ای خدا ...
اگه سه نقطه ( ... ) اختراع نشده بود من باید چیکار می کردم؟
4 نقطه میزاشتی
خخخخخخخ
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ای خدا ...
اگه سه نقطه ( ... ) اختراع نشده بود من باید چیکار می کردم؟[/div][/quote]
4 نقطه میزاشتی :|[/div][/quote]
خخخخخخخ
ای خدا ...
اگه سه نقطه ( ... ) اختراع نشده بود من باید چیکار می کردم؟
4 نقطه میزاشتی
مسدود شدی دوباره با نمک تر شدی ....
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ای خدا ...
اگه سه نقطه ( ... ) اختراع نشده بود من باید چیکار می کردم؟[/div][/quote]
4 نقطه میزاشتی :|[/div][/quote]
مسدود شدی دوباره با نمک تر شدی ....
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
کردیم :|[/div][/quote]
:icon_4:
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
وای آر یو لفینگ؟ :|[/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
بسه دیگه ...
همون طور که توی ویرایش آخر نوشتم صبر کنید تا شنبه نتایج تیزهوشان هم بیاد ، اون وقت من یه تاپیک دیگه با موضوع نتایج تیزهوشان میزنم ...
این مطلب در 1394/03/22 18:39:38 نوشته شده است و در 1394/03/22 18:40:13 ویرایش شده است .
@spamino_bot
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ویرایش های جدید رو نگاه کنید ... [/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
وای آر یو لفینگ؟ :|[/div][/quote]
بیکاز ...[/div][/quote]
چون خندم گرفت ...
[/div][/quote]
الان ما چیکار کونیم؟ :|[/div][/quote]
بسه دیگه ...
همون طور که توی ویرایش آخر نوشتم صبر کنید تا شنبه نتایج تیزهوشان هم بیاد ، اون وقت من یه تاپیک دیگه با موضوع نتایج تیزهوشان میزنم ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.