دقت کردین وقتی کسی رو از دست میدین تازه قدرش رو میدونید
آن روز با تو بودم
امروز بی توام
آن روز که با تو بودم
بی تو بودم
امروز که بی توام با توام
درسته...
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]دقت کردین وقتی کسی رو از دست میدین تازه قدرش رو میدونید
آن روز با تو بودم
امروز بی توام
آن روز که با تو بودم
بی تو بودم
امروز که بی توام با توام
[/div][/quote]
درسته...
بهترین راه نوشتنه
میتونی بهش اس بدی یا تو یه برگه بنویسی بدی دستش
یا میل بدی و...
یه دفه براش نوشتم ولی هر چی سعی کردم بهش بدم نشد...هر راهی که فکرشو بکنید امتحان کردم...دفه اخری که بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده بیا مثل قبل باشیم...میدونی چی بهم گفت...گفت اصلا گزشته رو ول کن ..گزشته تموم شد رفت...اصلا برام مهم نیستی این حرف زدنم به نظر من الکیه...
وقتی به کسی خیلی اهمیت بدی فک میکنه
بزرگ شده منظورم اینه که فک میکنه فرد خاصیه
به نظر من تو دیگه راهی نداری جز بی محلی کردن
اگه تو بی محلی کردی اون برنگشت بزا بره به درک چون اینطور که تو میگی تو بار ها غرورت رو شکستی
پس به درک
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]بهترین راه نوشتنه
یا میل بدی و...[/div][/quote]
یه دفه براش نوشتم ولی هر چی سعی کردم بهش بدم نشد...هر راهی که فکرشو بکنید امتحان کردم...دفه اخری که بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده بیا مثل قبل باشیم...میدونی چی بهم گفت...گفت اصلا گزشته رو ول کن ..گزشته تموم شد رفت...اصلا برام مهم نیستی این حرف زدنم به نظر من الکیه... :cry:[/div][/quote]
اگه تو بی محلی کردی اون برنگشت بزا بره به درک چون اینطور که تو میگی تو بار ها غرورت رو شکستی
پس به درک
بهترین راه نوشتنه
یا میل بدی و...
یه دفه براش نوشتم ولی هر چی سعی کردم بهش بدم نشد...هر راهی که فکرشو بکنید امتحان کردم...دفه اخری که بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده بیا مثل قبل باشیم...میدونی چی بهم گفت...گفت اصلا گزشته رو ول کن ..گزشته تموم شد رفت...اصلا برام مهم نیستی این حرف زدنم به نظر من الکیه...
پس به درک
آخرش همتون به همون پست اول من میرسید
دوستش مغرور شده باس کتک بخوره آدم بشه
######
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]بهترین راه نوشتنه
یه دفه براش نوشتم ولی هر چی سعی کردم بهش بدم نشد...هر راهی که فکرشو بکنید امتحان کردم...دفه اخری که بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده بیا مثل قبل باشیم...میدونی چی بهم گفت...گفت اصلا گزشته رو ول کن ..گزشته تموم شد رفت...اصلا برام مهم نیستی این حرف زدنم به نظر من الکیه... :cry:[/div][/quote]
پس به درک
[/div][/quote]
آخرش همتون به همون پست اول من میرسید
دوستش مغرور شده باس کتک بخوره آدم بشه :ugeek:
براش روی یه کاغذ بنویس
اگه نشد واقعا باید بیخیالش بشی
چون منم تو همچین وضعی قرار داشتم...
هیچی دیه بیخیالش شدم،البته دوسته چندینو چن سالم نبوده ها ولی صمیمی بودیم
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]میشه بپرسم تو و اون دوستت چن سالتونه؟؟؟:ugeek:[/div][/quote]
17 اگه اشکالی نداره...[/div][/quote]
براش روی یه کاغذ بنویس
اگه نشد واقعا باید بیخیالش بشی:oops::cry:
چون منم تو همچین وضعی قرار داشتم...
هیچی دیه بیخیالش شدم،البته دوسته چندینو چن سالم نبوده ها ولی صمیمی بودیم
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]میشه بپرسم تو و اون دوستت چن سالتونه؟؟؟:ugeek:[/div][/quote]
با ته امضات حال کردم خدایی [/div][/quote]
قابلی نداشت...:ugeek:
بهترین راه نوشتنه
یا میل بدی و...
پس به درک
راهه دیگه ای ندارم...الان دیگه بیخیال شدم ولی هر دفه که میبینمش دوباره...اخه تو یه کلاس هستیم خیلی سخته ببینی و تو دلت نگه داری...
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]بهترین راه نوشتنه
پس به درک
[/div][/quote]
راهه دیگه ای ندارم...الان دیگه بیخیال شدم ولی هر دفه که میبینمش دوباره...اخه تو یه کلاس هستیم خیلی سخته ببینی و تو دلت نگه داری...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.