براچی حرف الکی میزنین؟ من کجا خیانت کردم؟من فقط به فکر پیشرفت اتحاد بودم
الانم هم خودم امدم بقیه رو هم میارم
تا وقتی چیزی رو نمیدونین قضاوت نکنین
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]براچی حرف الکی میزنین؟ من کجا خیانت کردم؟من فقط به فکر پیشرفت اتحاد بودم
الانم هم خودم امدم بقیه رو هم میارم
تا وقتی چیزی رو نمیدونین قضاوت نکنین[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آخ جون تا فردا منجنیقام همه آماده میشن :icon_5:[/div][/quote]
منجنیق؟ :?
به نظرت زود نیس؟ :?[/div][/quote]
نچ من تو این سرور اومدم فقط با منجنیق نبرد بزنم :icon_12:
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آخ جون تا فردا منجنیقام همه آماده میشن :icon_5:[/div][/quote]
نچ من تو این سرور اومدم فقط با منجنیق نبرد بزنم :icon_12:[/div][/quote]
ما رو که نمیزنی؟ :D[/div][/quote]
اتفاقا اینو بزن آدم شه :icon_4::icon_4:
اتفاقا یچیزی تو ذهنم اومده هعی می گه ،
تو که نیروهات زیاده منجنیق هم که داری بزن بچه های انجمن رو صفر کن
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم
In the name of god
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آخ جون تا فردا منجنیقام همه آماده میشن :icon_5:[/div][/quote]
تو که نیروهات زیاده منجنیق هم که داری بزن بچه های انجمن رو صفر کن :mrgreen:
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم :roll:
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم
جواد الکابو و سعیدو چجوری میخوای صفر کنی؟
اوه راست می گیا
اصلا حواسم نبود خب اونا رو فرض می گیرم از بچه های انجمن نیستن ، به همین راحتی
In the name of god
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آخ جون تا فردا منجنیقام همه آماده میشن :icon_5:[/div][/quote]
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم :roll:[/div][/quote]
جواد الکابو و سعیدو چجوری میخوای صفر کنی؟ :D[/div][/quote]
اوه راست می گیا :?
اصلا حواسم نبود خب اونا رو فرض می گیرم از بچه های انجمن نیستن ، به همین راحتی :icon_5:
جواد الکابو و سعیدو چجوری میخوای صفر کنی؟
اوه راست می گیا
اصلا حواسم نبود خب اونا رو فرض می گیرم از بچه های انجمن نیستن ، به همین راحتی
امیر افسوس؟؟
اونم با منجنیق میزنم
بعدشم هنوز معلوم نیست شایدم نزدم
In the name of god
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]آخ جون تا فردا منجنیقام همه آماده میشن :icon_5:[/div][/quote]
دارم باهاش مبارزه می کنم ولی فعلا اون 60 % پیروز شده و من 40 % فکر کنم شکست بخورم ازش و بهتون حمله کنم :roll:[/div][/quote]
جواد الکابو و سعیدو چجوری میخوای صفر کنی؟ :D[/div][/quote]
اوه راست می گیا :?
اصلا حواسم نبود خب اونا رو فرض می گیرم از بچه های انجمن نیستن ، به همین راحتی :icon_5:[/div][/quote]
امیر افسوس؟؟ :|[/div][/quote]
اونم با منجنیق میزنم :icon_5:
بعدشم هنوز معلوم نیست شایدم نزدم :|
بچه ها که تو اتحاد ماورا هستن اون نامه تهدید امیز رو بدن پشتیبانی دیدی شاید اکش بن شد
این که نامه داده تهدید کرده کیه ؟ اسمش چی هست ؟ نکنه همونیه که 2 سرور پیش التماس می کرد نزنمش ؟
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]بچه ها که تو اتحاد ماورا هستن اون نامه تهدید امیز رو بدن پشتیبانی دیدی شاید اکش بن شد[/div][/quote]
این که نامه داده تهدید کرده کیه ؟ اسمش چی هست ؟ نکنه همونیه که 2 سرور پیش التماس می کرد نزنمش ؟ :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.