به لطف شما که نه ولی به لطف خودم آره
شما خوبی ؟؟ مشکلی چیزی ندارید ؟؟
اوهوم این همه لطف کردم بعد به لطف خودت...
ممنون..چرا یه مشکل دارم که ذهنمو مشغول کرده نمیدونم بپرسم یا نه؟؟ میترسم ناراحت شین..
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]اوووم ببخشید الان سپهر میگه امیییییییییییییر :lol: همون امیر...[/div][/quote]
:geek: نخند :|
حالا بخند :icon_10:[/div][/quote]
میگما سپهر خوبی :)[/div][/quote]
:|
به لطف شما که نه ولی به لطف خودم آره :icon_10:
شما خوبی ؟؟ مشکلی چیزی ندارید ؟؟[/div][/quote]
ممنون..چرا یه مشکل دارم که ذهنمو مشغول کرده نمیدونم بپرسم یا نه؟؟ میترسم ناراحت شین..
به لطف شما که نه ولی به لطف خودم آره
شما خوبی ؟؟ مشکلی چیزی ندارید ؟؟
بپرس
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]اوووم ببخشید الان سپهر میگه امیییییییییییییر :lol: همون امیر...[/div][/quote]
:geek: نخند :|
حالا بخند :icon_10:[/div][/quote]
میگما سپهر خوبی :)[/div][/quote]
:|
به لطف شما که نه ولی به لطف خودم آره :icon_10:
شما خوبی ؟؟ مشکلی چیزی ندارید ؟؟[/div][/quote]
ممنون..چرا یه مشکل دارم که ذهنمو مشغول کرده نمیدونم بپرسم یا نه؟؟ میترسم ناراحت شین..[/div][/quote]
بپرس:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.