به نظرت اسمش تو آنلاین ها نیست که می گی بن شدی آیا ؟؟؟
مگه همون موقع میره؟؟ مثلا من هرموقع نت را قطغ میکنم یه ربع بعدش اسمم از تو انلاینا میره با اک رفیقم دیدم
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]خادم-الحسین کجایی؟؟ بن شدی عــــایــــآ ؟؟[/div][/quote]
به نظرت اسمش تو آنلاین ها نیست که می گی بن شدی آیا ؟؟؟ :|[/div][/quote]
مگه همون موقع میره؟؟ مثلا من هرموقع نت را قطغ میکنم یه ربع بعدش اسمم از تو انلاینا میره با اک رفیقم دیدم
تو برو تو خصوصی ...
من پیام ندادما ولی فک کنم باس به یکی پیام بدی
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]خادم-الحسین کجایی؟؟ بن شدی عــــایــــآ ؟؟[/div][/quote]
تو برو تو خصوصی ...
من پیام ندادما ولی فک کنم باس به یکی پیام بدی
پسر خوبیه ، از خودش خوب بلده دفاع کن ، پشت دوستاش هم محکم وایستاده ، با کسی که باهاش دوست باشه دوسته و با کسی که دشمن هست دشمن ، بی دلیل از کسی حمایت و تعریف نمی کنه
In the name of god
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]خب میخواین در مورد من نظر بدید ؟[/div][/quote]
پسر خوبیه ، از خودش خوب بلده دفاع کن ، پشت دوستاش هم محکم وایستاده ، با کسی که باهاش دوست باشه دوسته و با کسی که دشمن هست دشمن ، بی دلیل از کسی حمایت و تعریف نمی کنه :icon_10:
وقتی بیاد نفر اول معلوم میشه
این مطلب در 1394/04/13 18:57:11 نوشته شده است و در 1394/04/13 18:57:39 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]خادم-الحسین کجایی؟؟ بن شدی عــــایــــآ ؟؟[/div][/quote]
مگه همون موقع میره؟؟ مثلا من هرموقع نت را قطغ میکنم یه ربع بعدش اسمم از تو انلاینا میره با اک رفیقم دیدم[/div][/quote]
وقتی بیاد نفر اول معلوم میشه :icon_10:
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]خادم-الحسین کجایی؟؟ بن شدی عــــایــــآ ؟؟[/div][/quote]
نه هنوز زنده ام :icon_10:[/div][/quote]
;) نبودی عذاب وجدان گرفتم :mrgreen:
وقتی بیاد نفر اول معلم میشه
معلوم
In the name of god
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]خادم-الحسین کجایی؟؟ بن شدی عــــایــــآ ؟؟[/div][/quote]
مگه همون موقع میره؟؟ مثلا من هرموقع نت را قطغ میکنم یه ربع بعدش اسمم از تو انلاینا میره با اک رفیقم دیدم[/div][/quote]
وقتی بیاد نفر اول معلم میشه :icon_10:[/div][/quote]
:|:?::!:[/div][/quote]
معلوم :mrgreen:
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]خادم-الحسین کجایی؟؟ بن شدی عــــایــــآ ؟؟[/div][/quote]
نه هنوز زنده ام :icon_10:[/div][/quote]
;) نبودی عذاب وجدان گرفتم :mrgreen:[/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.