من بر عکس رهام عذرخواهی کردن رو تو زندگیم خوب یاد گرفتم(رهام هنوز بابت اون تیک عذرخواهی نکردیا )
اگه هر حرفی زدم هر کسی ناراحت شده عذر میخوام
ساعت از 4 هم رد شد
شبتون خوش
فردا احتمال مسدود شدنم هست از دست این رهام
اینو بعد اینکه گفتم عذرخواهی لازم نیست گفتی
بذار بریم بخوابیم دیگه نقل نکن بابا ملت الان کم کم بیدار میشن ما هنوز داریم اسپم میدیم
######
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من بر عکس رهام عذرخواهی کردن رو تو زندگیم خوب یاد گرفتم(رهام هنوز بابت اون تیک عذرخواهی نکردیا :D )
اگه هر حرفی زدم هر کسی ناراحت شده عذر میخوام
ساعت از 4 هم رد شد :?
شبتون خوش
فردا احتمال مسدود شدنم هست از دست این رهام 8-)[/div][/quote]
مهدی من بهت نگفتم خیلی دوست دارم اگه ناراحتت کردم ازت پوزش میطلبم؟[/div][/quote]
اینو بعد اینکه گفتم عذرخواهی لازم نیست گفتی
بذار بریم بخوابیم دیگه نقل نکن بابا ملت الان کم کم بیدار میشن ما هنوز داریم اسپم میدیم :roll:
به به چه با استدلال جسد بره رو ترک میکنید
گرگ به این باهوشی ندیده بودم تا حالا ایول دارین
منم خوشم اومد از سیاستش
مردم خوب یاد گرفتن........
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
م[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div]به به چه با استدلال جسد بره رو ترک میکنید :D
گرگ به این باهوشی ندیده بودم تا حالا ایول دارین :mrgreen:[/div][/quote]
منم خوشم اومد از سیاستش:|
سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.
رهام اینو فبول نداره
هرکی اندازه خودش عقل و شعور داره ونظرش محترمه.هرکی رو تو قبر خودش میزارن.
واس همین گفتم اکثرا.
البته هرکسی به اندازه مطالعاتش اطلاعات داره
کسی که بی اطلاعاته به اندازه تعصبش خب فهم و شعور داره!
همین یکی از بدبختیامون همین بود شاید باورتون نشه ما از یه کتاب تاریخی معتبر که خیلی کتابا از روی همون کتاب نوشته شده بودن چیزی میگفتیم میدونی چی مگفت؟ میگفت من اصن این ادمو قبوووول ندارم.خب دیگه با این ادم ادامه بحث ممکنه؟؟
اونزمان دوربین نبوده که اما اگه بود همون ادم میگفت فتوشاپه.
دوست عزیز خیلی معظرت میخوام ولی این از بیسوادیتون بود چچون قبلش باید صحبت میکردید و بار میکردید که چرا یک منبع تاریخی معتبره و چرا نیست
این مثلا نوشته ی خودمه تو یکی از مناظراتم که اولش مطرح کردم بعد رفتم سراغ کوبیدنشون با تاریخ: خب
در درجه ی اول برای صحبت از تاریخ خوبه که یه آشنایی ای پیدا بکنید با تاریخ و اینکه چجوری یک کتاب تاریخی میشه معتبر و یک کتاب غیر معتبره و نمیشه بهش اعتبار کرد
اولا قدمت کتاب
مثلا اگه یک واقعه ی تاریخی توی 1400 سال پیش اتفاق افتاده باشه کتابی که مثلا 100 سال بعدش نوشته شده باشه نسبت به کتابی که 500 سال بعدش نوشته شده ارزش و اعتبارش خیلی خیلی بیشتره!
دوما اینکه کتاب تاریخی عزیز من نوشتن یک سری اصولی داره که اگه کسی اینارو رعایت نکرده باشه خود به خود کتابش بدون ارزش و اعتبار میشه
مثلا اینکه موقع نگارش شخص تمام روایاتی رو که مینویسه دقیقا بگه که از کدوم منبع استفاده کرده کتابی که بعد از یه واقعه ی تاریخی نوشته بشه و نویسنده نگه که از کجا این مطلب رو آورده(چون که موقع اون رخداد اونجا نبوده که) خود به خود ارزش و اعتبار کتابش میره کنار
مثلا هردوت که بهش میگن پدر تاریخ جهان کتابش رو فقط و فقط بخواطر قدمتش قبول دارن و اصلا روایات تاریخیش ارزش و اعتباری نداره
ولی شخصی مثل محمد ابن جلیل طبری که مولف تاریخ طبری هستش تمام این اصول رو رعایت کرده و از نظر آکادمیک جزوه معتبر ترین کتاب های تاریخ جهان هستش! حتی از کتاب هردوت هم کتابش نزد مجامع علمی جهان ارزش و اعتبارش بیشتره و بخواطر همین هم معروفه که معتبر ترین کتاب تاریخ اسلام!بعد از طبری هم ابن حصیر بهترین کتاب رو داره
واقدی ها و کاتب واقدی هم کتابشون نمونده ولی طبری اکثر روایتش رو ازونا نقل کرده و مشخصه که در زمان ایشون معتبر ترین کتاب های اون زمان ها بوده
کتاب هایی که بعد ها چاپ شده مثل کتاب آقای عبدالحسین زرین کوب و غیره ذالک خیلی خیلی بعد از این کتاب ها نوشته شده و تمامشون و حتی کتبی که در حوزه های علمیه و دانشگاه ها تدریس میشه غیر ممکننه که از طبری بخصوص به عنوان منبع استفاده نکرده باشن
پس اینکه بعضیا میگن ما طبری رو قبول نداریم نظر شخصیشونه چون نوشته هاش باب میلشون نبوده اگه بود تمام فرقه ها و نویسنده های اسلامی ازین کتاب استفاده نمیکردن
پس معتبر ترین منابع در ضمینه تاریخ اسلام به ترتیب:
تاریخ طبری/ابن حصیر/واقدی و کاتب واقدی هستش کتاب یعقوبی و صحیح مسلم و صحیح بخاری هم کتاب های قوی ای هستن ولی در حد کتاب های بالا ارزش و اعتبار ندارن و گفته میشه توشون دروغ به وفور یافت میشه چون تناقضات وحشتناکی توی ثبت وقایعشون هست
اقا ما بیسواد.ولی مثه این میمونه بگی من اصلا نوشته های بیهقی رو قبول ندارم.
من اسمی از بیهقی آوردم؟بعد من گفتم اصلا؟
من اصول تاریخ نگاری و اینکه حداقل در ضمینه تاریخ اسلام معتبر ترین کتب کدومه حرف زدم همین!
مثلا کتاب عبدالحسین زرین کوب هم کتاب خوبیه ولی نمیتونیم که بیایم و تمام کتب اسمشون رو بنویسیم که
کتب مادر بودن اینایی که من گفتم
منم مثال زدم اونو.گفتم اگه کل جهان بگن اقا فلان کتاب معتبر ترین کتاب تاریخیه بازم کسایی پیدا میشن که بگن ما اینو اصلا جزو ادما نمیاریم بعد کتابشو قبول کنیم؟؟پس میگی:
پس اینکه بعضیا میگن ما طبری رو قبول نداریم نظر شخصیشونه چون نوشته هاش باب میلشون نبوده اگه بود تمام فرقه ها و نویسنده های اسلامی ازین کتاب استفاده نمیکردن
یعنی همش نسبیه.یعنی سلیقه و اختلاف نظر.یعنی تحجر .
ای دل غافل
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div]سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.[b]چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست[/b] اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote]
رهام اینو فبول نداره
;)[/div][/quote]
هرکی اندازه خودش عقل و شعور داره ونظرش محترمه.هرکی رو تو قبر خودش میزارن.
واس همین گفتم اکثرا.
[/div][/quote]
البته هرکسی به اندازه مطالعاتش اطلاعات داره
کسی که بی اطلاعاته به اندازه تعصبش خب فهم و شعور داره![/div][/quote]
همین یکی از بدبختیامون همین بود شاید باورتون نشه ما از یه کتاب تاریخی معتبر که خیلی کتابا از روی همون کتاب نوشته شده بودن چیزی میگفتیم میدونی چی مگفت؟ میگفت من اصن این ادمو قبوووول ندارم.خب دیگه با این ادم ادامه بحث ممکنه؟؟
اونزمان دوربین نبوده که اما اگه بود همون ادم میگفت فتوشاپه.
[/div][/quote]
دوست عزیز خیلی معظرت میخوام ولی این از بیسوادیتون بود چچون قبلش باید صحبت میکردید و بار میکردید که چرا یک منبع تاریخی معتبره و چرا نیست
این مثلا نوشته ی خودمه تو یکی از مناظراتم که اولش مطرح کردم بعد رفتم سراغ کوبیدنشون با تاریخ:
[b]خب
در درجه ی اول برای صحبت از تاریخ خوبه که یه آشنایی ای پیدا بکنید با تاریخ و اینکه چجوری یک کتاب تاریخی میشه معتبر و یک کتاب غیر معتبره و نمیشه بهش اعتبار کرد
اولا قدمت کتاب
مثلا اگه یک واقعه ی تاریخی توی 1400 سال پیش اتفاق افتاده باشه کتابی که مثلا 100 سال بعدش نوشته شده باشه نسبت به کتابی که 500 سال بعدش نوشته شده ارزش و اعتبارش خیلی خیلی بیشتره!
دوما اینکه کتاب تاریخی عزیز من نوشتن یک سری اصولی داره که اگه کسی اینارو رعایت نکرده باشه خود به خود کتابش بدون ارزش و اعتبار میشه
مثلا اینکه موقع نگارش شخص تمام روایاتی رو که مینویسه دقیقا بگه که از کدوم منبع استفاده کرده کتابی که بعد از یه واقعه ی تاریخی نوشته بشه و نویسنده نگه که از کجا این مطلب رو آورده(چون که موقع اون رخداد اونجا نبوده که) خود به خود ارزش و اعتبار کتابش میره کنار
مثلا هردوت که بهش میگن پدر تاریخ جهان کتابش رو فقط و فقط بخواطر قدمتش قبول دارن و اصلا روایات تاریخیش ارزش و اعتباری نداره
ولی شخصی مثل محمد ابن جلیل طبری که مولف تاریخ طبری هستش تمام این اصول رو رعایت کرده و از نظر آکادمیک جزوه معتبر ترین کتاب های تاریخ جهان هستش! حتی از کتاب هردوت هم کتابش نزد مجامع علمی جهان ارزش و اعتبارش بیشتره و بخواطر همین هم معروفه که معتبر ترین کتاب تاریخ اسلام!بعد از طبری هم ابن حصیر بهترین کتاب رو داره
واقدی ها و کاتب واقدی هم کتابشون نمونده ولی طبری اکثر روایتش رو ازونا نقل کرده و مشخصه که در زمان ایشون معتبر ترین کتاب های اون زمان ها بوده
کتاب هایی که بعد ها چاپ شده مثل کتاب آقای عبدالحسین زرین کوب و غیره ذالک خیلی خیلی بعد از این کتاب ها نوشته شده و تمامشون و حتی کتبی که در حوزه های علمیه و دانشگاه ها تدریس میشه غیر ممکننه که از طبری بخصوص به عنوان منبع استفاده نکرده باشن
پس معتبر ترین منابع در ضمینه تاریخ اسلام به ترتیب:
تاریخ طبری/ابن حصیر/واقدی و کاتب واقدی هستش کتاب یعقوبی و صحیح مسلم و صحیح بخاری هم کتاب های قوی ای هستن ولی در حد کتاب های بالا ارزش و اعتبار ندارن و گفته میشه توشون دروغ به وفور یافت میشه چون تناقضات وحشتناکی توی ثبت وقایعشون هست[/b][/div][/quote]
اقا ما بیسواد.ولی مثه این میمونه بگی من اصلا نوشته های بیهقی رو قبول ندارم.:lol:[/div][/quote]
من اسمی از بیهقی آوردم؟بعد من گفتم اصلا؟
من اصول تاریخ نگاری و اینکه حداقل در ضمینه تاریخ اسلام معتبر ترین کتب کدومه حرف زدم همین!
مثلا کتاب عبدالحسین زرین کوب هم کتاب خوبیه ولی نمیتونیم که بیایم و تمام کتب اسمشون رو بنویسیم که
کتب مادر بودن اینایی که من گفتم[/div][/quote]
منم مثال زدم اونو.گفتم اگه کل جهان بگن اقا فلان کتاب معتبر ترین کتاب تاریخیه بازم کسایی پیدا میشن که بگن ما اینو اصلا جزو ادما نمیاریم بعد کتابشو قبول کنیم؟؟پس میگی:
یعنی همش نسبیه.یعنی سلیقه و اختلاف نظر.یعنی تحجر .
منم خوشم اومد از سیاستش
بره به این *** هم ندیده بودم هر روز خودشو بندازه جلو گرگا
اولا از نقطه چینت مبگذرم..
دوما همه جا پره گرگه.منم به همین خاطر نمیتونم از جام تکون نخورمو جایی نرمچه دنیای مجازی چه واقعی
ادم تا با گرگا درگیر نشه راه و روش برخورد باهاشونو پیدا نمیکنه..
کشتی مارو بابا این مثال گرگ و گوسفندت..به ماهم سرابت کرد
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]
م[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div]به به چه با استدلال جسد بره رو ترک میکنید :D
مردم خوب یاد گرفتن........[/div][/quote]
بره به این *** هم ندیده بودم هر روز خودشو بندازه جلو گرگا :|[/div][/quote]
اولا از نقطه چینت مبگذرم..:|
دوما همه جا پره گرگه.منم به همین خاطر نمیتونم از جام تکون نخورمو جایی نرم:|چه دنیای مجازی چه واقعی
سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.
شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم
خوبی رهام؟
اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟
ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بحثمون شده بود همین.حالا بماند از کجا بحثش وسط اومد.اونایی که خیلی تعصب داشتن اصلا گوش نمیکردن کی چی میگه فقط فک میکردن چی بگن.به نظر من ادم با هر دین و فرقه ای اگه عقلش رو کار بندازه میتونه به خیلی چیزا برسه اما بدون پیش داوری و تعصب.توهین به اعتقادات یک جمع هرچند اقلیت هم بنظر من جالب نیست.من خودم اگه با کسی مخالف باشم میگم همچین و همچون اما بنظر من بازم خودت میدونی.
اخرشو بگم چیشد؟نتیجه اکثرمون این بود روش زندگی میتونه تلفیقی از ادیان و مذاهب باشه تو بگرد از هر ادمی با هر مذهبی خوبیاشو یاد بگیر بدیاشم رد کن.
چطوری آقای بنیامین جسته و گریخته یه چیزایی ازت یادم میاد
ببین عزیزم مناظره و شیوه داره اولا یک مبحث رو میزارید وسط مثل معصومیت امامان بعد هر کسی مثلا 30 دقیق وقت صحبت داره بعد از جند تا تایم اینجوری پرسش و پاسخ و خلاصه بگم همین صحبت کردناش کلی روشا داره! اینکه به نتیجه ای نرسیدید ببین شخص رو به روت که باهات صحبت میکنه(مثلا اینجا گومر) این خب چون خیلی متعصبه مشخصه که اعتقاداتش حتی اگه چرت هم بگه عوض نمیشه چون نمیخواد کم بیاره ولی بقیه که میشنون و میخونن میتونن اظهار نظر بکنن و بفهمن که کی داره درست میگه!
راستی من کی گفتم که اماما قیافشون چه شکلی بوده؟
سوال دقیق مطرح کن تا دقیق جوابتو بدم!
در ضمینه مناظره هم با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم ولی چه بهتره که چند روز قبلش موضوعش رو بهم بدن !
جسته و گریخته و رو خوب اومدی.خاص خودته.
اره اتفاقا من چنتا مناظره رو به صورت مکتوب خوندم البته من نویسندش گمنام بود واس همین فقط خوندمش.
پس اینی که میگی بقیه برداشت میکنن فک نکنم کسی با این مناظره و بحث ها نظرش عوض شه.مگه اینکه علمی و فنی تر باشه .ادمو واقعا قانع کنه.نظر طرف نباشه واقعیت باشه. بشه نتیجه اون واقعیت رو بیان کرد یا خودش نتیجه چنتا واقعیت دیگه کرد.من نمیخوام بحثی داشته باشم در کل اما میگم کلا جانب داری خوب نیس و عقل بهترین حکم کنندس.
من کل این صفحات رو نخودندم اما تو اولیش اینو دیدم شایدم سوئ تفاهمه من زیادی خوابم میاد.
کوروش میتونم بپرسم سگ کی بوده که میگی سگ پرستی ایرانی ها؟
والا امام پیغمبرت خیلی بیشتر شبیه سگ بودن تا کوروش!
عدم بزن ددهنمو باز نکن مستند حرف میام میزنم چون
باز نبودم یه عده اومدن شر و ور گفتن
خب غیر حسته و گریخته بوده یعنی؟
ببین عزیزم اولا اینجا اصلا مناظره ای برگزار نشد شما گویا اصلا معنی مناظره رو نمیدونید اینجا فقط یک کل کل برپا شد همین!
دوما چیزاییم که من گفتم همین که تو دل بقیه یه شکی انداخت که دین همش خوبی و کامل نیست واسم کافیه
خداارو چه دیدید شاید رفتن و یکم بیشتر هم تحقیق کردن!همین شک انداختنه واقعا کلیه
قدیما هم توی انجمن نبودید من دعواهای اولم سر دین که فکر کنم برگرده به داستان دعوام با ممد کفتر اون موقعا همه خفن متعصب بودن
سر همین جند بار صحبتایی که اومدم کردم الانو که دیدی دیگه ملت اونجوری متعصب نیستن و حتی همه حداقل چند تا مورد براشون مشخص شده که کاملا اشتباهه و اینطور که میگن نیست و خب این برای من حداقل یک برده!
در ضمن مناظره هم که میخونی باید مناظره اشخاضی باشه که فن مناظره رو واقعا بلدن!البته کلی روش داره ها همنیشم هر چیزیو وقتتو صرفش نکن
درمورد این حرفمم که کپی کردی این منبع نمیخواد چون جرف تاریخی نیستم استدلال کردم !
البته خیلی مفصله باز کردنش پس باز نمیکن این قضیه رو
کار خوبی میکنی اره باو وا نکنش.منم حقیقت با اک اصلیمه چون بعد رفتن من به خدمت علی با این میخواد بیاد نمیتونم ازاد بحرفم.ولی ی سوال ساده یه شب دیگه ازت میپرسم.
امشب خیلی خستم فردا شب احتمالا بیام.میخوای روش فک کن اقا شما میگی اسلام دین کاملی نیس.به فرض محال گومرم قبول کرد و به شمام اعتماد کامل داره وهمه چی خوبه.
حالا بهش بگو بهترین دین کدومه.فک کنم کلی دستگیرت شد چی میگم.معذوریته دیگه.
ایم بگم فقط میخوام نظرت رو بدونم وگرنه بحثی نیس.
ببین عزیزم من الان میخوام برم بخوابم
فقط جوابم اینه هیچ چیز کاملی وجود ندارد!
اینکه فکر بکنی چیزی هست که توش همه چیز هست و کامله باعث درجا زدن میشه و پیشرفت به دنبال نداره!
من خودم همیشه سعی کردم یک زندیق باشم
شب خوبی داشته باشی بعید میدونم فردا شب باشم گارنامو بچرخ آیدیشو پیدا کن سوال سادتو اونجا بپرس واست جواب میزارم فعلا
منمهمینطور چشام رو همه مثلا قرار بود واسه داییم لیست بزنم.دقیقا همینو انتظار داشتم بگی.شب خوش.
این مطلب در 1394/05/26 04:28:46 نوشته شده است و در 1394/05/26 04:29:53 ویرایش شده است .
ای دل غافل
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div]سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote]
شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم[/div][/quote]
خوبی رهام؟
اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟
ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بحثمون شده بود همین.حالا بماند از کجا بحثش وسط اومد.اونایی که خیلی تعصب داشتن اصلا گوش نمیکردن کی چی میگه فقط فک میکردن چی بگن.به نظر من ادم با هر دین و فرقه ای اگه عقلش رو کار بندازه میتونه به خیلی چیزا برسه اما بدون پیش داوری و تعصب.توهین به اعتقادات یک جمع هرچند اقلیت هم بنظر من جالب نیست.من خودم اگه با کسی مخالف باشم میگم همچین و همچون اما بنظر من بازم خودت میدونی.
اخرشو بگم چیشد؟نتیجه اکثرمون این بود روش زندگی میتونه تلفیقی از ادیان و مذاهب باشه تو بگرد از هر ادمی با هر مذهبی خوبیاشو یاد بگیر بدیاشم رد کن.[/div][/quote]
چطوری آقای بنیامین جسته و گریخته یه چیزایی ازت یادم میاد
ببین عزیزم مناظره و شیوه داره اولا یک مبحث رو میزارید وسط مثل معصومیت امامان بعد هر کسی مثلا 30 دقیق وقت صحبت داره بعد از جند تا تایم اینجوری پرسش و پاسخ و خلاصه بگم همین صحبت کردناش کلی روشا داره! اینکه به نتیجه ای نرسیدید ببین شخص رو به روت که باهات صحبت میکنه(مثلا اینجا گومر) این خب چون خیلی متعصبه مشخصه که اعتقاداتش حتی اگه چرت هم بگه عوض نمیشه چون نمیخواد کم بیاره ولی بقیه که میشنون و میخونن میتونن اظهار نظر بکنن و بفهمن که کی داره درست میگه!
راستی من کی گفتم که اماما قیافشون چه شکلی بوده؟
سوال دقیق مطرح کن تا دقیق جوابتو بدم!
در ضمینه مناظره هم با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم ولی چه بهتره که چند روز قبلش موضوعش رو بهم بدن ![/div][/quote]
جسته و گریخته و رو خوب اومدی.خاص خودته.
اره اتفاقا من چنتا مناظره رو به صورت مکتوب خوندم البته من نویسندش گمنام بود واس همین فقط خوندمش.
پس اینی که میگی بقیه برداشت میکنن فک نکنم کسی با این مناظره و بحث ها نظرش عوض شه.مگه اینکه علمی و فنی تر باشه .ادمو واقعا قانع کنه.نظر طرف نباشه واقعیت باشه. بشه نتیجه اون واقعیت رو بیان کرد یا خودش نتیجه چنتا واقعیت دیگه کرد.من نمیخوام بحثی داشته باشم در کل اما میگم کلا جانب داری خوب نیس و عقل بهترین حکم کنندس.
من کل این صفحات رو نخودندم اما تو اولیش اینو دیدم شایدم سوئ تفاهمه من زیادی خوابم میاد.
کوروش میتونم بپرسم سگ کی بوده که میگی سگ پرستی ایرانی ها؟
والا امام پیغمبرت خیلی بیشتر شبیه سگ بودن تا کوروش!
عدم بزن ددهنمو باز نکن مستند حرف میام میزنم چون
باز نبودم یه عده اومدن شر و ور گفتن
[/div][/quote]
خب غیر حسته و گریخته بوده یعنی؟
ببین عزیزم اولا اینجا اصلا مناظره ای برگزار نشد شما گویا اصلا معنی مناظره رو نمیدونید اینجا فقط یک کل کل برپا شد همین!
دوما چیزاییم که من گفتم همین که تو دل بقیه یه شکی انداخت که دین همش خوبی و کامل نیست واسم کافیه
خداارو چه دیدید شاید رفتن و یکم بیشتر هم تحقیق کردن!همین شک انداختنه واقعا کلیه
قدیما هم توی انجمن نبودید من دعواهای اولم سر دین که فکر کنم برگرده به داستان دعوام با ممد کفتر اون موقعا همه خفن متعصب بودن
سر همین جند بار صحبتایی که اومدم کردم الانو که دیدی دیگه ملت اونجوری متعصب نیستن و حتی همه حداقل چند تا مورد براشون مشخص شده که کاملا اشتباهه و اینطور که میگن نیست و خب این برای من حداقل یک برده!
در ضمن مناظره هم که میخونی باید مناظره اشخاضی باشه که فن مناظره رو واقعا بلدن!البته کلی روش داره ها همنیشم هر چیزیو وقتتو صرفش نکن
درمورد این حرفمم که کپی کردی این منبع نمیخواد چون جرف تاریخی نیستم استدلال کردم !
البته خیلی مفصله باز کردنش پس باز نمیکن این قضیه رو[/div][/quote]کار خوبی میکنی اره باو وا نکنش.منم حقیقت با اک اصلیمه چون بعد رفتن من به خدمت علی با این میخواد بیاد نمیتونم ازاد بحرفم.ولی ی سوال ساده یه شب دیگه ازت میپرسم.
امشب خیلی خستم فردا شب احتمالا بیام.میخوای روش فک کن اقا شما میگی اسلام دین کاملی نیس.به فرض محال گومرم قبول کرد و به شمام اعتماد کامل داره وهمه چی خوبه.
حالا بهش بگو بهترین دین کدومه.فک کنم کلی دستگیرت شد چی میگم.معذوریته دیگه.
ایم بگم فقط میخوام نظرت رو بدونم وگرنه بحثی نیس.[/div][/quote]
ببین عزیزم من الان میخوام برم بخوابم
فقط جوابم اینه هیچ چیز کاملی وجود ندارد!
اینکه فکر بکنی چیزی هست که توش همه چیز هست و کامله باعث درجا زدن میشه و پیشرفت به دنبال نداره!
من خودم همیشه سعی کردم یک زندیق باشم
شب خوبی داشته باشی بعید میدونم فردا شب باشم گارنامو بچرخ آیدیشو پیدا کن سوال سادتو اونجا بپرس واست جواب میزارم فعلا[/div][/quote]
منمهمینطور چشام رو همه مثلا قرار بود واسه داییم لیست بزنم.دقیقا همینو انتظار داشتم بگی.شب خوش.
رهام صمیمی که شما یجورایی دوست به حساب میایو منم صمیمیت دارم باشما
ولی یه حرفایی میرنی که خوشم نمیاد..به قول گومر حرمت یه چیزایی هم رعایت کن دیگه
تازه رابطمون پایدار بمونه و بیدون دعوا.مث بعصیا نشه
شب خوش
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ولی یه حرفایی میرنی که خوشم نمیاد..به قول گومر حرمت:| یه چیزایی هم رعایت کن دیگه
شب خوش
من طعمه کسی نشدمو نمیشم گومر..
طعمه کردن من خیلی سخته..
با یه سری حرفای ببخود طعمه کسی نمیشم
خیلی زمان میبره منو بشناسی...البته اگه خودت بخای....
بعله بزار یکمم ما اعتماد به نفس داشته باشیم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
طعمه کردن من خیلی سخته..
ولی یه حرفایی میرنی که خوشم نمیاد..به قول گومر حرمت یه چیزایی هم رعایت کن دیگه
شب خوش
من همینم چیز بدی نگفتم بهت
بوس بدیم یه درصد فکر کن بوست کنم
واه واه چه بی حیا
من کلی شرایط دارم بخوای یه انگشت بزنی بهم فقط
خخخخ
اوکی پس حرفشم نزن
افرین
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]رهام صمیمی که شما یجورایی دوست به حساب میایو منم صمیمیت دارم باشما
ولی یه حرفایی میرنی که خوشم نمیاد..به قول گومر حرمت:| یه چیزایی هم رعایت کن دیگه
شب خوش[/div][/quote]
من همینم چیز بدی نگفتم بهت
بوس بدیم یه درصد فکر کن بوست کنم
واه واه چه بی حیا
من کلی شرایط دارم بخوای یه انگشت بزنی بهم فقط[/div][/quote]
خخخخ
اوکی پس حرفشم نزن
افرین
منم خوشم اومد از سیاستش
بره به این *** هم ندیده بودم هر روز خودشو بندازه جلو گرگا
اولا از نقطه چینت مبگذرم..
دوما همه جا پره گرگه.منم به همین خاطر نمیتونم از جام تکون نخورمو جایی نرمچه دنیای مجازی چه واقعی
تو با گرگا درگیر میشی؟
یا خودتو میندازی جلوشون؟
چرا بره های دیگه طعمه گرگها نمیشن؟ چون نمیدوعن سمت گرگا و به اخطار چوپان گوش میکنن
بعله
الان من گرگم؟
ساغر تا حالا دعوتت کردم بریم بیرون؟
یا اصلا با هم بیرون رفتیم؟
یا جه میدونم حرف ناحوری چیزی از من شنیدی؟
یا ازین چیزای مثبت 18 تا حالا باهات باز کردم؟حتی یه بار؟
گرگ پایه ای شما هستی دوست عزیز،
اینکارارو میکنی دختـر مردمو منحرف میکنی فردا میشه عین خودت،
میره دوس پسر میگیره ،
بعله میدونم میگی ما تا به حال همچین حرفایی نزدیم چه ربطی داره و چرت نگو...
ولی بدونین درخت گردو به اون بزرگی اول فقط یه جوونه س و کسی که ندونه میگه چرت نگو این درخت به اون بزرگی نمیشه،
ولی میشه، از یه شوخی خیلی کوچیک و ناچیز شروع میشه.
گومر چرت نگو
همونطور که گفتم من انقد چیز نیستم با یه همچین حرفایی منحرف شم
بعضیا چه تفکراتی دارن به خدا
ادم شاخ درمیاره
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]
مردم خوب یاد گرفتن........[/div][/quote]
بره به این *** هم ندیده بودم هر روز خودشو بندازه جلو گرگا :|[/div][/quote]
اولا از نقطه چینت مبگذرم..:|
دوما همه جا پره گرگه.منم به همین خاطر نمیتونم از جام تکون نخورمو جایی نرم:|چه دنیای مجازی چه واقعی
کشتی مارو بابا این مثال گرگ و گوسفندت..به ماهم سرابت کرد[/div][/quote]
تو با گرگا درگیر میشی؟ :|
یا خودتو میندازی جلوشون؟ :|
چرا بره های دیگه طعمه گرگها نمیشن؟ چون نمیدوعن سمت گرگا و به اخطار چوپان گوش میکنن :|
بعله :|[/div][/quote]
الان من گرگم؟
ساغر تا حالا دعوتت کردم بریم بیرون؟
یا اصلا با هم بیرون رفتیم؟
یا جه میدونم حرف ناحوری چیزی از من شنیدی؟
یا ازین چیزای مثبت 18 تا حالا باهات باز کردم؟حتی یه بار؟[/div][/quote]
گرگ پایه ای شما هستی دوست عزیز،
اینکارارو میکنی دختـر مردمو منحرف میکنی فردا میشه عین خودت،
میره دوس پسر میگیره ،
بعله میدونم میگی ما تا به حال همچین حرفایی نزدیم چه ربطی داره و چرت نگو...
ولی بدونین درخت گردو به اون بزرگی اول فقط یه جوونه س و کسی که ندونه میگه چرت نگو این درخت به اون بزرگی نمیشه،
ولی میشه، از یه شوخی خیلی کوچیک و ناچیز شروع میشه. :roll:[/div][/quote]
گومر چرت نگو:|
همونطور که گفتم من انقد چیز نیستم با یه همچین حرفایی منحرف شم
بعضیا چه تفکراتی دارن به خدا
ادم شاخ درمیاره
طعمه کردن من خیلی سخته..
یارو چشاشو میبندن تا گردن میره تو گِل میگه نه من تو گِل نیستم هنوز سرم تکون میخوره نفس میکشم
منه هرچی بگم شما حرف خودتو میزنی
ولی این تفکراتو بنداز دور به نظرم...
اگه تفکراتت درست باشه هر زنی یا دختری پاشو مییزاره تو خیابون طعمه اینو اون میشه..ولی اینطور نیست
حالام تمومش کن
بای
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]من طعمه کسی نشدمو نمیشم گومر..
طعمه کردن من خیلی سخته..
بعله بزار یکمم ما اعتماد به نفس داشته باشیم[/div][/quote]
یارو چشاشو میبندن تا گردن میره تو گِل میگه نه من تو گِل نیستم هنوز سرم تکون میخوره نفس میکشم :roll:[/div][/quote]
منه هرچی بگم شما حرف خودتو میزنی
ولی این تفکراتو بنداز دور به نظرم...
اگه تفکراتت درست باشه هر زنی یا دختری پاشو مییزاره تو خیابون طعمه اینو اون میشه..ولی اینطور نیست
حالام تمومش کن
بای
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.