این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
ی فارم توپولی بود
حاجی من از اولش که گفتم یه اسم جدید بزارید ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
ی فارم توپولی بود[/div][/quote]
حاجی من از اولش که گفتم یه اسم جدید بزارید ...
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
عزیز غیبت کار خوبی نیست ;)
بعد حرف شمام درست باشه من پیشنهاد میکنم دوستانه حلش کنید چون به نظر رفیقای شاخی داره
نمونش میخکوب که کتیبه آرشیو کرده
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div]ماورا و غرب وحشی جنگ زدن :|
کسی میدونه چرا؟[/div][/quote]
خدایی
بزارید همه جمع بشیم بعد[/div][/quote]
:icon_2:
این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
ی فارم توپولی بود
عزیز غیبت کار خوبی نیست
بعد حرف شمام درست باشه من پیشنهاد میکنم دوستانه حلش کنید چون به نظر رفیقای شاخی داره
این اون میخکوب نیست نوید 46 انجمنه
همونی که همش ادعا داره
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
نمونش میخکوب که کتیبه آرشیو کرده[/div][/quote]
این اون میخکوب نیست نوید 46 انجمنه[/div][/quote]
همونی که همش ادعا داره
ی فارم توپولی بود
عزیز غیبت کار خوبی نیست
اگه به رفیق که رفقای منم خیلی شاخن ...
ولی مشکل اینجاست همه خداحافظی کردن
هدایت
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
اگه به رفیق که رفقای منم خیلی شاخن ...
ولی مشکل اینجاست همه خداحافظی کردن :D
ی فارم توپولی بود
عزیز غیبت کار خوبی نیست
این اون میخکوب نیست نوید 46 انجمنه
نوید یه نـــوب 24 عیاره،
الکی اسمش گذشته میخکوب
خبر دارم خیلی نوبه ...
هدایت
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div]این لرد هادی که الان اینقدر ادعای شاخ بودن داره سرور 7 اتحاد بزکورد بود رتبه ی 7 داشت در عرض ی روز ی رتبه ی 44 اینو فارم کرد
این اون میخکوب نیست نوید 46 انجمنه[/div][/quote]
نوید یه نـــوب 24 عیاره، :lol:
الکی اسمش گذشته میخکوب :lol:[/div][/quote]
خبر دارم خیلی نوبه ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.