دادا واس خاطر تحقق حرف تو شده خودم یه تنه تا 15 صفحه میبرمش جلو
ایول از مرامت خوشم اومد از این به بعد دعوا هم شد خبرت میکنم بیا که تنهایی کتک نخورم
######
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بچه ها ساکت نشین ادامه بدین وگرنه ضایع میشم گفتم حداقل 15 صفحه میره جلو :roll:[/div][/quote]
دادا واس خاطر تحقق حرف تو شده خودم یه تنه تا 15 صفحه میبرمش جلو ;)[/div][/quote]
ایول از مرامت خوشم اومد از این به بعد دعوا هم شد خبرت میکنم بیا که تنهایی کتک نخورم
میگم مهدی فکر کنم بچه ها خیلی بهشون خوش میگزره...هیچ غمی ندارن که تو دلشون مونده باشه..بازم خدارو شکر...
خنده ام می بینی و از گریه دل غافلی
خانه ما از درون ابر است و بیرون آفتاب
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بچه ها ساکت نشین ادامه بدین وگرنه ضایع میشم گفتم حداقل 15 صفحه میره جلو :roll:[/div][/quote]
میگم مهدی فکر کنم بچه ها خیلی بهشون خوش میگزره...هیچ غمی ندارن که تو دلشون مونده باشه..بازم خدارو شکر...[/div][/quote]
خنده ام می بینی و از گریه دل غافلی
خانه ما از درون ابر است و بیرون آفتاب
میگم مهدی فکر کنم بچه ها خیلی بهشون خوش میگزره...هیچ غمی ندارن که تو دلشون مونده باشه..بازم خدارو شکر...
چرا بابا همه درد و مشکل دارن
همین خود من
حسابی قلنج کردم الان کتفم درد میکنه
بقیه بچه ها هم شکست های عشقی زیادی خوردن تا الان نمیخوان بروز بدن
اووو پس ببخشید...
خب اینجا اومدن به درد و دل تو گوش بدن و راه کار بدن کسی از مشکل خودش چیزی نگفت
######
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بچه ها ساکت نشین ادامه بدین وگرنه ضایع میشم گفتم حداقل 15 صفحه میره جلو :roll:[/div][/quote]
میگم مهدی فکر کنم بچه ها خیلی بهشون خوش میگزره...هیچ غمی ندارن که تو دلشون مونده باشه..بازم خدارو شکر...[/div][/quote]
چرا بابا همه درد و مشکل دارن
همین خود من
حسابی قلنج کردم الان کتفم درد میکنه
بقیه بچه ها هم شکست های عشقی زیادی خوردن تا الان نمیخوان بروز بدن :icon_10:[/div][/quote]
اووو پس ببخشید...[/div][/quote]
خب اینجا اومدن به درد و دل تو گوش بدن و راه کار بدن کسی از مشکل خودش چیزی نگفت :geek:
سپهر به جای این حرفای قلمبه سلمبه( ) کمکش کن
یا هم حرفاتو ترجمه کن
یه پند بهت میدم و بس
اگر خاموش باشی تا دیگران به سخنت آرند ، بهتر که سخن گویی و خاموشت کنند.
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سپهر به جای این حرفای قلمبه سلمبه( :shock: ) کمکش کن
یا هم حرفاتو ترجمه کن:roll:[/div][/quote]
یه پند بهت میدم و بس
اگر خاموش باشی تا دیگران به سخنت آرند ، بهتر که سخن گویی و خاموشت کنند.
سپهر به جای این حرفای قلمبه سلمبه( ) کمکش کن
یا هم حرفاتو ترجمه کن
در ادامه حرفام باس بگم اون 17 سالشه فک کنم بفهمه چی میگم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]سپهر به جای این حرفای قلمبه سلمبه( :shock: ) کمکش کن
یا هم حرفاتو ترجمه کن:roll:[/div][/quote]
در ادامه حرفام باس بگم اون 17 سالشه فک کنم بفهمه چی میگم
رفقا یه سر به تاپیک پایینه هم بزنین...موسیقی رو میگم...
خیر سرم میرم میگردم یه چی خوب واستون بذارم...
من نگاه میکنم عزیزم
######
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div]رفقا یه سر به تاپیک پایینه هم بزنین...موسیقی رو میگم...
خیر سرم میرم میگردم یه چی خوب واستون بذارم... [/div][/quote]
من نگاه میکنم عزیزم
رفقا یه سر به تاپیک پایینه هم بزنین...موسیقی رو میگم...
خیر سرم میرم میگردم یه چی خوب واستون بذارم...
من نگاه میکنم عزیزم
خوشحالم کردی...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]رفقا یه سر به تاپیک پایینه هم بزنین...موسیقی رو میگم...
خیر سرم میرم میگردم یه چی خوب واستون بذارم... [/div][/quote]
من نگاه میکنم عزیزم [/div][/quote]
:icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:
خوشحالم کردی... :icon_4::icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.