باید اعتماد داشته باشید ....
ولی از شوخی بگذریم خداییش با همه ی اون چیزا و شرایطی که گفتم اول شدم ...
حالا این دیگه مشکل خودتونه که ممکنه به حرف من اعتماد نداشته باشین ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
باید اعتماد داشته باشید .... :roll::roll::roll:
ولی از شوخی بگذریم خداییش با همه ی اون چیزا و شرایطی که گفتم اول شدم ...
حالا این دیگه مشکل خودتونه که ممکنه به حرف من اعتماد نداشته باشین ....
این هم واسه کسایی که به قبولی و نفر اول شدن من شک دارند : توجه کنید
من خودم دوست دارم واسه این که شما باورتون بشه که من نفر اول شدم دلیل و مدرک ارائه بدم .
و خیلی هم دوست دارم که این مدرکی که ارائه میدم عکس کارنامه آزمون نمونه ای باشه که من دادم و توش اول شدم .
ولی من به این دلیل نمی تونم عکس کارنامم رو واستون بذارم چون که سر تا پای اون کارنامه مشخصات فردیم نوشته شده .
من هم به همین دلیل ، با این که دوست دارم عکسشو بذارم ، نمی تونم بذارم .
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...
@spamino_bot
این هم واسه کسایی که به قبولی و نفر اول شدن من شک دارند :
[b]توجه کنید
من خودم دوست دارم واسه این که شما باورتون بشه که من نفر اول شدم دلیل و مدرک ارائه بدم .
و خیلی هم دوست دارم که این مدرکی که ارائه میدم عکس کارنامه آزمون نمونه ای باشه که من دادم و توش اول شدم .
ولی من به این دلیل نمی تونم عکس کارنامم رو واستون بذارم چون که سر تا پای اون کارنامه مشخصات فردیم نوشته شده .
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...[/b]
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...
خو شطرنجی کن یا خط بکش روش
راس میگه بهونه نیار
CJ
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]این هم واسه کسایی که به قبولی و نفر اول شدن من شک دارند :
[b]توجه کنید
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...[/b][/div][/quote]
خو شطرنجی کن یا خط بکش روش :|[/div][/quote]
راس میگه بهونه نیار
خو شطرنجی کن یا خط بکش روش
راس میگه بهونه نیار
اگه هم بلد نیستی این کارو با پینت انجام میدن(همون نقاشی ویندوز)
عکسو با پینت بازکن
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]این هم واسه کسایی که به قبولی و نفر اول شدن من شک دارند :
[b]توجه کنید
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...[/b][/div][/quote]
خو شطرنجی کن یا خط بکش روش :|[/div][/quote]
راس میگه بهونه نیار[/div][/quote]
اگه هم بلد نیستی این کارو با پینت انجام میدن(همون نقاشی ویندوز)
عکسو با پینت بازکن
نصف بوشهر به من زنگ زدن ، کد ملی شون رو دادن تا واسشون نتیجه ی آزمونشون رو نگاه کنم .
خیلی عجیبه ...
با این که نتایج رو توی یه سایت مخصوص بوشهر زدن ولی بوشهریا نمی تونن نتایج رو نگاه کنن .
من هم که الان نتایج رو فهمیدم بخاطر این هست که مسافرتم و بیرون از بوشهرم
خودم تعجب کردم که چرا بوشهریا نتونستن نگاه کنن.
@spamino_bot
نصف بوشهر به من زنگ زدن ، کد ملی شون رو دادن تا واسشون نتیجه ی آزمونشون رو نگاه کنم .
خیلی عجیبه ...
با این که نتایج رو توی یه سایت مخصوص بوشهر زدن ولی بوشهریا نمی تونن نتایج رو نگاه کنن .
من هم که الان نتایج رو فهمیدم بخاطر این هست که مسافرتم و بیرون از بوشهرم
خودم تعجب کردم که چرا بوشهریا نتونستن نگاه کنن.
تو کارنامتو ترم دومت بهت بدن مامانت وقتی بهش میگی بیست شدم نمیگه کارنامت کو؟
نه
وقتی میگم 20 قبول میکنه ، چون من سابقه ی دروغ گویی نداشتم
به همین خاطر هم که قبول میکنه و لزوما نگاه نمی کنه بعضی وقت ها بدون امضا والدین میبردم مدرسه ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]شما به من اعتماد ندارید ؟[/div][/quote]
چ ربطی داشت؟ :|
اعتیاد شرط اوله :ugeek:
ببخشید احتیاط :icon_7:[/div][/quote]
اگه اعتماد داشته باشید دیگه کارنامه نمی خواید ...[/div][/quote]
تو کارنامتو ترم دومت بهت بدن مامانت وقتی بهش میگی بیست شدم نمیگه کارنامت کو؟ :|[/div][/quote]
نه
وقتی میگم 20 قبول میکنه ، چون من سابقه ی دروغ گویی نداشتم
به همین خاطر هم که قبول میکنه و لزوما نگاه نمی کنه بعضی وقت ها بدون امضا والدین میبردم مدرسه ... :oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.