توی دانشگاه برای رشته ریاضی گزینه های بهتری پیش روت هست البته تجربی هم فقط و فقط پزشکی و شاخه های اون. من تجربی خوندم ولی اگه برگردم به عقب میرفتم ریاضی
واقعا؟ خو آره ولی .. نمیدونم والا بقیه اینقدر بهم گفتن ریاضی آینده نداره برو تجربی تا بلآخره تصمیم گرفتم تغییر رشته بدم..
از پزشکی و دندون پزشکی خوشم نمیاد.. فقط به عشق داروسازی میخوام برم تجربی ..
یعنی به نظر تو بهتره تغییر ندم؟؟
اکه مطمئنی که میتونی اون رشته دلخواهت قبول شی خوب تغییر بدی بهتره
رشته معماری و عمران
شغل = ساختمون سازی ============== پول ساز ترین رشته
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]توی دانشگاه برای رشته ریاضی گزینه های بهتری پیش روت هست البته تجربی هم فقط و فقط پزشکی و شاخه های اون. من تجربی خوندم ولی اگه برگردم به عقب میرفتم ریاضی[/div][/quote]
واقعا؟ خو آره ولی .. نمیدونم والا بقیه اینقدر بهم گفتن ریاضی آینده نداره برو تجربی تا بلآخره تصمیم گرفتم تغییر رشته بدم..
از پزشکی و دندون پزشکی خوشم نمیاد.. فقط به عشق داروسازی میخوام برم تجربی ..
یعنی به نظر تو بهتره تغییر ندم؟؟[/div][/quote]
اکه مطمئنی که میتونی اون رشته دلخواهت قبول شی خوب تغییر بدی بهتره[/div][/quote]
رشته معماری و عمران
شغل = ساختمون سازی ============== پول ساز ترین رشته
عالمی تو چرا حالت خرابه؟ نکنه به خاطر مسئله اینترنته؟
تو سرور1 کسی بهم حمله نمیکنه
خوب حیف که من دستم از سرور یک کوتاست وگرنه بهت اتکی میزدم تا حالت جا بیاد. بالاخره توی کدوم سرور میتونی نتیجه بگیری؟
Arkadaş giti
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]عالمی تو چرا حالت خرابه؟ نکنه به خاطر مسئله اینترنته؟[/div][/quote]
تو سرور1 کسی بهم حمله نمیکنه :icon_7:[/div][/quote]
خوب حیف که من دستم از سرور یک کوتاست وگرنه بهت اتکی میزدم تا حالت جا بیاد. بالاخره توی کدوم سرور میتونی نتیجه بگیری؟
نه نزن من ریشمو زدم
هی کارام گیر میکنه یه جایی
نزن
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]بنظرتون ریشم رو بزنم یا نه ؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
نه نزن من ریشمو زدم
نزن
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
عالمی تو چرا حالت خرابه؟ نکنه به خاطر مسئله اینترنته؟
تو سرور1 کسی بهم حمله نمیکنه
منظورت از نتیجه چیه؟
جایزه ای ....
رتبه ی خوبی...
نتیجه ای...
Arkadaş giti
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]عالمی تو چرا حالت خرابه؟ نکنه به خاطر مسئله اینترنته؟[/div][/quote]
تو سرور1 کسی بهم حمله نمیکنه :icon_7:[/div][/quote]
خوب حیف که من دستم از سرور یک کوتاست وگرنه بهت اتکی میزدم تا حالت جا بیاد. بالاخره توی کدوم سرور میتونی نتیجه بگیری؟[/div][/quote]
منظورت از نتیجه چیه؟ :icon_10:[/div][/quote]
جایزه ای ....
رتبه ی خوبی...
نتیجه ای...
نه نزن من ریشمو زدم
نزن
از این نظر خوبه
ریش وساه تیغ زدن بسیار کاربرد داره
اوه اوه یادم رفته بود میخواستم یک ماه دیگه برم واسه سایتم مجوز ارشاد بگیرم للازمه این ریشه
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]بنظرتون ریشم رو بزنم یا نه ؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
نه نزن من ریشمو زدم
نزن
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
از این نظر خوبه
ریش وساه تیغ زدن بسیار کاربرد داره
اوه اوه یادم رفته بود میخواستم یک ماه دیگه برم واسه سایتم مجوز ارشاد بگیرم للازمه این ریشه :mrgreen:
خفه شو غرب زده بدبخت یا گلنار میزنی یا خشک خشک یا کف دستی
این روشا قدیمی شده برید از اینجا گم شید بوی شیر برداشته اینجا رو!!
منظور از شیر شیری است که خورده میشود
حالا خودتون هر جور دوس دارید قضاوت کنید
این alixfazl جیگر خودمه
[quote][div][b]lords and kings[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl8[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl8[/b][/div][div]حالتون اگه خرابه صابون گلنار بدم بتون:mrgreen:[/div][/quote]
صابون داو بده [/div][/quote]
خفه شو غرب زده بدبخت یا گلنار میزنی یا خشک خشک یا کف دستی:ugeek:[/div][/quote]
این روشا قدیمی شده برید از اینجا گم شید بوی شیر برداشته اینجا رو!!
منظور از شیر شیری است که خورده میشود
حالا خودتون هر جور دوس دارید قضاوت کنید :icon_4:[/div][/quote]
این alixfazl جیگر خودمه :icon_13:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.