[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
کردیم :|[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
وای آر یو لفینگ؟ :|[/div][/quote]
یعنی داری لیف می کشی؟:shock:
بسه دیگه ...
همون طور که توی ویرایش آخر نوشتم صبر کنید تا شنبه نتایج تیزهوشان هم بیاد ، اون وقت من یه تاپیک دیگه با موضوع نتایج تیزهوشان میزنم ...
ما قبول میشدیم پدر مادرمون میگفتن بهمون:
وظیفته اگه قبول نمیشدی میکشتیمت
حالا شوما...
خخخخخخ
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
[/div][/quote]
الان ما چیکار کونیم؟ :|[/div][/quote]
بسه دیگه ...
همون طور که توی ویرایش آخر نوشتم صبر کنید تا شنبه نتایج تیزهوشان هم بیاد ، اون وقت من یه تاپیک دیگه با موضوع نتایج تیزهوشان میزنم ...[/div][/quote]
وظیفته اگه قبول نمیشدی میکشتیمت :|
حالا شوما...[/div][/quote]
خخخخخخ
بسه دیگه ...
همون طور که توی ویرایش آخر نوشتم صبر کنید تا شنبه نتایج تیزهوشان هم بیاد ، اون وقت من یه تاپیک دیگه با موضوع نتایج تیزهوشان میزنم ...
حالا شوما...
خخخخخخ
کوفت
خیلی ممنون که کل وجودت رو فدای من میکنی ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
[/div][/quote]
بسه دیگه ...
همون طور که توی ویرایش آخر نوشتم صبر کنید تا شنبه نتایج تیزهوشان هم بیاد ، اون وقت من یه تاپیک دیگه با موضوع نتایج تیزهوشان میزنم ...[/div][/quote]
خخخخخخ
[/div][/quote]
کوفت :|[/div][/quote]
بسه دیگه ...
حالا شوما...
خخخخخخ
کوفت
چیز های دیگه هم میشه ک اولش ک داشته باشه و من فدای تو کنما
حواست باشه
هویییییییییییییییی
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
[/div][/quote]
بسه دیگه ...
خخخخخخ
[/div][/quote]
خیلی ممنون که کل وجودت رو فدای من میکنی ...[/div][/quote]
چیز های دیگه هم میشه ک اولش ک داشته باشه و من فدای تو کنما :|
حواست باشه :twisted:[/div][/quote]
هویییییییییییییییی
بسه دیگه ...
حالا شوما...
خخخخخخ
کوفت
حواست باشه
هویییییییییییییییی
فــاک بابا
میکشمت ...
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
[/div][/quote]
بسه دیگه ...
خخخخخخ
[/div][/quote]
هویییییییییییییییی[/div][/quote]
فــاک بابا :mrgreen:[/div][/quote]
میکشمت ...
بسه دیگه ...
حالا شوما...
خخخخخخ
کوفت
حواست باشه
هویییییییییییییییی
فــاک بابا
میکشمت ...
...
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
[/div][/quote]
بسه دیگه ...
خخخخخخ
[/div][/quote]
هویییییییییییییییی[/div][/quote]
فــاک بابا :mrgreen:[/div][/quote]
میکشمت ...[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
...
یکی بیا این حسینی رو جمع کنه،عجب گیری کردیم دست این
عجبااااا
غول بنفش
خب...
این مطلب در 1394/03/23 12:27:26 نوشته شده است و در 1394/03/23 12:27:39 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]یکی بیا این حسینی رو جمع کنه،عجب گیری کردیم دست این
عجبااااا:|[/div][/quote]
غول بنفش :P[/div][/quote]
خب...:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.