این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
ی فارم توپولی بود
عزیز غیبت کار خوبی نیست
بعد حرف شمام درست باشه من پیشنهاد میکنم دوستانه حلش کنید چون به نظر رفیقای شاخی داره
نمونش میخکوب که کتیبه آرشیو کرده
بابا میخکوب فقط آرشیو کرد. 60 درصد نیرو دفشا اکیپ ممد سوشیانت بهش داد. کل استرتژی هم با اونا بود
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
ی فارم توپولی بود[/div][/quote]
عزیز غیبت کار خوبی نیست ;)
بعد حرف شمام درست باشه من پیشنهاد میکنم دوستانه حلش کنید چون به نظر رفیقای شاخی داره
نمونش میخکوب که کتیبه آرشیو کرده[/div][/quote]
بابا میخکوب فقط آرشیو کرد. 60 درصد نیرو دفشا اکیپ ممد سوشیانت بهش داد. کل استرتژی هم با اونا بود
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
بابا میخکوب فقط آرشیو کرد. 60 درصد نیرو دفشا اکیپ ممد سوشیانت بهش داد. کل استرتژی هم با اونا بود [/div][/quote]
درود
من همون موقع که پیامو دادم واسم کار پیش اومد رفتم جایی
اون موقع پیاما 8 صفحه شده بود
الان که از همه جا بی خبر
مشکل حل شد؟
این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
ی فارم توپولی بود
عزیز غیبت کار خوبی نیست
نمونش میخکوب که کتیبه آرشیو کرده
درود
الان که از همه جا بی خبر
مشکل حل شد؟
نه مثل اینکه . البته مشکلی هم نیست این تهدیدا بچه بازیه . اتحاد که خوب باشه همه میان توش التماسم می کنند.اتحاد با تهدید که اتحاد نمیشه
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
بابا میخکوب فقط آرشیو کرد. 60 درصد نیرو دفشا اکیپ ممد سوشیانت بهش داد. کل استرتژی هم با اونا بود [/div][/quote]
درود
الان که از همه جا بی خبر
مشکل حل شد؟[/div][/quote]
نه مثل اینکه . البته مشکلی هم نیست این تهدیدا بچه بازیه . اتحاد که خوب باشه همه میان توش التماسم می کنند.اتحاد با تهدید که اتحاد نمیشه
اتفاقا یچیزی تو ذهنم اومده هعی می گه ،
تو که نیروهات زیاده منجنیق هم که داری بزن بچه های انجمن رو صفر کن
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم
دادا اون احساس تو ذهنت وجدان خبیث کامپیوترته هرموقع اومد سراغت pc رو خاموش کن سه بار صلوات بفرست حله
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آخ جون تا فردا منجنیقام همه آماده میشن :icon_5:[/div][/quote]
منجنیق؟ :?
به نظرت زود نیس؟ :?[/div][/quote]
نچ من تو این سرور اومدم فقط با منجنیق نبرد بزنم :icon_12:[/div][/quote]
ما رو که نمیزنی؟ :D[/div][/quote]
اتفاقا یچیزی تو ذهنم اومده هعی می گه ،
تو که نیروهات زیاده منجنیق هم که داری بزن بچه های انجمن رو صفر کن :mrgreen:
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم :roll:[/div][/quote]
دادا اون احساس تو ذهنت وجدان خبیث کامپیوترته هرموقع اومد سراغت pc رو خاموش کن سه بار صلوات بفرست حله ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.