آخه چه ربطی به داعش داره
برو هموطنای آریاییتو جمع کن به بنده ی خدا سجده نکنن
مگه همه اینطورین ؟
میان جلو دوربین فیگور میگیرن میزارن واسه شبکه های اجتماعی
پوریام
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div]آخه چه ربطی به داعش داره :mrgreen:
برو هموطنای آریاییتو جمع کن به بنده ی خدا سجده نکنن :icon_4:[/div][/quote]
مگه همه اینطورین ؟
میان جلو دوربین فیگور میگیرن میزارن واسه شبکه های اجتماعی
فقط یه چیزی بعد این جمله یگم
من طرف هیچکدومتونو نمیگیرم چون بنظرم درست نیست:
من یک آریایی ام؛
اهورامزدای من" الله "است،
از تبار کوروشم ، ولی شاهم" حسین بن علی (ع) "ست،
از دیار آرشم ، ولی کماندار من" مسلم بن عقیل" است،
امپراطوری ام هخامنشی ست ، ولی جغرافیای من" بین الحرمین" است،
شاهان کشورم را دوست دارم ، ولی شاه من "عباس بن علی "ست ،
آری من ایرانی ام عاشق کاوه ، ولی پیامبرم "محمدبن عبدالله(ص)"است،
قدمت کشورم از ماورای تاریخ است وبه قدمت آن مینازم
زیبایی های تاریخ کشورم را دوست دارم ، ولی تمام زیبایی های دنیا را در کلام" مولایم علی (ع) " میبینم ،
آری... آری... من یک ایرانی ام...
و متنفرم از کسانی ک به اسم تاریخ کشورم ;
به اعتقاداتم ضربه میزنند...
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[b]من یک آریایی ام؛
زیبایی های تاریخ کشورم را دوست دارم ، ولی تمام زیبایی های دنیا را در کلام" مولایم علی (ع) " میبینم ،
به اعتقاداتم ضربه میزنند...[/b]
واقا که فقط بلدی پست ضد آریایی بزاری کی گفته دیگه اریایی نیست لرهای سرزمینمون پس چین یعنی آریایی نیستن؟
آقا راست میگن ببخشید لر ها هم از اقوام بسیار بسیار اصل و نسب دار ایرانی هستن اسم اینارو یادم رفت
سیستان و بلوچستان و اهالی کوهپایه های البرز و خراسانیان تماما افسانه های ایرانی در وصف اینا سروده شده!مثل رستم دستان(بچه ی سیستان بوده) و سیمرغ که روی بلندترین کوه البرزه!
ولی متاستفانه یکم مردمان این جاها زبونشون رو از دست دادن
ولی در کل مگه چقدر عرب اومده و توی ایران مقیم شده همون موقع؟اصلا چقدر مگه جمعیتشون بوده کلا؟جمعیت ایران چقدر بوده اون زمان؟
تازه تو همدان و اطراف ملایر که کریم خان زند اونجا بودن هم لرهای بسیار اصیل هستند که خیلی خوب میفهمن مرام چیه نه این ...
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]اساسینز3[/b][/div][div]واقا که فقط بلدی پست ضد آریایی بزاری کی گفته دیگه اریایی نیست لرهای سرزمینمون پس چین یعنی آریایی نیستن؟[/div][/quote]
آقا راست میگن ببخشید لر ها هم از اقوام بسیار بسیار اصل و نسب دار ایرانی هستن اسم اینارو یادم رفت
سیستان و بلوچستان و اهالی کوهپایه های البرز و خراسانیان تماما افسانه های ایرانی در وصف اینا سروده شده!مثل رستم دستان(بچه ی سیستان بوده) و سیمرغ که روی بلندترین کوه البرزه!
ولی در کل مگه چقدر عرب اومده و توی ایران مقیم شده همون موقع؟اصلا چقدر مگه جمعیتشون بوده کلا؟جمعیت ایران چقدر بوده اون زمان؟
[/div][/quote]
تازه تو همدان و اطراف ملایر که کریم خان زند اونجا بودن هم لرهای بسیار اصیل هستند که خیلی خوب میفهمن مرام چیه نه این ...
واقا که فقط بلدی پست ضد آریایی بزاری کی گفته دیگه اریایی نیست لرهای سرزمینمون پس چین یعنی آریایی نیستن؟
یادتون رفته حمله ی عمر (لع) به ایران رو؟
مردا رو کشتن و به زنا تـجاوز کردن؟
یا چنگیز مغول رو؟
همونجا آریایی از بین رفت
خخخ حرف نزن بابا اما ها اجازه تجاوز رو دادن به زنان اسیر اطلاعات نداری حرف نزن خود این عرب ها هم به زنای ایرانی تجاوز کردن و بعنوان برده جنسی استفاده کردن
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]اساسینز3[/b][/div][div]واقا که فقط بلدی پست ضد آریایی بزاری کی گفته دیگه اریایی نیست لرهای سرزمینمون پس چین یعنی آریایی نیستن؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
یادتون رفته حمله ی عمر (لع) به ایران رو؟
مردا رو کشتن و به زنا تـجاوز کردن؟
یا چنگیز مغول رو؟
همونجا آریایی از بین رفت [/div][/quote]
خخخ حرف نزن بابا اما ها اجازه تجاوز رو دادن به زنان اسیر اطلاعات نداری حرف نزن خود این عرب ها هم به زنای ایرانی تجاوز کردن و بعنوان برده جنسی استفاده کردن
خود تو هم که فک کنم عربی آره ؟ چون هنوز احترام به تاریخ کشورتو یاد نگرفتی ...
نه ایشون بسیجیه اینا کلا دشمن ایران و ایرانین
ایرانی واقعی ماییم
من خارجیم
دوستان من خارجیم باید احتراممو داشته اشین امضاهم خواستین در خدمتم
پوریام
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]اساسینز3[/b][/div][div]خود تو هم که فک کنم عربی آره ؟ چون هنوز احترام به تاریخ کشورتو یاد نگرفتی ...[/div][/quote]
نه ایشون بسیجیه اینا کلا دشمن ایران و ایرانین[/div][/quote]
ایرانی واقعی ماییم :ugeek:[/div][/quote]
من خارجیم :P
دوستان من خارجیم باید احتراممو داشته اشین امضاهم خواستین در خدمتم 8-)
هنوز داره ادامه میده
میدونی یکی از مشکلات اساسی الان چیه ... تهاجم فرهنگی خارجی نیس ... مشکل تخریب فرهنگی ایه که خودمون به سر خودمون میاریم ... اون تهاجم فرهنگی هم بر همین اساس تاثیر میذاره
یه سری با اسم اسلام با غرض و مقصود به تخریب میپردازن ... یه سری هم با جهل خودشون ... ولا نمیدونم چند سالته ولی خواهشا
این جور بحثا رو وقتی چیزی از ماهیتشون نمیدونی به اینجا نکشون ... سن بعضی ها هنوز به خیلی چیزا قد نمیده
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
هنوز داره ادامه میده :icon_2:
میدونی یکی از مشکلات اساسی الان چیه ... تهاجم فرهنگی خارجی نیس ... مشکل تخریب فرهنگی ایه که خودمون به سر خودمون میاریم ... اون تهاجم فرهنگی هم بر همین اساس تاثیر میذاره
یه سری با اسم اسلام با غرض و مقصود به تخریب میپردازن ... یه سری هم با جهل خودشون ... ولا نمیدونم چند سالته ولی خواهشا
این جور بحثا رو وقتی چیزی از ماهیتشون نمیدونی به اینجا نکشون ... سن بعضی ها هنوز به خیلی چیزا قد نمیده :geek:
من یک آریایی ام؛
به اعتقاداتم ضربه میزنند...
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]فقط یه چیزی بعد این جمله یگم
[b]من یک آریایی ام؛
به اعتقاداتم ضربه میزنند...[/b][/div][/quote]
خاک تو سر اون آدمی که کوروش رو سگ خطاب کرده
یعنی خاککککککک عالم تو سرش
شاید کوروش بره بعضیا مقدس باشه همونطور که امامای شیعه براشون مقدسه........
آخه تو این وسط چیکاره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.....
خاک تو سر اون آدمی که کوروش رو سگ خطاب کرده
یعنی خاککککککک عالم تو سرش
شاید کوروش بره بعضیا مقدس باشه همونطور که امامای شیعه براشون مقدسه........
آخه تو این وسط چیکاره ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.