twinheaddragon
h.palad
مهدی-098
h.palad
مهدی-098
به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان
ولی اردوگاه نداشته باشی نمیشه از توو قابلیت ویژه فعالش کرد
میگه اول اردوگاهتو بساز بعد
آهان راستی این برای فعال کردنشه وقتی فعال باشه از قبل که نیازی به فعال سازی نیست
یعنی تیک رو از قبل فعال کردی شهرت هر اتفاقی بیوفته نیروها تو جنگلن میگن به ما ربطی نداره تا دوباره تیک رو برداری که برگردن
خوب حالت عادیش همینه
مگه اینکه این دروغه که رهام میگه راست باشه
دروغ نمیگه رو هوا حرف میزنه
خوب یکی نیست بش بگه مرد مومن از کجا میدونی تیکه اون طرفی که زدیش فعال بوده ؟
نه عزیزم بنده برخلاف شما رو هوا حرف نمیزنم!
اون بندده ی خدا چون که هرچی بهش حمله میکردم(وسطشم جاسوس میفرستادم) نیروهام بدون تلفات و منابع بر میگشت و جاسوسیم نشون میداد که نیرو داره!
لامصب خیلی سکه میزد بچه هایی که سرور 17 باهام بودن همه یادشون اصلا زدن گرچی کمال یکی از افتخارات بازیمه
تا اینکه بالاخره به این شیوه متوسل شدم
اگه هم آقای عابد خیلی مطمئنی برای اینکه ضایع بشی حاضرم باهات شرط ببندم
یه اکانت بساز تیکشو فعال کن
با یه اکانت دیگه این حرکتو میزنیم ببین انجام میشه یا نه
پسر خوب حالا این حرکت که چیزی نیتس یه روش هم کشف کرده بودم اکه یه شهری توش 4 میلیون هم دف باشه(بجز گینگیز ها)
با یک دونه همر تلفات فقط میگیرم و شهرشو 0 میکنم!
سرور 15 هم اینکارو روی مهدی لاو بنده خداا زدم
roham.eryha
[quote][div][b]twinheaddragon[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h.palad[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]به نظرم وقتی اردوگاه رو بزنی هم تیک همچنان هست
اصلا تیک رو میشه از توی خود صفحه قابلیت های ویژه فعال کرد ربطی به اردوگاه نداره وگرنه که قابلیت بدرد نخوریه عزیز جان :|[/div][/quote]
ولی اردوگاه نداشته باشی نمیشه از توو قابلیت ویژه فعالش کرد
میگه اول اردوگاهتو بساز بعد :roll:[/div][/quote]
آهان راستی این برای فعال کردنشه وقتی فعال باشه از قبل که نیازی به فعال سازی نیست :geek:
یعنی تیک رو از قبل فعال کردی شهرت هر اتفاقی بیوفته نیروها تو جنگلن میگن به ما ربطی نداره تا دوباره تیک رو برداری که برگردن :D[/div][/quote]
خوب حالت عادیش همینه
مگه اینکه این دروغه که رهام میگه راست باشه :mrgreen:[/div][/quote]
دروغ نمیگه رو هوا حرف میزنه
خوب یکی نیست بش بگه مرد مومن از کجا میدونی تیکه اون طرفی که زدیش فعال بوده ؟ :mrgreen: [/div][/quote]
نه عزیزم بنده برخلاف شما رو هوا حرف نمیزنم!
اون بندده ی خدا چون که هرچی بهش حمله میکردم(وسطشم جاسوس میفرستادم) نیروهام بدون تلفات و منابع بر میگشت و جاسوسیم نشون میداد که نیرو داره!
لامصب خیلی سکه میزد بچه هایی که سرور 17 باهام بودن همه یادشون اصلا زدن گرچی کمال یکی از افتخارات بازیمه :D
تا اینکه بالاخره به این شیوه متوسل شدم
اگه هم آقای عابد خیلی مطمئنی برای اینکه ضایع بشی حاضرم باهات شرط ببندم
یه اکانت بساز تیکشو فعال کن
با یه اکانت دیگه این حرکتو میزنیم ببین انجام میشه یا نه :D
پسر خوب حالا این حرکت که چیزی نیتس یه روش هم کشف کرده بودم اکه یه شهری توش 4 میلیون هم دف باشه(بجز گینگیز ها)
با یک دونه همر تلفات فقط میگیرم و شهرشو 0 میکنم!
سرور 15 هم اینکارو روی مهدی لاو بنده خداا زدم :D