vindictive
lord_پروازه
vindictive
به هر حال پروازه جون زندگی همیشه اونطور که آدم میخواد پیش نمیره. گاهی اوقات همین سختی ها باید باشن تا شیرینی زندگی به دل آدم بشینه. میدونی شاعر میگه باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش .... بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش
حالا شاید سختی باشه ولی خوب شما هم به دنبال هدفی هستی. پس به مسائل منفی فکر نکن و فقط به مسیری که باید بری بیندیش
در کل مسیر رسیدن به وصال قشنگه نه خود وصال!!!
------------
مچکر اثقا طاها ...
ولی دهنم سرویس شد واسه ی لیسانس ... میخوام واسه فوق بخونم ... ولی تابستونمو خراب کردن ...
شما درست میگی ... ولی کلا من واسه رفتن سر کار درس نمیخونم ... و درامد داشته باشم
چون پدرم تمکن مالی داره ... فقط و فقط دوس دارم وقتی وارد ی چیزی میشم تا تهش برم از وسطاش ولش نکنم و برم سراغ ی چی دیگه .... تا ته پرستاری ک میشه phd برم بعد برم سراغ علایقم ...
ایشالا ک موفق باشی.
برای ما هم دعا کن این زبونو به یه آخر عاقبتی برسونیم. حد اقل ارشدی چیزی. بعدش هم بریم سراغ یه زبون دیه
------------
حتماااااااااا ....
واسه ارشد ...
حتما حتما ... باید جزوه دانشگاه تهران رو بخری حالا یا پارسه یا چیزای دیگه که اگه بخونی حتما 60 تا 70 درصد میزنی
و اگه منابع رو بخونی 80 تا 90 درصد میزنی ..
هیچ کاری نداره قبول شدن واسه ارشد .. فقط از دبیرستان بخوای ی رشته خوب قبول بشی سخته ...
ولی ارشد راحته ... فقط و فقط باید خلاصه کنی ... بخوای میتونی ... بخون هیچی واسه ادم جای درس و تحصیلات و پر نمیکنه ... حتی پول... دیدی یارو قیافش مثل کسی که اسید پاشیدن روش وقتی بهت میگن دکتره یا متخصص کم کم برا ادم قشنگ میشه
حالا فک کن رو بقیه چیزات چه تاثیری میزاره ... حتی راه رفتنشم قشنگ ب نظر میاااد اینم ی نظری از بنده ...
من برم .... شبت خوش ... از خستگی دارم بیهوش میشم
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]به هر حال پروازه جون زندگی همیشه اونطور که آدم میخواد پیش نمیره. گاهی اوقات همین سختی ها باید باشن تا شیرینی زندگی به دل آدم بشینه. میدونی شاعر میگه باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش .... بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش
حالا شاید سختی باشه ولی خوب شما هم به دنبال هدفی هستی. پس به مسائل منفی فکر نکن و فقط به مسیری که باید بری بیندیش
در کل مسیر رسیدن به وصال قشنگه نه خود وصال!!![/div][/quote]
------------
:icon_1:
مچکر اثقا طاها ...
ولی دهنم سرویس شد واسه ی لیسانس ... میخوام واسه فوق بخونم ... ولی تابستونمو خراب کردن ...
شما درست میگی ... ولی کلا من واسه رفتن سر کار درس نمیخونم ... و درامد داشته باشم
چون پدرم تمکن مالی داره ... فقط و فقط دوس دارم وقتی وارد ی چیزی میشم تا تهش برم از وسطاش ولش نکنم و برم سراغ ی چی دیگه .... تا ته پرستاری ک میشه phd برم بعد برم سراغ علایقم ... :icon_8:
[/div][/quote]
ایشالا ک موفق باشی.
برای ما هم دعا کن این زبونو به یه آخر عاقبتی برسونیم. حد اقل ارشدی چیزی. بعدش هم بریم سراغ یه زبون دیه;)[/div][/quote]
------------
حتماااااااااا ....
واسه ارشد ...
حتما حتما ... باید جزوه دانشگاه تهران رو بخری حالا یا پارسه یا چیزای دیگه که اگه بخونی حتما 60 تا 70 درصد میزنی
و اگه منابع رو بخونی 80 تا 90 درصد میزنی ..
هیچ کاری نداره قبول شدن واسه ارشد .. فقط از دبیرستان بخوای ی رشته خوب قبول بشی سخته ...
ولی ارشد راحته ... فقط و فقط باید خلاصه کنی ... بخوای میتونی ... بخون هیچی واسه ادم جای درس و تحصیلات و پر نمیکنه ... حتی پول... دیدی یارو قیافش مثل کسی که اسید پاشیدن روش وقتی بهت میگن دکتره یا متخصص کم کم برا ادم قشنگ میشه
حالا فک کن رو بقیه چیزات چه تاثیری میزاره ... حتی راه رفتنشم قشنگ ب نظر میاااد اینم ی نظری از بنده ... ;)
من برم .... شبت خوش ... از خستگی دارم بیهوش میشم :icon_7: