نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز
اکانتت تو بازی چیه؟
خودم اکانت ندارم . رو چند تا دفساز فعالیت مفید انجام میدم
به عبارتی پلیره
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote]
اکانتت تو بازی چیه؟[/div][/quote]
خودم اکانت ندارم . رو چند تا دفساز فعالیت مفید انجام میدم ;);)[/div][/quote]
به عبارتی پلیره :icon_10:
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز
نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟
واسه منم بی زحمت توضیح بده
عابد اسرار هویدا نکن
میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم
نسیه قبول نمیکنید؟؟
نه اصلا به هیچ عنوان
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت
هادی بیا اینم مشتری
نه دیگه 5 تاشو بخر یکیو رایگان بردار
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن
خب یه دونه به عنوان نمونه کار واسم خصوصی بفرست ببینم جنست اصل هست یا نه
برو اصلا معاملمون نمیشه
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote]
نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ :icon_10: [/div][/quote]
واسه منم بی زحمت توضیح بده :icon_10:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی :mrgreen:[/div][/quote]
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم :mrgreen:[/div][/quote]
نسیه قبول نمیکنید؟؟ :roll:[/div][/quote]
نه اصلا به هیچ عنوان :geek:[/div][/quote]
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت :icon_10:[/div][/quote]
هادی بیا اینم مشتری :mrgreen:
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن :icon_4:[/div][/quote]
خب یه دونه به عنوان نمونه کار واسم خصوصی بفرست ببینم جنست اصل هست یا نه :icon_10:[/div][/quote]
برو اصلا معاملمون نمیشه :icon_14:
نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟
واسه منم بی زحمت توضیح بده
عابد اسرار هویدا نکن
میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم
نسیه قبول نمیکنید؟؟
نه اصلا به هیچ عنوان
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت
هادی بیا اینم مشتری
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن
خب یه دونه به عنوان نمونه کار واسم خصوصی بفرست ببینم جنست اصل هست یا نه
برو اصلا معاملمون نمیشه
از اولشم معلوم بود یه کاسه ای می لنگه
######
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ :icon_10: [/div][/quote]
واسه منم بی زحمت توضیح بده :icon_10:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی :mrgreen:[/div][/quote]
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم :mrgreen:[/div][/quote]
نسیه قبول نمیکنید؟؟ :roll:[/div][/quote]
نه اصلا به هیچ عنوان :geek:[/div][/quote]
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت :icon_10:[/div][/quote]
هادی بیا اینم مشتری :mrgreen:
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن :icon_4:[/div][/quote]
خب یه دونه به عنوان نمونه کار واسم خصوصی بفرست ببینم جنست اصل هست یا نه :icon_10:[/div][/quote]
برو اصلا معاملمون نمیشه :icon_14:[/div][/quote]
از اولشم معلوم بود یه کاسه ای می لنگه :ugeek:
بابا دره فارمها و رفقا فرقی ندارن جفتشون زیر مان
چپ نگاه کنم صدتا پیام خواهش و التماس میاد به ما کاری نداشته باش آقا مهدی
خداییش الان تو داری با یه اکانت بازی می کنی؟ یعنی مولتی یادفساز یا نمیدونم کمک حال نداری؟
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بابا دره فارمها و رفقا فرقی ندارن جفتشون زیر مان
:roll:
:|[/div][/quote]
خداییش الان تو داری با یه اکانت بازی می کنی؟ یعنی مولتی یادفساز یا نمیدونم کمک حال نداری؟
خـداییش الان داری اعتراف میگیری؟
######
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بابا دره فارمها و رفقا فرقی ندارن جفتشون زیر مان
خداییش الان تو داری با یه اکانت بازی می کنی؟ یعنی مولتی یادفساز یا نمیدونم کمک حال نداری؟ [/div][/quote]
خـداییش الان داری اعتراف میگیری؟ :icon_2:
نه به جان خودم . می خوام ببینم بازیت سالمه یا نه . اردشیر میگفت ندارم واقعا هم نداشت .(می شناسیش که) دوست داشتم تو را هم بدونم . نمیگی نگو مهم نیست. کلی گفتم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بابا دره فارمها و رفقا فرقی ندارن جفتشون زیر مان
خداییش الان تو داری با یه اکانت بازی می کنی؟ یعنی مولتی یادفساز یا نمیدونم کمک حال نداری؟ [/div][/quote]
خـداییش الان داری اعتراف میگیری؟ :icon_2:[/div][/quote]
نه به جان خودم . می خوام ببینم بازیت سالمه یا نه . اردشیر میگفت ندارم واقعا هم نداشت .(می شناسیش که) دوست داشتم تو را هم بدونم . نمیگی نگو مهم نیست. کلی گفتم
آخه اردشیر من همینجوری از خودشم نپرسم معلومه نداره اکانت پاپی که به کسی کاری نداره کمک حال میخواد چیکار
######
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بابا دره فارمها و رفقا فرقی ندارن جفتشون زیر مان
نه به جان خودم . می خوام ببینم بازیت سالمه یا نه . اردشیر میگفت ندارم واقعا هم نداشت .(می شناسیش که) دوست داشتم تو را هم بدونم . نمیگی نگو مهم نیست. کلی گفتم[/div][/quote]
آخه اردشیر من همینجوری از خودشم نپرسم معلومه نداره اکانت پاپی که به کسی کاری نداره کمک حال میخواد چیکار :D
اردشیر میگفت جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه تکبیر لطفا
...
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بابا دره فارمها و رفقا فرقی ندارن جفتشون زیر مان
نه به جان خودم . می خوام ببینم بازیت سالمه یا نه . اردشیر میگفت ندارم واقعا هم نداشت .(می شناسیش که) دوست داشتم تو را هم بدونم . نمیگی نگو مهم نیست. کلی گفتم[/div][/quote]
اردشیر میگفت جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه :icon_10: تکبیر لطفا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.