من در نمونه رتبه ی اول را کسب کردم ... هوراااااا
از خوش حالی نمی دونم چیکار کنم ....
اول شدم ...
حالا فقط مونده تیزهوشان که فردا میزنن ...
شما نمیدونید . من وقتی آزمون میدادم مریض بودم . مسمومیت غذایی داشتم .... فکر کنید .... اما باز هم خدا رو شکر با این شرایط سخت بیماری نفر اول شدم ....
با این که بیماریم خیلی دردناک و سخت بود ولی بی حکمت نبود ...
ای کاش موقع دادن آزمون تیزهوشان هم مریض می شدم ....
خیلی بهتره ....
چون مریضیم بی حکمت نبود ... چون به فکر بیماریم بودم اصلا به اهمیت آزمون فکر نمی کردم و به همین خاطر استرس نداشتم ...
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ...
خب از اینا بگذریم .....
واقعا دنیا چرا این همه نامرده ؟
تنبل کلاسمون که همیشه توی خیابون دوچرخه سواری میکرد و درس نمی خوند، قبول شده ....
تازه خبر بد تر اینه که رتبش از یه فرد متوسط کلاسمون هم که از اون بهتره ، بهتر شده ....
من تا این خبر رو شنیدم هنگیدم ....
این هم واسه کسایی که به قبولی و نفر اول شدن من شک دارند :
توجه کنید
من خودم دوست دارم واسه این که شما باورتون بشه که من نفر اول شدم دلیل و مدرک ارائه بدم .
و خیلی هم دوست دارم که این مدرکی که ارائه میدم عکس کارنامه آزمون نمونه ای باشه که من دادم و توش اول شدم .
ولی من به این دلیل نمی تونم عکس کارنامم رو واستون بذارم چون که سر تا پای اون کارنامه مشخصات فردیم نوشته شده .
من هم به همین دلیل ، با این که دوست دارم عکسشو بذارم ، نمی تونم بذارم .
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...
...................
اه
توجه - توجه - توجه - توجه - توجه ...
میخواید راحتتون کنم؟؟
بگم چرا عکس کارنامم رو نمی ذارم ؟؟؟؟
چون اجازه از طرف والدین ندارم ......
تمام شد رفت ....
...................
اینم از افتخارات معلم من در این جریان :
کلاس ما 17 نفر بود .
تا اونجایی که یادمه و خودم دیدم حدود 10 نفر قبول شدن . حدود 10 نفر یعنی فکر کنم از 10 نفر بیش تر بود .
بچه های کلاس ما برای معلممون حسابی رکورد زدند و افتخار کسب کردند .
چون بعد از من که اولم ، نفرات دوم ، سوم ، پنجم ، ششم ، هفتم ،15 ام ، 16 ام ، 22 ام ، 25 ام و ... متعلق به کلاس ما هستند .
یعنی تمام رتبه های بالا رو بچه های کلاس ما کسب کردند ...
...........
کلام آخر :
شنبه منتظر باشید تا نتایج تیزهوشانم رو هم بهتون خبر بدم ....
از خوش حالی نمی دونم چیکار کنم ....
اول شدم ...
حالا فقط مونده تیزهوشان که فردا میزنن ...
شما نمیدونید . من وقتی آزمون میدادم مریض بودم . مسمومیت غذایی داشتم .... فکر کنید .... اما باز هم خدا رو شکر با این شرایط سخت بیماری نفر اول شدم ....
با این که بیماریم خیلی دردناک و سخت بود ولی بی حکمت نبود ...
ای کاش موقع دادن آزمون تیزهوشان هم مریض می شدم ....
خیلی بهتره ....
چون مریضیم بی حکمت نبود ... چون به فکر بیماریم بودم اصلا به اهمیت آزمون فکر نمی کردم و به همین خاطر استرس نداشتم ...
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ...
خب از اینا بگذریم .....
واقعا دنیا چرا این همه نامرده ؟
تنبل کلاسمون که همیشه توی خیابون دوچرخه سواری میکرد و درس نمی خوند، قبول شده ....
تازه خبر بد تر اینه که رتبش از یه فرد متوسط کلاسمون هم که از اون بهتره ، بهتر شده ....
من تا این خبر رو شنیدم هنگیدم ....
این هم واسه کسایی که به قبولی و نفر اول شدن من شک دارند :
توجه کنید
من خودم دوست دارم واسه این که شما باورتون بشه که من نفر اول شدم دلیل و مدرک ارائه بدم .
و خیلی هم دوست دارم که این مدرکی که ارائه میدم عکس کارنامه آزمون نمونه ای باشه که من دادم و توش اول شدم .
ولی من به این دلیل نمی تونم عکس کارنامم رو واستون بذارم چون که سر تا پای اون کارنامه مشخصات فردیم نوشته شده .
من هم به همین دلیل ، با این که دوست دارم عکسشو بذارم ، نمی تونم بذارم .
فکر کنم شما هم دوست نداشته باشید که مشخصات فردیتون رو توی دنیای مجازی بذارید ...
...................
اه
توجه - توجه - توجه - توجه - توجه ...
میخواید راحتتون کنم؟؟
بگم چرا عکس کارنامم رو نمی ذارم ؟؟؟؟
چون اجازه از طرف والدین ندارم ......
تمام شد رفت ....
...................
اینم از افتخارات معلم من در این جریان :
کلاس ما 17 نفر بود .
تا اونجایی که یادمه و خودم دیدم حدود 10 نفر قبول شدن . حدود 10 نفر یعنی فکر کنم از 10 نفر بیش تر بود .
بچه های کلاس ما برای معلممون حسابی رکورد زدند و افتخار کسب کردند .
چون بعد از من که اولم ، نفرات دوم ، سوم ، پنجم ، ششم ، هفتم ،15 ام ، 16 ام ، 22 ام ، 25 ام و ... متعلق به کلاس ما هستند .
یعنی تمام رتبه های بالا رو بچه های کلاس ما کسب کردند ...
...........
کلام آخر :
شنبه منتظر باشید تا نتایج تیزهوشانم رو هم بهتون خبر بدم ....
این مطلب در 1394/03/22 09:53:33 نوشته شده است و در 1394/03/22 18:27:41 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot