منم جایی نگفتم مدال دارم ادعایی کنم گفتی از خودت مایه بذار منم اینو گفتم وگرنه بحث سر چیز دیگه ای بود با کسی دشمنی نداریم باهمه دوستیم ادعایی هم نیستراستی اسم اتحاد انجمن چی هست اندازه فنرسو والیبا بردیا هم پول خرج نمیکنم با یه اکانت بازی میکنمسرور 9رفیقام نمیان سدپر اکسپرس دوست ندارن
سعید 2013
ما والله واسه فان میاییم
آخرین سروری هم هست که بازی میکنم
احتمالا هم فارم هستم چون سکه نمیزنم
ما مثل بعضی ها نیستیم ادعایی داشته باشیم
یا مدالمونو به رخ بقیه بکشیم
یا فارم شیم بگیم ما نبودیم
مثل یک نفر
شما پرو ما نوب
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]منم جایی نگفتم مدال دارم ادعایی کنم گفتی از خودت مایه بذار منم اینو گفتم وگرنه بحث سر چیز دیگه ای بود با کسی دشمنی نداریم باهمه دوستیم ادعایی هم نیستراستی اسم اتحاد انجمن چی هست اندازه فنرسو والیبا بردیا هم پول خرج نمیکنم با یه اکانت بازی میکنمسرور 9رفیقام نمیان سدپر اکسپرس دوست ندارن[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]ما والله واسه فان میاییم
آخرین سروری هم هست که بازی میکنم
احتمالا هم فارم هستم چون سکه نمیزنم :lol:
ما مثل بعضی ها نیستیم ادعایی داشته باشیم
یا مدالمونو به رخ بقیه بکشیم :roll:
یا فارم شیم بگیم ما نبودیم :lol:
مثل یک نفر ;)
شما پرو ما نوب :icon_4:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
آقا تو اگر فنرایس رو یه سرور فارم کردی اونوقت
همین الانش 1 ماه نگذشته 500 کیلو نیرو داره که
200 کیلوش فقط دف هستش بقیه همره
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]فنریس پولدار فقط بازی بلد نیست [/div][/quote]
واقعا به بعضی ها باید گفت از اولش بگید نمیایم یه روز قبل سرور چرا میگید ولی بهترین مرام دنیا مال داداش علی اورجینال هست:
داداش تو چرا انقدر ازش حمایت میکنی وطن پرست باش؟[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]فنریس پولدار فقط بازی بلد نیست [/div][/quote]
200 کیلوش فقط دف هستش بقیه همره[/div][/quote]
مظیمن باش اون سکه ای که فراهنی خرج میکنه من خرج کنم از اون بالاتر میرم 6رشهری که تسخیر میکنه چند ساعت بعد فول میشه 1333همش سکه هست دیگه
واقعا به بعضی ها باید گفت از اولش بگید نمیایم یه روز قبل سرور چرا میگید ولی بهترین مرام دنیا مال داداش علی اورجینال هست:
سکه خرج کردنم یه نوع هنر دیگه[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]مظیمن باش اون سکه ای که فراهنی خرج میکنه من خرج کنم از اون بالاتر میرم 6رشهری که تسخیر میکنه چند ساعت بعد فول میشه 1333همش سکه هست دیگه[/div][/quote]
مظیمن باش اون سکه ای که فراهنی خرج میکنه من خرج کنم از اون بالاتر میرم 6رشهری که تسخیر میکنه چند ساعت بعد فول میشه 1333همش سکه هست دیگه
دو سه ملیون خرج کنی واس یه میلیون بعد آخرش هم اون یه میلیون رو نزنی این هنره ؟
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]سکه خرج کردنم یه نوع هنر دیگه[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]مظیمن باش اون سکه ای که فراهنی خرج میکنه من خرج کنم از اون بالاتر میرم 6رشهری که تسخیر میکنه چند ساعت بعد فول میشه 1333همش سکه هست دیگه[/div][/quote]
[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخخخخخخخ[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]حرم فروهر[/b][/div][div]سکه خرج کردنم یه نوع هنر دیگه[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]مظیمن باش اون سکه ای که فراهنی خرج میکنه من خرج کنم از اون بالاتر میرم 6رشهری که تسخیر میکنه چند ساعت بعد فول میشه 1333همش سکه هست دیگه[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.