ما بگیریم غارتگر ... خوتون حساب کنید چقدر از اکانتا فارم نمیشن ( که از قضا از دم همشون هم مولتین )
..... حالا توجه شما رو جمع میکنم به توضحیات مدیران سایت :
با توجه به پیشنهادات مداوم و گسترده بازیکنان و قهرمانان بزرگ عصر پادشاهان در زمینه حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه ، از تاریخ 3 تیرماه 1395 امکان خرید و فروش اکانت ها ، از بازی عصرپادشاهان حذف شد.
p.s : زیر قسمت مهم هم خط کشیدم بعدا ازش تو امتحان میارم
سلام دوست عزیز
من هم مولتی داشتم تا دلت بخواد .
من هم هفته اول تموم نشده اکانتم رو میخریدن و میزدم بیرون از بازی و ....
کجای دنیا رو گرفتم ؟
جز اینه که باعث شدم چند نفر دیگه عادت کنن به هزینه بیخود کردن و وقت تلف کردن ؟
جز اینه که اون بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت تبدیل شده به سرور هایی که کلا 1000 تا اکانت توش فعال نیست و یکی میاد هی پول میده رقیب میخره ، هی پول میده اکانت میخره بکوبه و ...... ؟
الان پشتیبانی هر نیتی توی ذهنش هست شخصا از این کارش حمایت میکنم .
صادقانه میگم حاضرم همه تجربه خودم رو در اختیارشون بگذارم بابت جلوگیری از مولتی بازی و رد و بدل شدن اکانتها .
به خاطر اینکه خودمون سخته برامون که بتونیم تعقل کنیم و م ت ق ل ب نباشیم . باید زور بالا سرمون باشه .
سخته برامون سالم زندگی کنیم . به خاطر همینه اوضاع زندگی واقعیمون هم همین شده و 1000 سال عقب افتادین .
لپ کلام ، اونی که مولتی بازی میکنه مثل من ، آدم ضعیفیه ، و اونی که اکانت مولتی میخره آدم بیچاره و کم دان .
اسم ما ها رو نمیشه گذاشت بازیکن .
علیک السلام ....
حالت خوبه اخووی ؟؟؟ چند سرور سابقه داری ؟؟؟ تو کدوم سرورا بودی ؟؟؟ اصلا گرفتی من چی گفتم ؟؟؟
جوک میگی آخه کدوم سرور بازی جذاب پر زد و خورد بین 30 هزار اکانت داشتیم ؟؟؟؟
تا حالا چی از عصر پادشاهان فهمیدی ؟؟؟ خواهشا یکی اینو تو جریان بذاره
داداش به خدا اون سی هزار تا جنگی با هم نداشتن و نخواهند داشت ... همیشه در بهترین سرور هاشم ... فوقش خوشبینانه بین 50 تیم اول سرور که تا آخر سرور به 10 تا هم نمیرسه ...
این 10 تا هم آخر سرور میشن 2 گروه گروهی که کتیبه رو زدن و گروهی که 2 دقیقه همرشون دیر نشسته
اگه غیر این فک میکردی که خیلی نوبی
منم گفتم با حذف فروش همون 50 تیم ... 20 تیم ش نمیاد دیگه ... و با این کار دیگه چون کسی نیست این مولتی های ملت رو همون اول سرور فارم کنه ... دیگه همون اول سرور هم جذابیتش رو از دست میده و میفته دست چند تا سوپر مولتی اکانت
باز شما رو به این قسمت سخنان مدیر جلب میکنم
"حذف بخش خرید و فروش اکانت در جهت کاهش مولتی ها و کاهش تخلفات مشابه"
کاری به بحث هاتون ندارم فقط این نکته رو بگم که آرته از قدیمی های انجمن و بازی هست.
اگه این قدیمه پس وای به حال بقیه ... ولا اول رضا این تاپیک رو زد ... گفتم این که یه چیز واضحه و روشن ....
اینجوری که معلومه ... ایم مدیر بیچاره هم شاید راست میگه که میگه درخاست ها وشکایات متعدد
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن