به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان
سرور قهرمانان اکانت صادق توکل رو زدن کلی از شهراش رو صفر کردن در حالی که خودم تو گزارش اتحاد دیدم بالای 8 میل نیرو داشت روی اک نبود تموم شهراش تیک اردوگاه فعال بود
جنایت علیه بشریته که
نیرویی که توو دفاع از شهر شرکت نکنه همون بهتر که از گشنگی توو فلاکت تلف شه
بهتره بگیم که بازیکنی که به بازی خودش اطمینان نداره همون بهتر که شهراش دم صبح صفر بشه
به بازی خودش اعتماد داره. به بازی بقیه اعتماد نداره
یه وقت میبینی شبو خوابیدی یه گودزیلا پولدار اومد سر وقتت.
بله کاملا درسته ولی از این بهتره که اکی که داره برای آرشیو کتیبه از اول سرور با برنامه ریزی درست میشه یهویی صفر بشه شهراش
اکانتی که به صورت علنی واسه کتیبه میره ، قبل اینکه نیروی خودشو جور کنه، باید دفش جور شه
وگرنه اینجا همه گرگن لت و پارش میکنن
بله ولی نمیدونم قهرمانان بودین یا نه کلا دو تا اتحاد برای زدن کتیبه بود خیلی کم احتمال اینجور اتفاقات میوفتاد چون تعداد بازیکن ها کم بود و همه برای آخر سرور و زدن کتیبه باید برنامه میریختن اینا هم که اون اک رو زدن حتما میدونستن که طرف تیکت شهراش فعال هست وگرنه نمیزدن بعدم به نظر من اکی که از اول سرور برای ارشیو ساخته میشه باید فقط داخلش نیروی دفاعی ساخته بشه چون کلی اکانت جلو زن برای کار های دیگه هست یه غارت لازم داره که اونم کمان انجام میده
شما که اینقدر نظرات کارشناسی میدی و مدیر اتحاد صادق توکل بودی میشه اسم خودت و اسم اکانتت رو بدی؟
roham.eryha
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان :|[/div][/quote]
سرور قهرمانان اکانت صادق توکل رو زدن کلی از شهراش رو صفر کردن در حالی که خودم تو گزارش اتحاد دیدم بالای 8 میل نیرو داشت روی اک نبود تموم شهراش تیک اردوگاه فعال بود[/div][/quote]
جنایت علیه بشریته که
نیرویی که توو دفاع از شهر شرکت نکنه همون بهتر که از گشنگی توو فلاکت تلف شه :lol:[/div][/quote]
بهتره بگیم که بازیکنی که به بازی خودش اطمینان نداره همون بهتر که شهراش دم صبح صفر بشه :lol:[/div][/quote]
یه وقت میبینی شبو خوابیدی یه گودزیلا پولدار اومد سر وقتت. :mrgreen:[/div][/quote]
بله کاملا درسته ولی از این بهتره که اکی که داره برای آرشیو کتیبه از اول سرور با برنامه ریزی درست میشه یهویی صفر بشه شهراش[/div][/quote]
اکانتی که به صورت علنی واسه کتیبه میره ، قبل اینکه نیروی خودشو جور کنه، باید دفش جور شه
وگرنه اینجا همه گرگن لت و پارش میکنن :P[/div][/quote]
بله ولی نمیدونم قهرمانان بودین یا نه کلا دو تا اتحاد برای زدن کتیبه بود خیلی کم احتمال اینجور اتفاقات میوفتاد چون تعداد بازیکن ها کم بود و همه برای آخر سرور و زدن کتیبه باید برنامه میریختن اینا هم که اون اک رو زدن حتما میدونستن که طرف تیکت شهراش فعال هست وگرنه نمیزدن بعدم به نظر من اکی که از اول سرور برای ارشیو ساخته میشه باید فقط داخلش نیروی دفاعی ساخته بشه چون کلی اکانت جلو زن برای کار های دیگه هست یه غارت لازم داره که اونم کمان انجام میده[/div][/quote]
شما که اینقدر نظرات کارشناسی میدی و مدیر اتحاد صادق توکل بودی میشه اسم خودت و اسم اکانتت رو بدی؟
به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان
سرور قهرمانان اکانت صادق توکل رو زدن کلی از شهراش رو صفر کردن در حالی که خودم تو گزارش اتحاد دیدم بالای 8 میل نیرو داشت روی اک نبود تموم شهراش تیک اردوگاه فعال بود
جنایت علیه بشریته که
نیرویی که توو دفاع از شهر شرکت نکنه همون بهتر که از گشنگی توو فلاکت تلف شه
بهتره بگیم که بازیکنی که به بازی خودش اطمینان نداره همون بهتر که شهراش دم صبح صفر بشه
یه وقت میبینی شبو خوابیدی یه گودزیلا پولدار اومد سر وقتت.
بله کاملا درسته ولی از این بهتره که اکی که داره برای آرشیو کتیبه از اول سرور با برنامه ریزی درست میشه یهویی صفر بشه شهراش
وگرنه اینجا همه گرگن لت و پارش میکنن
بله ولی نمیدونم قهرمانان بودین یا نه کلا دو تا اتحاد برای زدن کتیبه بود خیلی کم احتمال اینجور اتفاقات میوفتاد چون تعداد بازیکن ها کم بود و همه برای آخر سرور و زدن کتیبه باید برنامه میریختن اینا هم که اون اک رو زدن حتما میدونستن که طرف تیکت شهراش فعال هست وگرنه نمیزدن بعدم به نظر من اکی که از اول سرور برای ارشیو ساخته میشه باید فقط داخلش نیروی دفاعی ساخته بشه چون کلی اکانت جلو زن برای کار های دیگه هست یه غارت لازم داره که اونم کمان انجام میده
بله عزیزم احمد هستم اسم اک اون سرور هم the golden army موسس ارتش طلایی بودم
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان :|[/div][/quote]
سرور قهرمانان اکانت صادق توکل رو زدن کلی از شهراش رو صفر کردن در حالی که خودم تو گزارش اتحاد دیدم بالای 8 میل نیرو داشت روی اک نبود تموم شهراش تیک اردوگاه فعال بود[/div][/quote]
جنایت علیه بشریته که
نیرویی که توو دفاع از شهر شرکت نکنه همون بهتر که از گشنگی توو فلاکت تلف شه :lol:[/div][/quote]
بهتره بگیم که بازیکنی که به بازی خودش اطمینان نداره همون بهتر که شهراش دم صبح صفر بشه :lol:[/div][/quote]
یه وقت میبینی شبو خوابیدی یه گودزیلا پولدار اومد سر وقتت. :mrgreen:[/div][/quote]
بله کاملا درسته ولی از این بهتره که اکی که داره برای آرشیو کتیبه از اول سرور با برنامه ریزی درست میشه یهویی صفر بشه شهراش[/div][/quote]
وگرنه اینجا همه گرگن لت و پارش میکنن :P[/div][/quote]
بله ولی نمیدونم قهرمانان بودین یا نه کلا دو تا اتحاد برای زدن کتیبه بود خیلی کم احتمال اینجور اتفاقات میوفتاد چون تعداد بازیکن ها کم بود و همه برای آخر سرور و زدن کتیبه باید برنامه میریختن اینا هم که اون اک رو زدن حتما میدونستن که طرف تیکت شهراش فعال هست وگرنه نمیزدن بعدم به نظر من اکی که از اول سرور برای ارشیو ساخته میشه باید فقط داخلش نیروی دفاعی ساخته بشه چون کلی اکانت جلو زن برای کار های دیگه هست یه غارت لازم داره که اونم کمان انجام میده[/div][/quote]
شما که اینقدر نظرات کارشناسی میدی و مدیر اتحاد صادق توکل بودی میشه اسم خودت و اسم اکانتت رو بدی؟[/div][/quote]
بله عزیزم احمد هستم اسم اک اون سرور هم the golden army موسس ارتش طلایی بودم
این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
با اینکه 10 سروره بازی نکردم هنوز هم که هنوزه گویا روشای بازی و کشفیات ناب و دست نخوردس
چی میگی واسه خودت
ما که هر چی بگیم تو باز یه خالی میبندی اصن بحث با تو فایده نداره
تو زورو ولمون کن تو با این دانسته هات خوش باش بذار ما در جهل خودمون بمونیم
######
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]با اینکه 10 سروره بازی نکردم هنوز هم که هنوزه گویا روشای بازی و کشفیات ناب و دست نخوردس :D
[/div][/quote]
چی میگی واسه خودت :lol:
تو زورو ولمون کن تو با این دانسته هات خوش باش بذار ما در جهل خودمون بمونیم :roll:
این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا
خب من الان دارم از کی بالا میرم؟
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم
roham.eryha
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
با اینکه 10 سروره بازی نکردم هنوز هم که هنوزه گویا روشای بازی و کشفیات ناب و دست نخوردس
چی میگی واسه خودت
تو زورو ولمون کن تو با این دانسته هات خوش باش بذار ما در جهل خودمون بمونیم
من خالی بستم؟
گفتم اگه به یه شهری حمله کنی و اردوگاهش بخوره نیروهاشم میخوره و دیگه تیکش کار نمیکنه!
این جنابعالی هستی که اومدید خالی دارید میبندید الان سر اینکه ضایع نشید اومدی داری بحثو میپیچونی
جات بودم از همه معظرت خواهی میکردم چون از یه چی که خبر نداشتی داشتی الکی حرف میزدی
roham.eryha
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]با اینکه 10 سروره بازی نکردم هنوز هم که هنوزه گویا روشای بازی و کشفیات ناب و دست نخوردس :D
[/div][/quote]
چی میگی واسه خودت :lol:
تو زورو ولمون کن تو با این دانسته هات خوش باش بذار ما در جهل خودمون بمونیم :roll:[/div][/quote]
من خالی بستم؟
گفتم اگه به یه شهری حمله کنی و اردوگاهش بخوره نیروهاشم میخوره و دیگه تیکش کار نمیکنه!
این جنابعالی هستی که اومدید خالی دارید میبندید الان سر اینکه ضایع نشید اومدی داری بحثو میپیچونی
جات بودم از همه معظرت خواهی میکردم چون از یه چی که خبر نداشتی داشتی الکی حرف میزدی
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا
خط دومت رو عمیقا از ته قلبم بهش ایمان دارم
######
[quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]momy.boy2[/b][/div][div]این پسره که سرور قهرمانان قهرمانان میکرد میگفت گزارش اتتحاد داشتم بیا بالا ببینم چی داری خالی میبندی و از کی داری میری بالا[/div][/quote]
اونی که بالا میره تویی عزیزم نه من[/div][/quote]
دیگه هرجی باشه همه میدونن من جز خودم هیچکیو نمیبینم :lol:
جنابعالی داری از اسم یه عده دیگه میری بالا :lol:
اسمتو بگو ببینیم دستمال کی ای یکم بخندیم[/div][/quote]
خط دومت رو عمیقا از ته قلبم بهش ایمان دارم :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.