شعوره این بچه در حدی هست که بخوای بحث کنی باهاش اصلا ؟
بذارید خوش باشه با تفکراتش
نه آخه زور داره جواب ندیم عابد اِ
پا به پایه مردم حرکت کن
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div]پستاشو بخون
شعوره این بچه در حدی هست که بخوای بحث کنی باهاش اصلا ؟
بذارید خوش باشه با تفکراتش :roll:[/div][/quote]
نه آخه زور داره جواب ندیم عابد اِ[/div][/quote]
پا به پایه مردم حرکت کن :mrgreen:
عمویی اگه اون طلا ها که تو حرم ها هست پولشو به فقرا میدادن میدونی چقد فقر از بین میرفت؟
پول همون طلا ها رو هم فقرا دادن نگران نباش
میشه بگی کجا دادن؟
.....
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]اساسینز3[/b][/div][div]عمویی اگه اون طلا ها که تو حرم ها هست پولشو به فقرا میدادن میدونی چقد فقر از بین میرفت؟[/div][/quote]
پول همون طلا ها رو هم فقرا دادن نگران نباش :lol:[/div][/quote]
میشه بگی کجا دادن؟
عمویی اگه اون طلا ها که تو حرم ها هست پولشو به فقرا میدادن میدونی چقد فقر از بین میرفت؟
پول همون طلا ها رو هم فقرا دادن نگران نباش
میشه بگی کجا دادن؟
ندادن به زور گرفتن
[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]اساسینز3[/b][/div][div]عمویی اگه اون طلا ها که تو حرم ها هست پولشو به فقرا میدادن میدونی چقد فقر از بین میرفت؟[/div][/quote]
پول همون طلا ها رو هم فقرا دادن نگران نباش :lol:[/div][/quote]
میشه بگی کجا دادن؟[/div][/quote]
ندادن به زور گرفتن:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
ببین شازده خیلی رک دارم میگم هنوز عکستو ندیدم دارم میم پستتو عدم میزنی یا ائمه ی اطهارتو بکشم وسط شیرین کاریای تاریخیشون رو واسه همه بزارم؟
سـگ به شخصی گفتم که جوونیشو توی خانه های فساد میگذروند و با دختران قبایل در می آمیخت و میگریخت،
و فرزندان نامشروعشو میکشت
داداش شما مگه ایرانی نیستی
برا چی خودت علیه خودتی ؟
و خودت علیه ما
نه متاستفانه در برخی کلاس های بسیج یه سری شستشو های مغزی میدن جوانان و بخصوص نوجوانان رو اصلا اینا نمیفهمن که چی دارن میگن
داستان حضرت اسماعیل و ابراهیم رو که شنیدی؟
خداا میگه برو و سر پسرتو ببر!
تو بسیج و داعش و اینجور جاها در واقع اینو به بچه ها آموزش میدن
هرچیزی که ما گفتیم و از ما شنیدید بگید چشم
عقل/عاطفه/احساس/خرد/ شعورتون رو در کل بزارید کنار و هرچی گفتیم بگید چشم!
داستان حضرت اسماعیلم دقیقا همینه میگه پسرت رو بکش!حالا حضرت اسماعیل شما برو بپرس که آیا کاری کرده بوده؟نه هیچی
سوال حق نداری بپرسی/عقلت میگه دلیلی برای انجام اینکار نیست ولی به عقلت هم حق نداری که رجوع بکنی/عاطفت هم اجازه ی اینکار رو نمیده ولی بازم باید پا روی عاطفت بزاری!
امثال همینان که سر مردمو میبرنو حاضرن که خواهرا و برادرای هموطنشون رو بزنن بکشن و اصلا هم براشون مهم نیست
این کارایی هم که داعشیا میکنن و واسه ی ما وحشیانس حاصل همین آموزش های دینیه!
خدا برای امتحان ابراهیم و اسماعیل علیهم السلام گفت که برو و اسماعیلو سر ببر،
نه برای گناه کردن
خب میگم که گناه اسماعیل چی بود؟
واسه ی چی باید سرشو میبریدن؟
حالا کاری ندارم که آخرش بریدن یا نه در کل گفتم واسه ی چی کسیو که هیچ کاری نکرده باید این رفتارو باهاش کرد؟
امتحان الهی،
خدا خواست ببیند آیا اسناعیل و ابراهیم در برابر دستور خدا حتی جانشان را هم میدهند یا نه
خب میگم که همین امتحان الهیه که میان بهتون میگن که ضمینه ساز آم کشی و سر بریدن میشه
وگرنه یه درصد فکر کن یه انسان عادی بدون این داستانا بتونه چنین کاری بکنه!
الان تو به فرض مرجع تقلیدت بیاد بهت بگه بابات کافره و باید سرشو برید و امتحان الهیست اینکارو میکنی یا نه؟
اگه خیلی مومن باشی شک نکن که میکنی چون خداا فرموده و دستور خداست...
مرجع تقلید پیغمبر خدا نیست،
اگر امام زمان میگفت میکشتم.
( در ضمن بگم که پدر من شهید شده حرمت نگه دارید اسم پدر نیارید )
این یتیکت گویای همه چیز هست... اگر امام زمان میگفت میکشتم.
بعله میکشتم
خانواده ام فدای دین خدا
خودم و خانواده ام فدای اصالت ایران و آریایی
.....
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]amirtaheri1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div]ببین شازده خیلی رک دارم میگم هنوز عکستو ندیدم دارم میم پستتو عدم میزنی یا ائمه ی اطهارتو بکشم وسط شیرین کاریای تاریخیشون رو واسه همه بزارم؟[/div][/quote]
سـگ به شخصی گفتم که جوونیشو توی خانه های فساد میگذروند و با دختران قبایل در می آمیخت و میگریخت،
و فرزندان نامشروعشو میکشت :ugeek:[/div][/quote]
برا چی خودت علیه خودتی ؟
و خودت علیه ما
[/div][/quote]
نه متاستفانه در برخی کلاس های بسیج یه سری شستشو های مغزی میدن جوانان و بخصوص نوجوانان رو اصلا اینا نمیفهمن که چی دارن میگن
داستان حضرت اسماعیلم دقیقا همینه میگه پسرت رو بکش!حالا حضرت اسماعیل شما برو بپرس که آیا کاری کرده بوده؟نه هیچی
سوال حق نداری بپرسی/عقلت میگه دلیلی برای انجام اینکار نیست ولی به عقلت هم حق نداری که رجوع بکنی/عاطفت هم اجازه ی اینکار رو نمیده ولی بازم باید پا روی عاطفت بزاری!
امثال همینان که سر مردمو میبرنو حاضرن که خواهرا و برادرای هموطنشون رو بزنن بکشن و اصلا هم براشون مهم نیست
این کارایی هم که داعشیا میکنن و واسه ی ما وحشیانس حاصل همین آموزش های دینیه![/div][/quote]
نه برای گناه کردن :geek:[/div][/quote]
حالا کاری ندارم که آخرش بریدن یا نه در کل گفتم واسه ی چی کسیو که هیچ کاری نکرده باید این رفتارو باهاش کرد؟
[/div][/quote]
امتحان الهی،
خدا خواست ببیند آیا اسناعیل و ابراهیم در برابر دستور خدا حتی جانشان را هم میدهند یا نه :roll:[/div][/quote]
خب میگم که همین امتحان الهیه که میان بهتون میگن که ضمینه ساز آم کشی و سر بریدن میشه
الان تو به فرض مرجع تقلیدت بیاد بهت بگه بابات کافره و باید سرشو برید و امتحان الهیست اینکارو میکنی یا نه؟
اگه خیلی مومن باشی شک نکن که میکنی چون خداا فرموده و دستور خداست...[/div][/quote]
( [b]در ضمن بگم که پدر من شهید شده حرمت نگه دارید اسم پدر نیارید[/b] )[/div][/quote]
این یتیکت گویای همه چیز هست...
[b]اگر امام زمان میگفت میکشتم.[/b][/div][/quote]
بعله میکشتم
خانواده ام فدای دین خدا :ugeek:[/div][/quote]
خودم و خانواده ام فدای اصالت ایران و آریایی
ببین شازده خیلی رک دارم میگم هنوز عکستو ندیدم دارم میم پستتو عدم میزنی یا ائمه ی اطهارتو بکشم وسط شیرین کاریای تاریخیشون رو واسه همه بزارم؟
و فرزندان نامشروعشو میکشت
برا چی خودت علیه خودتی ؟
و خودت علیه ما
این کارایی هم که داعشیا میکنن و واسه ی ما وحشیانس حاصل همین آموزش های دینیه!
نه برای گناه کردن
امتحان الهی،
خدا خواست ببیند آیا اسناعیل و ابراهیم در برابر دستور خدا حتی جانشان را هم میدهند یا نه
اگه خیلی مومن باشی شک نکن که میکنی چون خداا فرموده و دستور خداست...
( در ضمن بگم که پدر من شهید شده حرمت نگه دارید اسم پدر نیارید )
این یتیکت گویای همه چیز هست... اگر امام زمان میگفت میکشتم.
بعله میکشتم
خانواده ام فدای دین خدا
فک کردی فقط تو خدا رو دوست داری و خدای تو جداست از بقیه؟
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]amirtaheri1378[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div]ببین شازده خیلی رک دارم میگم هنوز عکستو ندیدم دارم میم پستتو عدم میزنی یا ائمه ی اطهارتو بکشم وسط شیرین کاریای تاریخیشون رو واسه همه بزارم؟[/div][/quote]
و فرزندان نامشروعشو میکشت :ugeek:[/div][/quote]
برا چی خودت علیه خودتی ؟
و خودت علیه ما
[/div][/quote]
این کارایی هم که داعشیا میکنن و واسه ی ما وحشیانس حاصل همین آموزش های دینیه![/div][/quote]
نه برای گناه کردن :geek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
امتحان الهی،
خدا خواست ببیند آیا اسناعیل و ابراهیم در برابر دستور خدا حتی جانشان را هم میدهند یا نه :roll:[/div][/quote]
اگه خیلی مومن باشی شک نکن که میکنی چون خداا فرموده و دستور خداست...[/div][/quote]
( [b]در ضمن بگم که پدر من شهید شده حرمت نگه دارید اسم پدر نیارید[/b] )[/div][/quote]
این یتیکت گویای همه چیز هست...
[b]اگر امام زمان میگفت میکشتم.[/b][/div][/quote]
بعله میکشتم
خانواده ام فدای دین خدا :ugeek:[/div][/quote]
فک کردی فقط تو خدا رو دوست داری و خدای تو جداست از بقیه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.