این چه جشنیه از اینا نداره؟؟ محمدمهمدی پاسخگو باش
http://www.pagecovers.com/covers/party/smirnoff.jpg
نه نداره.
خو بیار
جشن من پاک هست ...
باووو گلابه
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]:[quote][div][b]pulp-fiction[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]pulp-fiction[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]pulp-fiction[/b][/div][div]این چه جشنیه از اینا نداره؟؟ محمدمهمدی پاسخگو باش
http://www.pagecovers.com/covers/party/smirnoff.jpg[/div][/quote]
نه نداره.[/div][/quote]
خو بیار[/div][/quote]
جشن من پاک هست ... [/div][/quote]
باووو گلابه :| [/div][/quote]
:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
ولی خیلی باید سخت درس بخونیا
من خودم نرفتم ولی هرکی رفت گریش دراومد
اخه من درسم خوبه ولی به خرخونی اعتقاد ندارم
ادم درسخون باشه تو هرجایی درس میخونه
البته نظر منه ها
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ولی خیلی باید سخت درس بخونیا
من خودم نرفتم ولی هرکی رفت گریش دراومد
اخه من درسم خوبه ولی به خرخونی اعتقاد ندارم:(
ادم درسخون باشه تو هرجایی درس میخونه
البته نظر منه ها
ای کاش موقع دادن آزمون تیزهوشان هم مریض می شدم ....
خیلی بهتره ....
چون مریضیم بی حکمت نبود ... چون به فکر بیماریم بودم اصلا به اهمیت آزمون فکر نمی کردم و به همین خاطر استرس نداشتم ...
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ...
@spamino_bot
خیلی بهتره ....
چون مریضیم بی حکمت نبود ... چون به فکر بیماریم بودم اصلا به اهمیت آزمون فکر نمی کردم و به همین خاطر استرس نداشتم ...
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ... :icon_2: :icon_4: 8-)
خیلی بهتره ....
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ...
آفرین.
بچه ها نکته برداری کنید که بدردتون میخوره.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ای کاش موقع دادن آزمون تیزهوشان هم مریض می شدم ....
خیلی بهتره ....
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ... :icon_2: :icon_4: 8-)[/div][/quote]
آفرین.
بچه ها نکته برداری کنید که بدردتون میخوره.
خیلی بهتره ....
با این که خیلی زجر می کشیدم و خیلی سخت و دردناک بود ولی اصلا بی حکمت نبود .
چون نکات مثبت بالا رو داشت ...
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ای کاش موقع دادن آزمون تیزهوشان هم مریض می شدم ....
خیلی بهتره ....
از طرفی چون عجله داشتم که زود تر آزمونم رو تموم کنم و برم خونه در بستر بیماری بخوابم سرعتم هم رفت بالا ... :icon_2: :icon_4: 8-)[/div][/quote]
خیلی بهتره ....
یاد مختارنامه افتادم
اون یار مختار شونصد تا تیر خورد و شمشیر باز همرو میزد میکشت
تو انگار فیلم هندی نگا نمی کنی...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]ای کاش موقع دادن آزمون تیزهوشان هم مریض می شدم ....
خیلی بهتره ....
چون نکات مثبت بالا رو داشت ...[/div][/quote]
یاد مختارنامه افتادم
اون یار مختار شونصد تا تیر خورد و شمشیر باز همرو میزد میکشت :|[/div][/quote]
تو انگار فیلم هندی نگا نمی کنی...:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.