[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]من دلم گرفته است :cry:[/div][/quote]
منم بشدت دلم گرفته و افسرده هستم[/div][/quote]
افسردگیه من بخواطر دوری و انتظار و دلتنگیه :cry:[/div][/quote]
دوری کی؟
به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.... زان همه ناله که من پیشه تو کافر کردم....
به به خیلی به جا گفتی...
همیشه حالت خرابه؟؟ چون فقط اینجایی...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]ساده دل من کز همه عالم به تو رو کرده بودم...[/div][/quote]
به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.... زان همه ناله که من پیشه تو کافر کردم....
به به خیلی به جا گفتی...
همیشه حالت خرابه؟؟ چون فقط اینجایی... :P
به به خیلی به جا گفتی...
یه چن وقتی هست که حالم داغونه نمیدونم چطوری مسائل رو برای خودم حل کنم. ایام به کام نیست. ناشکرری نمی کنم ولی خوب نیستم
Arkadaş giti
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]ساده دل من کز همه عالم به تو رو کرده بودم...[/div][/quote]
به به خیلی به جا گفتی...
همیشه حالت خرابه؟؟ چون فقط اینجایی... :P[/div][/quote]
یه چن وقتی هست که حالم داغونه نمیدونم چطوری مسائل رو برای خودم حل کنم. ایام به کام نیست. ناشکرری نمی کنم ولی خوب نیستم
به به خیلی به جا گفتی...
چرا داداش؟
از درونه یا از بیرون ناراحتی؟؟؟!
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]ساده دل من کز همه عالم به تو رو کرده بودم...[/div][/quote]
به به خیلی به جا گفتی...
همیشه حالت خرابه؟؟ چون فقط اینجایی... :P[/div][/quote]
یه چن وقتی هست که حالم داغونه نمیدونم چطوری مسائل رو برای خودم حل کنم. ایام به کام نیست. ناشکرری نمی کنم ولی خوب نیستم[/div][/quote]
چرا داداش؟
از درونه یا از بیرون ناراحتی؟؟؟!
یه مقدارش از درونه. ولی متاسفانه از بیرونیا خیلی دلخورم. بعضیا واقعا پستی رو به حد اعلا می رسونن. نفرت انگیزن. هرچی هم به بعضیا خوبی کنی آخرش بی چشم و رویی جزوی از وجودشونه. واقعا این درسته که می گن شیر هم که باشی جلو جماعت گاو کم میاری
Arkadaş giti
یه مقدارش از درونه. ولی متاسفانه از بیرونیا خیلی دلخورم. بعضیا واقعا پستی رو به حد اعلا می رسونن. نفرت انگیزن. هرچی هم به بعضیا خوبی کنی آخرش بی چشم و رویی جزوی از وجودشونه. واقعا این درسته که می گن شیر هم که باشی جلو جماعت گاو کم میاری
خدا کمکت کنه....
من به شخصه وقتی ناراحتم هیچکس و هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه... غیر از خدا اگه نگاه کنه...
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]یه مقدارش از درونه. ولی متاسفانه از بیرونیا خیلی دلخورم. بعضیا واقعا پستی رو به حد اعلا می رسونن. نفرت انگیزن. هرچی هم به بعضیا خوبی کنی آخرش بی چشم و رویی جزوی از وجودشونه. واقعا این درسته که می گن شیر هم که باشی جلو جماعت گاو کم میاری[/div][/quote]
خدا کمکت کنه....
من به شخصه وقتی ناراحتم هیچکس و هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه... غیر از خدا اگه نگاه کنه...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.