مهدی برا من از شعور حرف نزن..
بار اولت نیستا
اونوقت به رهام میگه اعتماد به نفس و ادعاش زیاده
خوشت میاد پیله کردیا
لطف کن دیگه اسم منو تو پستات نیار حالمو داری بهم میزنی
بعله...
و اینچنین بود که گوشت قربانی قبلی تمام شد و گرگها دوباره به سوی گله آمدند، برای شکاری دیگر...
نخیر بغضیا دوبار باهاشون شوخی میکنی فکر میکنن خبریه میخوان آویزون شن مام خودمونو جدا میکنیم به همین راحتی
نه بگو گوشت برهه تمام شد قابل استفاده نیست دیگه
حالا داره میگه شما منو شکار کردین بیاین کنار من، شما میگید نه خودتو نچسبون به ما
بابا تو هم خودتو کشتی با گوسفند و گرگ و گوشت
######
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]گومر4[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]
مهدی برا من از شعور حرف نزن..
بار اولت نیستا
اونوقت به رهام میگه اعتماد به نفس و ادعاش زیاده:|[/div][/quote]
خوشت میاد پیله کردیا ;)
لطف کن دیگه اسم منو تو پستات نیار حالمو داری بهم میزنی [/div][/quote]
بعله...:|
و اینچنین بود که گوشت قربانی قبلی تمام شد و گرگها دوباره به سوی گله آمدند، برای شکاری دیگر... :roll:[/div][/quote]
نخیر بغضیا دوبار باهاشون شوخی میکنی فکر میکنن خبریه میخوان آویزون شن مام خودمونو جدا میکنیم به همین راحتی [/div][/quote]
نه بگو گوشت برهه تمام شد قابل استفاده نیست دیگه :|
حالا داره میگه شما منو شکار کردین بیاین کنار من، شما میگید نه خودتو نچسبون به ما :ugeek:[/div][/quote]
بابا تو هم خودتو کشتی با گوسفند و گرگ و گوشت :D
[quote][div][b]گومر4[/b][/div][div]آخی آخی :cry:
نی لبک من کو واسه این بره بیچاره بزنم :cry:[/div][/quote]
:|
بابا برو پییش گوسفندات بخاب تو گرگ نیاد بخورتشون:|
دوستان این بوس نداد کسی حق نداره لایکش بکنه
تحریم هارو بر نمیداریم تا بیایسر میز مذاکره
5+1
یکش که خودمم
5 تاشم مهدیو گومر و غول قرمزو شهلا و کی دیگه بیداره همون
هیچوقت یه سگ هارو تهدید نکن!
ساغر
با کی داری رفاقت میکنی اینقدر وحشیت کرده؟
زمان من اینجوری نبودیا...
این مهدی جزو سران فتنس داره شستشوی مغزیت میکنه با این نگرد
تو کجات شبیه سگاس آخه؟
خجالت بکش
من کی بهش گفتم سگ شایعه نکنید آقا
زمان دقیقشو یادم نیست یادته میگفتی طرح آزاد سازی ساغر در انجمن؟
اونو که خودت بهم یاد دادی
حالا مهم نیست شعور نداره دیگه کاریش ندارم
من دستتو گرفتم گفتم بیا اینو بگو؟
یه زمانی خیلی با ساغر احساس نزدیکی داشتیم با هم هرچی میخواستیم به هم میگفتیم
تو چرا اومدی وسط مسائل خونوادگی ما؟
عزیز جان تو نبودی میگفتی مهدی قفس بیار اینو بکنیم تو قفس من باید جواب تو رو چی میدادم روت خیلی زیاده
مهدی حال ندارم بحث باز نکن طولانیه این قضایا
این قضیه واسه خیلی قبله کلا داستان داشت....
بحث وحشی بودن بودش و میگفتم که این میگیره منو میخوره سر این قفس میخوواستم نیومدم بگم این سگه که!
من چیکار دارم چی بهش میگی گفتی من میگم طرح آزاد سازی گفتم من در جواب اون قفس انداختنی که گفتی اینا رو گفتم
حالا مهم نیست هر موجودی میخواد باشه فقط مشخصه آدم نیست
######
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بابا رهام نهههه..گومررر
انقد سریع پست میدین ادما قاطی ممیکنه دیگهههه[/div][/quote]
5+1
یکش که خودمم
5 تاشم مهدیو گومر و غول قرمزو شهلا و کی دیگه بیداره همون[/div][/quote]
هیچوقت یه سگ هارو تهدید نکن! :|[/div][/quote]
ساغر
تو کجات شبیه سگاس آخه؟
خجالت بکش[/div][/quote]
من کی بهش گفتم سگ شایعه نکنید آقا :ugeek:[/div][/quote]
زمان دقیقشو یادم نیست یادته میگفتی طرح آزاد سازی ساغر در انجمن؟[/div][/quote]
اونو که خودت بهم یاد دادی :|
حالا مهم نیست شعور نداره دیگه کاریش ندارم [/div][/quote]
تو چرا اومدی وسط مسائل خونوادگی ما؟[/div][/quote]
عزیز جان تو نبودی میگفتی مهدی قفس بیار اینو بکنیم تو قفس من باید جواب تو رو چی میدادم روت خیلی زیاده :|[/div][/quote]
مهدی حال ندارم بحث باز نکن طولانیه این قضایا
این قضیه واسه خیلی قبله کلا داستان داشت....
بحث وحشی بودن بودش و میگفتم که این میگیره منو میخوره سر این قفس میخوواستم نیومدم بگم این سگه که![/div][/quote]
من چیکار دارم چی بهش میگی گفتی من میگم طرح آزاد سازی گفتم من در جواب اون قفس انداختنی که گفتی اینا رو گفتم
حالا مهم نیست هر موجودی میخواد باشه فقط مشخصه آدم نیست
خوشم میاد جوری برخورد میکنه انگار چیزی نگفته من الکی عصبی ام!!
بابا این اعتماد به نفسو ازکجا میارین!!
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
هی میخام هیچی نگم نمیشه:|
نه تو ادمی ما حیوون اصن..
خوشم میاد جوری برخورد میکنه انگار چیزی نگفته من الکی عصبی ام!!
بابا این اعتماد به نفسو ازکجا میارین!!
من بر عکس رهام عذرخواهی کردن رو تو زندگیم خوب یاد گرفتم(رهام هنوز بابت اون تیک عذرخواهی نکردیا )
اگه هر حرفی زدم هر کسی ناراحت شده عذر میخوام
ساعت از 4 هم رد شد
شبتون خوش
فردا احتمال مسدود شدنم هست از دست این رهام
######
من بر عکس رهام عذرخواهی کردن رو تو زندگیم خوب یاد گرفتم(رهام هنوز بابت اون تیک عذرخواهی نکردیا :D )
اگه هر حرفی زدم هر کسی ناراحت شده عذر میخوام
ساعت از 4 هم رد شد :?
شبتون خوش
فردا احتمال مسدود شدنم هست از دست این رهام 8-)
سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.
شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم
خوبی رهام؟
اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟
ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بحثمون شده بود همین.حالا بماند از کجا بحثش وسط اومد.اونایی که خیلی تعصب داشتن اصلا گوش نمیکردن کی چی میگه فقط فک میکردن چی بگن.به نظر من ادم با هر دین و فرقه ای اگه عقلش رو کار بندازه میتونه به خیلی چیزا برسه اما بدون پیش داوری و تعصب.توهین به اعتقادات یک جمع هرچند اقلیت هم بنظر من جالب نیست.من خودم اگه با کسی مخالف باشم میگم همچین و همچون اما بنظر من بازم خودت میدونی.
اخرشو بگم چیشد؟نتیجه اکثرمون این بود روش زندگی میتونه تلفیقی از ادیان و مذاهب باشه تو بگرد از هر ادمی با هر مذهبی خوبیاشو یاد بگیر بدیاشم رد کن.
چطوری آقای بنیامین جسته و گریخته یه چیزایی ازت یادم میاد
ببین عزیزم مناظره و شیوه داره اولا یک مبحث رو میزارید وسط مثل معصومیت امامان بعد هر کسی مثلا 30 دقیق وقت صحبت داره بعد از جند تا تایم اینجوری پرسش و پاسخ و خلاصه بگم همین صحبت کردناش کلی روشا داره! اینکه به نتیجه ای نرسیدید ببین شخص رو به روت که باهات صحبت میکنه(مثلا اینجا گومر) این خب چون خیلی متعصبه مشخصه که اعتقاداتش حتی اگه چرت هم بگه عوض نمیشه چون نمیخواد کم بیاره ولی بقیه که میشنون و میخونن میتونن اظهار نظر بکنن و بفهمن که کی داره درست میگه!
راستی من کی گفتم که اماما قیافشون چه شکلی بوده؟
سوال دقیق مطرح کن تا دقیق جوابتو بدم!
در ضمینه مناظره هم با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم ولی چه بهتره که چند روز قبلش موضوعش رو بهم بدن !
جسته و گریخته و رو خوب اومدی.خاص خودته.
اره اتفاقا من چنتا مناظره رو به صورت مکتوب خوندم البته من نویسندش گمنام بود واس همین فقط خوندمش.
پس اینی که میگی بقیه برداشت میکنن فک نکنم کسی با این مناظره و بحث ها نظرش عوض شه.مگه اینکه علمی و فنی تر باشه .ادمو واقعا قانع کنه.نظر طرف نباشه واقعیت باشه. بشه نتیجه اون واقعیت رو بیان کرد یا خودش نتیجه چنتا واقعیت دیگه کرد.من نمیخوام بحثی داشته باشم در کل اما میگم کلا جانب داری خوب نیس و عقل بهترین حکم کنندس.
من کل این صفحات رو نخودندم اما تو اولیش اینو دیدم شایدم سوئ تفاهمه من زیادی خوابم میاد.
کوروش میتونم بپرسم سگ کی بوده که میگی سگ پرستی ایرانی ها؟
والا امام پیغمبرت خیلی بیشتر شبیه سگ بودن تا کوروش!
عدم بزن ددهنمو باز نکن مستند حرف میام میزنم چون
باز نبودم یه عده اومدن شر و ور گفتن
خب غیر حسته و گریخته بوده یعنی؟
ببین عزیزم اولا اینجا اصلا مناظره ای برگزار نشد شما گویا اصلا معنی مناظره رو نمیدونید اینجا فقط یک کل کل برپا شد همین!
دوما چیزاییم که من گفتم همین که تو دل بقیه یه شکی انداخت که دین همش خوبی و کامل نیست واسم کافیه
خداارو چه دیدید شاید رفتن و یکم بیشتر هم تحقیق کردن!همین شک انداختنه واقعا کلیه
قدیما هم توی انجمن نبودید من دعواهای اولم سر دین که فکر کنم برگرده به داستان دعوام با ممد کفتر اون موقعا همه خفن متعصب بودن
سر همین جند بار صحبتایی که اومدم کردم الانو که دیدی دیگه ملت اونجوری متعصب نیستن و حتی همه حداقل چند تا مورد براشون مشخص شده که کاملا اشتباهه و اینطور که میگن نیست و خب این برای من حداقل یک برده!
در ضمن مناظره هم که میخونی باید مناظره اشخاضی باشه که فن مناظره رو واقعا بلدن!البته کلی روش داره ها همنیشم هر چیزیو وقتتو صرفش نکن
درمورد این حرفمم که کپی کردی این منبع نمیخواد چون جرف تاریخی نیستم استدلال کردم !
البته خیلی مفصله باز کردنش پس باز نمیکن این قضیه رو
کار خوبی میکنی اره باو وا نکنش.منم حقیقت با اک اصلیمه چون بعد رفتن من به خدمت علی با این میخواد بیاد نمیتونم ازاد بحرفم.ولی ی سوال ساده یه شب دیگه ازت میپرسم.
امشب خیلی خستم فردا شب احتمالا بیام.میخوای روش فک کن اقا شما میگی اسلام دین کاملی نیس.به فرض محال گومرم قبول کرد و به شمام اعتماد کامل داره وهمه چی خوبه.
حالا بهش بگو بهترین دین کدومه.فک کنم کلی دستگیرت شد چی میگم.معذوریته دیگه.
ایم بگم فقط میخوام نظرت رو بدونم وگرنه بحثی نیس.
این مطلب در 1394/05/26 04:17:12 نوشته شده است و در 1394/05/26 04:18:11 ویرایش شده است .
ای دل غافل
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]benyamin69[/b][/div][div]سلام دوستان آقا تو هیچ سروری نباشی این انجمم واس رفع کدی بدک نیستا!!!!!!!!
ادمو از نسخی در میاره.
اقا ای بحثا همیشه بوده و هست اما بنظرم جاش اینجا نیس.و اینکه همه ی این حرفا با تمام احترامی که واسه تایپ و تایپیستاش قائلم.بدون اشاره به منبع و نویسنده معتبر ،فقط واسه وقتگزارنی خوبه.حرف از روی تعصب و جانبداری نتیجش میشه:نرود میخ اهنی در سنگ.
ادم باید به جایی برسه خودشو از هر قوم و مذهبی مبرا بدونه بعد بیاد انتخاب کنه.چیزی که اکثرا قبول داریم اینکه خدایی بالا سره هست اکثرمونم خوب و بد رو میدونیم چیه همین دوتا کافیه .برو واس خودت.[/div][/quote]
شما از حرفای من اگه جاییشو سوال داری بپرس بهت منبعشو بگم[/div][/quote]
خوبی رهام؟
اینکه میگی پیامبر یا امامی چه شکلی بودن از کجا اومده؟
ببین ما اتفاقا چند شبانه روز با چند نفر بحثمون شده بود همین.حالا بماند از کجا بحثش وسط اومد.اونایی که خیلی تعصب داشتن اصلا گوش نمیکردن کی چی میگه فقط فک میکردن چی بگن.به نظر من ادم با هر دین و فرقه ای اگه عقلش رو کار بندازه میتونه به خیلی چیزا برسه اما بدون پیش داوری و تعصب.توهین به اعتقادات یک جمع هرچند اقلیت هم بنظر من جالب نیست.من خودم اگه با کسی مخالف باشم میگم همچین و همچون اما بنظر من بازم خودت میدونی.
اخرشو بگم چیشد؟نتیجه اکثرمون این بود روش زندگی میتونه تلفیقی از ادیان و مذاهب باشه تو بگرد از هر ادمی با هر مذهبی خوبیاشو یاد بگیر بدیاشم رد کن.[/div][/quote]
چطوری آقای بنیامین جسته و گریخته یه چیزایی ازت یادم میاد
ببین عزیزم مناظره و شیوه داره اولا یک مبحث رو میزارید وسط مثل معصومیت امامان بعد هر کسی مثلا 30 دقیق وقت صحبت داره بعد از جند تا تایم اینجوری پرسش و پاسخ و خلاصه بگم همین صحبت کردناش کلی روشا داره! اینکه به نتیجه ای نرسیدید ببین شخص رو به روت که باهات صحبت میکنه(مثلا اینجا گومر) این خب چون خیلی متعصبه مشخصه که اعتقاداتش حتی اگه چرت هم بگه عوض نمیشه چون نمیخواد کم بیاره ولی بقیه که میشنون و میخونن میتونن اظهار نظر بکنن و بفهمن که کی داره درست میگه!
راستی من کی گفتم که اماما قیافشون چه شکلی بوده؟
سوال دقیق مطرح کن تا دقیق جوابتو بدم!
در ضمینه مناظره هم با هیچ کسی هیچ مشکلی ندارم ولی چه بهتره که چند روز قبلش موضوعش رو بهم بدن ![/div][/quote]
جسته و گریخته و رو خوب اومدی.خاص خودته.
اره اتفاقا من چنتا مناظره رو به صورت مکتوب خوندم البته من نویسندش گمنام بود واس همین فقط خوندمش.
پس اینی که میگی بقیه برداشت میکنن فک نکنم کسی با این مناظره و بحث ها نظرش عوض شه.مگه اینکه علمی و فنی تر باشه .ادمو واقعا قانع کنه.نظر طرف نباشه واقعیت باشه. بشه نتیجه اون واقعیت رو بیان کرد یا خودش نتیجه چنتا واقعیت دیگه کرد.من نمیخوام بحثی داشته باشم در کل اما میگم کلا جانب داری خوب نیس و عقل بهترین حکم کنندس.
من کل این صفحات رو نخودندم اما تو اولیش اینو دیدم شایدم سوئ تفاهمه من زیادی خوابم میاد.
کوروش میتونم بپرسم سگ کی بوده که میگی سگ پرستی ایرانی ها؟
والا امام پیغمبرت خیلی بیشتر شبیه سگ بودن تا کوروش!
عدم بزن ددهنمو باز نکن مستند حرف میام میزنم چون
باز نبودم یه عده اومدن شر و ور گفتن
[/div][/quote]
خب غیر حسته و گریخته بوده یعنی؟
ببین عزیزم اولا اینجا اصلا مناظره ای برگزار نشد شما گویا اصلا معنی مناظره رو نمیدونید اینجا فقط یک کل کل برپا شد همین!
دوما چیزاییم که من گفتم همین که تو دل بقیه یه شکی انداخت که دین همش خوبی و کامل نیست واسم کافیه
خداارو چه دیدید شاید رفتن و یکم بیشتر هم تحقیق کردن!همین شک انداختنه واقعا کلیه
قدیما هم توی انجمن نبودید من دعواهای اولم سر دین که فکر کنم برگرده به داستان دعوام با ممد کفتر اون موقعا همه خفن متعصب بودن
سر همین جند بار صحبتایی که اومدم کردم الانو که دیدی دیگه ملت اونجوری متعصب نیستن و حتی همه حداقل چند تا مورد براشون مشخص شده که کاملا اشتباهه و اینطور که میگن نیست و خب این برای من حداقل یک برده!
در ضمن مناظره هم که میخونی باید مناظره اشخاضی باشه که فن مناظره رو واقعا بلدن!البته کلی روش داره ها همنیشم هر چیزیو وقتتو صرفش نکن
درمورد این حرفمم که کپی کردی این منبع نمیخواد چون جرف تاریخی نیستم استدلال کردم !
البته خیلی مفصله باز کردنش پس باز نمیکن این قضیه رو[/div][/quote]کار خوبی میکنی اره باو وا نکنش.منم حقیقت با اک اصلیمه چون بعد رفتن من به خدمت علی با این میخواد بیاد نمیتونم ازاد بحرفم.ولی ی سوال ساده یه شب دیگه ازت میپرسم.
امشب خیلی خستم فردا شب احتمالا بیام.میخوای روش فک کن اقا شما میگی اسلام دین کاملی نیس.به فرض محال گومرم قبول کرد و به شمام اعتماد کامل داره وهمه چی خوبه.
حالا بهش بگو بهترین دین کدومه.فک کنم کلی دستگیرت شد چی میگم.معذوریته دیگه.
ایم بگم فقط میخوام نظرت رو بدونم وگرنه بحثی نیس.
5+1
یکش که خودمم
5 تاشم مهدیو گومر و غول قرمزو شهلا و کی دیگه بیداره همون
هیچوقت یه سگ هارو تهدید نکن!
ساغر
تو کجات شبیه سگاس آخه؟
خجالت بکش
من کی بهش گفتم سگ شایعه نکنید آقا
زمان دقیقشو یادم نیست یادته میگفتی طرح آزاد سازی ساغر در انجمن؟
اونو که خودت بهم یاد دادی
حالا مهم نیست شعور نداره دیگه کاریش ندارم
تو چرا اومدی وسط مسائل خونوادگی ما؟
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]بابا رهام نهههه..گومررر
انقد سریع پست میدین ادما قاطی ممیکنه دیگهههه[/div][/quote]
5+1
یکش که خودمم
5 تاشم مهدیو گومر و غول قرمزو شهلا و کی دیگه بیداره همون[/div][/quote]
هیچوقت یه سگ هارو تهدید نکن! :|[/div][/quote]
ساغر
تو کجات شبیه سگاس آخه؟
خجالت بکش[/div][/quote]
من کی بهش گفتم سگ شایعه نکنید آقا :ugeek:[/div][/quote]
زمان دقیقشو یادم نیست یادته میگفتی طرح آزاد سازی ساغر در انجمن؟[/div][/quote]
اونو که خودت بهم یاد دادی :|
حالا مهم نیست شعور نداره دیگه کاریش ندارم [/div][/quote]
تو چرا اومدی وسط مسائل خونوادگی ما؟[/div][/quote]
تورو چجور جمعت کنم:|
همیشه وقتی میام تولد بحثاتون اخرش پشیمون میشم ولی نمیدونم چرا برام درس نمیشه ک دیگه نیام!!
برای ایینکه هربار میگم شاید ادم شده باشین..[/div][/quote]
الان چیکارت کردم من ؟[/div][/quote]
خیلی احساس صمیمیت مییکنی:|
همون که تو میفهمی هر چی از دهنت در میاد میگی کافیه واسمون
این مهدی برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی بچه تره
عمو جون
تو که خیلی بزرگی
سنتو آخر به ما نگفتی
######
[quote][div][b]عرفان2012[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]همون که تو میفهمی هر چی از دهنت در میاد میگی کافیه واسمون [/div][/quote]
این مهدی برخلاف چیزی که فکر میکردم خیلی بچه تره
عمو جون :D[/div][/quote]
تو که خیلی بزرگی :geek:
سنتو آخر به ما نگفتی :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.