بهترین دوستم رفاقتشو باهام بهم زد...کسی که شیش سال باهاش بودم مثل ابجی نداشتم دوسش داشتم...کسی که تک تک رازا و دردای دلمو میدونست...به خاطر چی...به خاطر یه سوء تفاهم...به خاطر اینکه فکر کرد دارم بهش دروغ میگم...زدم تو فاز........هوووووف
الان یه سال میشه که دیگه انچنان باهم حرف نزدیم...هر موقع میبینمش یه لحظه نگاهمون بهم گره میخوره و...تا حالا چند دفه رفتم جلو و خواستم باهاش حرف بزنم..ولی حتی نخواست حرفامو بشنوه...حتی یه لحظه...
.
.
.
اگه دوست دارین دردایی که تو دلتون مونده و نتونستیم به کسی بگین..اینجا بگین..
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
بهترین دوستم رفاقتشو باهام بهم زد...کسی که شیش سال باهاش بودم مثل ابجی نداشتم دوسش داشتم...کسی که تک تک رازا و دردای دلمو میدونست...به خاطر چی...به خاطر یه سوء تفاهم...به خاطر اینکه فکر کرد دارم بهش دروغ میگم...زدم تو فاز........هوووووف
الان یه سال میشه که دیگه انچنان باهم حرف نزدیم...هر موقع میبینمش یه لحظه نگاهمون بهم گره میخوره و...تا حالا چند دفه رفتم جلو و خواستم باهاش حرف بزنم..ولی حتی نخواست حرفامو بشنوه...حتی یه لحظه...
.
.
.
اگه دوست دارین دردایی که تو دلتون مونده و نتونستیم به کسی بگین..اینجا بگین..
برو بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم برای رفع سوءتفاهم اگه قبول نکرد ولش کن بذار بره آدم انقدر مغرور خواستی کتکش هم بزن از نظر من موردی نداره
آقا الان تو اینی ؟ یا اینی ؟
جفتش بستگی به شرایط آب و هوایی داره
از الان میگم اگه مدیرا مجال بدن این تاپیک کمه کم 15 صفحه میره جلو ببین کی گفتم
######
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برو بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم برای رفع سوءتفاهم اگه قبول نکرد ولش کن بذار بره آدم انقدر مغرور خواستی کتکش هم بزن از نظر من موردی نداره :geek:[/div][/quote]
آقا الان تو اینی :geek: ؟ یا اینی :ugeek: ؟[/div][/quote]
جفتش بستگی به شرایط آب و هوایی داره
از الان میگم اگه مدیرا مجال بدن این تاپیک کمه کم 15 صفحه میره جلو ببین کی گفتم :ugeek:
برو بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم برای رفع سوءتفاهم اگه قبول نکرد ولش کن بذار بره آدم انقدر مغرور خواستی کتکش هم بزن از نظر من موردی نداره
اصلا نمیزاره حرف بزنم میگه اگه میخوای دوباره حرفای الکی رو شروع کنی قطع کنم...هرموقع باهاش حرف زدم اشکمو دراورده...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برو بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم برای رفع سوءتفاهم اگه قبول نکرد ولش کن بذار بره آدم انقدر مغرور خواستی کتکش هم بزن از نظر من موردی نداره :geek:[/div][/quote]
اصلا نمیزاره حرف بزنم میگه اگه میخوای دوباره حرفای الکی رو شروع کنی قطع کنم...هرموقع باهاش حرف زدم اشکمو دراورده...
چقدر راحت میگی ولش کن!
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]برو بهش بگو میخوام باهات حرف بزنم برای رفع سوءتفاهم اگه قبول نکرد ولش کن بذار بره آدم انقدر مغرور خواستی کتکش هم بزن از نظر من موردی نداره :geek:[/div][/quote]
چقدر راحت میگی ولش کن!
بهترین راه نوشتنه
میتونی بهش اس بدی یا تو یه برگه بنویسی بدی دستش
یا میل بدی و...
یه دفه براش نوشتم ولی هر چی سعی کردم بهش بدم نشد...هر راهی که فکرشو بکنید امتحان کردم...دفه اخری که بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده بیا مثل قبل باشیم...میدونی چی بهم گفت...گفت اصلا گزشته رو ول کن ..گزشته تموم شد رفت...اصلا برام مهم نیستی این حرف زدنم به نظر من الکیه...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]بهترین راه نوشتنه
میتونی بهش اس بدی یا تو یه برگه بنویسی بدی دستش
یا میل بدی و...[/div][/quote]
یه دفه براش نوشتم ولی هر چی سعی کردم بهش بدم نشد...هر راهی که فکرشو بکنید امتحان کردم...دفه اخری که بهش زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده بیا مثل قبل باشیم...میدونی چی بهم گفت...گفت اصلا گزشته رو ول کن ..گزشته تموم شد رفت...اصلا برام مهم نیستی این حرف زدنم به نظر من الکیه... :cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.