خائن باید بمیره خائن باید بمیره خاون باید بمیره خائن باید بمیره.
ایشون به فکر پیشرفت اتحاد بوده ، پس خائن حساب نمیشه
البته در صورتی که خود عرب مدیر شه اونجا.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]خائن باید بمیره خائن باید بمیره [b]خاون[/b] باید بمیره خائن باید بمیره. :icon_3::icon_3::icon_3:
:icon_10:[/div][/quote]
ایشون به فکر پیشرفت اتحاد بوده ، پس خائن حساب نمیشه 8-)[/div][/quote]
البته در صورتی که خود عرب مدیر شه اونجا.
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]همه برگردن غرب وحشی[/div][/quote]
این الان دستوره یا خواهش??[/div][/quote]
خواهش
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]همه برگردن غرب وحشی[/div][/quote]
مگه از حیوونم خواهش میکنن. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
[div]این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
مگه خـر بازیه؟
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
مگه خـر بازیه؟ :icon_10:
منظور خاصی نداشتم. فقط میخواستم به بعضی ها اشاره کنم.
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]همه برگردن غرب وحشی[/div][/quote]
مگه از حیوونم خواهش میکنن. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
هو حیون با تی هستی??:|[/div][/quote]
منظور خاصی نداشتم. فقط میخواستم به بعضی ها اشاره کنم. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]همه برگردن غرب وحشی[/div][/quote]
مگه از حیوونم خواهش میکنن. :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
هو حیون با تی هستی??:|[/div][/quote]
دادا اینجور که من فهمیدم نصیر کلا اینجوریه به دل نگیر ;)
این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
مگه خـر بازیه؟
[/quote]
با تو که نمیشه بازی کرد
[/quote]
خـر اینجا به معنی بزرگ هست.بله.مگه با بزرگانی مثل من نمیشه بازی کرد؟
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
[/div][/quote]
با تو که نمیشه بازی کرد :icon_10:[/div][/quote]
این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
مگه خـر بازیه؟
با تو که نمیشه بازی کرد
یه جنبه ی دیگه ی خـــــــــر رو داری
اون بزرگیشم بخوره تو سرت...
این مطلب در 1394/04/22 16:38:51 نوشته شده است و در 1394/04/22 16:41:15 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/div][/quote][/b][/div][div]این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
[/div][/quote]
خـر اینجا به معنی بزرگ هست.بله.مگه با بزرگانی مثل من نمیشه بازی کرد؟[/div][/quote]
یه جنبه ی دیگه ی خـــــــــر رو داری :lol::lol::lol:
اون بزرگیشم بخوره تو سرت...:|
مگه خـر بازیه؟
[/quote]
با تو که نمیشه بازی کرد
[/quote]
[/quote]
استاد چقدر شما خری
CJ
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div]این اتحاد تکلیفش مشخص نیست، بین دو تا مدیر بحث میشه ما رو این وسط هی این ور اون ور میکنن،
[/div][/quote]
خـر اینجا به معنی بزرگ هست.بله.مگه با بزرگانی مثل من نمیشه بازی کرد؟[/div][/quote]
استاد چقدر شما خری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.