soldierمهدی-098soldierرفقا یه سر به تاپیک پایینه هم بزنین...موسیقی رو میگم...
خیر سرم میرم میگردم یه چی خوب واستون بذارم...
من نگاه میکنم عزیزم
خوشحالم کردی...
هدفم همینه
######
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/03/19 17:36:18
هدفم همینه ######
|
|
1394/03/19 17:37:03
الان این حالت منه دیگه صحیحه؟؟ --> یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore |
|
1394/03/19 17:38:17
نه ######
|
|
1394/03/19 17:40:37
بازم خوشحالم کردی.... یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore |
|
1394/03/19 21:17:12
ببین اگه واقعا میبینی اونقدر که تو اونو دوست داری و براش ارزش قائلی اون نیست پس راهتو ازش جدا کن.میدونم اصلا کار اسونی نیست ولی تو که نمیتونی تا اخر عمرت پایبند اون بمونی تا یه روزی شایدد دوباره باعات دوست بشه.برو دنبال یه دوست جدید.اره خیلی سخته بتونی یکیو پیدا کنی که همونی باشه که میخوایو خیلی هم زمان میبره تا قشنگ صمیمی بشین و ... ولی تو زندگی باید تغییراتو پذیرفت و باهاشون کنار اومد.نه فقط تو این مورد..توی همه موارد.
تو هرکاری که از دستت بر میومده برای برگردوندنش کردی..تو تمام تلاشتو کردی.حالا وقتشه دیگه به فکر خودت باشه. این یه چیز طبیعیه که ممکنه کسی یه روز باهاش خیلی خوب بودی باهات بد شه.کسی که یه روز باهاش میخندیدی، حالا گریتو دراره ...کسی از خواهرم بهش نزدیکتر بودی بشه غریبه ترین فرد زندگیت.. سعی کن کنار بیای و زندگیتو بدون فکر اون ادامه بدی... [ نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1394/03/20 08:13:26
[quote]
sa-ghar ببین اگه واقعا میبینی اونقدر که تو اونو دوست داری و براش ارزش قائلی اون نیست پس راهتو ازش جدا کن.میدونم اصلا کار اسونی نیست ولی تو که نمیتونی تا اخر عمرت پایبند اون بمونی تا یه روزی شایدد دوباره باعات دوست بشه.برو دنبال یه دوست جدید.اره خیلی سخته بتونی یکیو پیدا کنی که همونی باشه که میخوایو خیلی هم زمان میبره تا قشنگ صمیمی بشین و ... ولی تو زندگی باید تغییراتو پذیرفت و باهاشون کنار اومد.نه فقط تو این مورد..توی همه موارد. [/quote]تو هرکاری که از دستت بر میومده برای برگردوندنش کردی..تو تمام تلاشتو کردی.حالا وقتشه دیگه به فکر خودت باشه. این یه چیز طبیعیه که ممکنه کسی یه روز باهاش خیلی خوب بودی باهات بد شه.کسی که یه روز باهاش میخندیدی، حالا گریتو دراره ...کسی از خواهرم بهش نزدیکتر بودی بشه غریبه ترین فرد زندگیت.. سعی کن کنار بیای و زندگیتو بدون فکر اون ادامه بدی... [ بین این همه حرف مفتت یه چیزی گفتی که برای اولین بار خوشم اومد لایکم حرومت من خودم انقدر از این شکست ها خوردم.هنوزم تو کف طرفم. ولی طرف اصلا انگار نه انگار... هر روز هم همدیگرو میبینیم. من که دیگه قیدشو زدم ولی تو دلم مونده هنوز. شمام ام قیدشو بزن. زمان همه چیو حل میکنه. مثل خیلی چیزا که حل کرد! کار سختیه ولی میشه. دوستانه بهت میگم: اشتباهیو که من کردم و هنوزم توی باتلاقش گیرم نکن. من خیلی بهش فکر کردم و هر دفه که گوشیم زنگ میخوره آرزو میکنم اون باشه در صورتیه که آخرین باری که با هم حرف زدیم یادم نمیاد. اولاش رابطه دو نفره بود ولی کم کم انگار زیادی من براش عادی شدم! به هر کی بیشتر محبت کنی نمک به حروم تر هم میشه. هیچ کیو ندیدم که قدر محبتامو بدونه. خیلی وقتم هست که اخلاقمو عوض کردم. رابطمون یه طرفه شد و برای اون زوری شده بود. فکر کنم رفیق جدید پیدا کرده! هه... همشون برن به درک.
این مطلب در 1394/03/20 08:13:26 نوشته شده است و در 1394/03/20 08:14:49 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
|
|
1394/03/20 10:52:52
جمعمون سه نفره بود...اون یکی دوستم رفت انسانی...الان بیشتر حرفامو به اون میگم ولی خب هیچوقت مثل فاطمه نمیشه...به اونم قضی رو گفتم اونم میگه خیلی عوض شده..مغرور شده..میگه ولش کن تو هم اهمیت نده بهش... من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من... |
|
1394/03/20 11:02:19
اخرش گفتم اگه شما هم دردی دارین بگین... من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من... |
|
1394/03/20 11:03:12
اوووو ممنون... من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من... |
|
1394/03/20 11:04:42
افرین مهدی.. من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من... |
منوی کاربری
|
||