به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان
سرور قهرمانان اکانت صادق توکل رو زدن کلی از شهراش رو صفر کردن در حالی که خودم تو گزارش اتحاد دیدم بالای 8 میل نیرو داشت روی اک نبود تموم شهراش تیک اردوگاه فعال بود
جنایت علیه بشریته که
نیرویی که توو دفاع از شهر شرکت نکنه همون بهتر که از گشنگی توو فلاکت تلف شه
بهتره بگیم که بازیکنی که به بازی خودش اطمینان نداره همون بهتر که شهراش دم صبح صفر بشه
به بازی خودش اعتماد داره. به بازی بقیه اعتماد نداره
یه وقت میبینی شبو خوابیدی یه گودزیلا پولدار اومد سر وقتت.
بله کاملا درسته ولی از این بهتره که اکی که داره برای آرشیو کتیبه از اول سرور با برنامه ریزی درست میشه یهویی صفر بشه شهراش
اکانتی که به صورت علنی واسه کتیبه میره ، قبل اینکه نیروی خودشو جور کنه، باید دفش جور شه
وگرنه اینجا همه گرگن لت و پارش میکنن
بله ولی نمیدونم قهرمانان بودین یا نه کلا دو تا اتحاد برای زدن کتیبه بود خیلی کم احتمال اینجور اتفاقات میوفتاد چون تعداد بازیکن ها کم بود و همه برای آخر سرور و زدن کتیبه باید برنامه میریختن اینا هم که اون اک رو زدن حتما میدونستن که طرف تیکت شهراش فعال هست وگرنه نمیزدن بعدم به نظر من اکی که از اول سرور برای ارشیو ساخته میشه باید فقط داخلش نیروی دفاعی ساخته بشه چون کلی اکانت جلو زن برای کار های دیگه هست یه غارت لازم داره که اونم کمان انجام میده
قرائت ها متفاوته خوب
بسته به امکانات بازیکنا، سبک بازیشونم عوض میشه
این مطلب در 1394/05/23 14:17:16 نوشته شده است و در 1394/05/23 14:26:18 ویرایش شده است .
...
[quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad6008[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان :|[/div][/quote]
سرور قهرمانان اکانت صادق توکل رو زدن کلی از شهراش رو صفر کردن در حالی که خودم تو گزارش اتحاد دیدم بالای 8 میل نیرو داشت روی اک نبود تموم شهراش تیک اردوگاه فعال بود[/div][/quote]
جنایت علیه بشریته که
نیرویی که توو دفاع از شهر شرکت نکنه همون بهتر که از گشنگی توو فلاکت تلف شه :lol:[/div][/quote]
بهتره بگیم که بازیکنی که به بازی خودش اطمینان نداره همون بهتر که شهراش دم صبح صفر بشه :lol:[/div][/quote]
به بازی خودش اعتماد داره. به بازی بقیه اعتماد نداره
یه وقت میبینی شبو خوابیدی یه گودزیلا پولدار اومد سر وقتت. :mrgreen:[/div][/quote]
بله کاملا درسته ولی از این بهتره که اکی که داره برای آرشیو کتیبه از اول سرور با برنامه ریزی درست میشه یهویی صفر بشه شهراش[/div][/quote]
اکانتی که به صورت علنی واسه کتیبه میره ، قبل اینکه نیروی خودشو جور کنه، باید دفش جور شه
وگرنه اینجا همه گرگن لت و پارش میکنن :P[/div][/quote]
بله ولی نمیدونم قهرمانان بودین یا نه کلا دو تا اتحاد برای زدن کتیبه بود خیلی کم احتمال اینجور اتفاقات میوفتاد چون تعداد بازیکن ها کم بود و همه برای آخر سرور و زدن کتیبه باید برنامه میریختن اینا هم که اون اک رو زدن حتما میدونستن که طرف تیکت شهراش فعال هست وگرنه نمیزدن بعدم به نظر من اکی که از اول سرور برای ارشیو ساخته میشه باید فقط داخلش نیروی دفاعی ساخته بشه چون کلی اکانت جلو زن برای کار های دیگه هست یه غارت لازم داره که اونم کمان انجام میده[/div][/quote]
قرائت ها متفاوته خوب
بسته به امکانات بازیکنا، سبک بازیشونم عوض میشه :icon_12:
نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز
نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟
واسه منم بی زحمت توضیح بده
عابد اسرار هویدا نکن
میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم
نسیه قبول نمیکنید؟؟
######
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote]
نظرت چیه از من بپرسن قشنگ توضیح بدم واسشون که کی زده ؟ :icon_10: [/div][/quote]
واسه منم بی زحمت توضیح بده :icon_10:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
میکنی ، قبلش یه پول دستی بگیر بریم بستنی :mrgreen:[/div][/quote]
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
سیکرتی 30 تومن ، حراجش کردیم :mrgreen:[/div][/quote]
نسیه قبول نمیکنید؟؟ :roll:
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
یه درصد فکر کن اینجا مشتری گیر بیاریم
برو سر کوچه داد بزن شاید یکی پیدا شد شارژ دوتومنی گذاشت کف دستت
...
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
درست صحبت کن . در حد اکانت خریدن نیست اتحادتون . برو از خودش بپرس میگه کی زدش الکی شایعه نساز[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
یه درصد فکر کن اینجا مشتری گیر بیاریم
برو سر کوچه داد بزن شاید یکی پیدا شد شارژ دوتومنی گذاشت کف دستت :icon_4:
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
نسیه قبول نمیکنید؟؟
نه اصلا به هیچ عنوان
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
نسیه قبول نمیکنید؟؟ :roll:[/div][/quote]
نه اصلا به هیچ عنوان :geek:
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
نسیه قبول نمیکنید؟؟
نه اصلا به هیچ عنوان
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت
######
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
نه اصلا به هیچ عنوان :geek:[/div][/quote]
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت :icon_10:
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
نسیه قبول نمیکنید؟؟
نه اصلا به هیچ عنوان
هادی بیا اینم مشتری
نه دیگه 5 تاشو بخر یکیو رایگان بردار
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن
Don't get too close
It's dark inside
...It's where my demons hide
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت :icon_10:[/div][/quote]
هادی بیا اینم مشتری :mrgreen:
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن :icon_4:
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
نسیه قبول نمیکنید؟؟
نه اصلا به هیچ عنوان
هادی بیا اینم مشتری
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن
خب یه دونه به عنوان نمونه کار واسم خصوصی بفرست ببینم جنست اصل هست یا نه
######
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
عابد اسرار هویدا نکن
نزدیک بود بگمااا
آقا تو صف وایسین
حالا یکیشو تعریف کن اگه خوشم اومد همشو یه جا میخرم ازت :icon_10:[/div][/quote]
هادی بیا اینم مشتری :mrgreen:
تازه فقط تو خصوصی میگیم که بقیه سو استفاده نکنن :icon_4:[/div][/quote]
خب یه دونه به عنوان نمونه کار واسم خصوصی بفرست ببینم جنست اصل هست یا نه :icon_10:
اکانتت تو بازی چیه؟
خودم اکانت ندارم . رو چند تا دفساز فعالیت مفید انجام میدم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
اکانتت تو بازی چیه؟[/div][/quote]
خودم اکانت ندارم . رو چند تا دفساز فعالیت مفید انجام میدم ;);)
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]wicked wolf[/b][/div][div]نامردا اتحاد دره گرگا رفته اکانت خریده داره به هم اتحادی ما میکوبه :icon_6:[/div][/quote]
نظرم 100 % به نظرت نزدیکه داداش. خوب توضیح بده براش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.