فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن
اگه دبستان باشه الان تو خونه چیکا میکنه
دوره ما فقط سخت بود دیه اینارو لای پر قو پرورش میدن تو مدرسه
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
اگه دبستان باشه الان تو خونه چیکا میکنه :geek:
دوره ما فقط سخت بود دیه:cry: اینارو لای پر قو پرورش میدن تو مدرسه :cry:
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
دوره ما فقط سخت بود دیه:cry: اینارو لای پر قو پرورش میدن تو مدرسه :cry:[/div][/quote]
:lol:
اره لای پر غو
تو خواب ببینی
اگه بفهمن کسیداره * میکنه اخراج
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
دوره ما فقط سخت بود دیه:cry: اینارو لای پر قو پرورش میدن تو مدرسه :cry:[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
اره لای پر غو :lol:
تو خواب ببینی
اگه بفهمن کسیداره تقلب میکنه اخراج :oops:
ما دبستان میرفتیم مدیرا ومعاون های ... وقتی ما شیطونی میکردیم با شلنگ میزدن خوش به حال بچه های الان
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ما دبستان میرفتیم مدیرا ومعاون های ... وقتی ما شیطونی میکردیم با شلنگ میزدن خوش به حال بچه های الان :cry::cry::cry:
اره لای پر غو
تو خواب ببینی
اگه بفهمن کسیداره * میکنه اخراج
انتظار داری نازش کنن!
منظور از پرقو ایینه که * راحت تر شده.سخت نمیگیرن دیگه بهتون
وگرنه در کل نباید بفهمن
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
:lol:[/div][/quote]
اره لای پر غو :lol:
تو خواب ببینی
اگه بفهمن کسیداره تقلب میکنه اخراج :oops:[/div][/quote]
:|
انتظار داری نازش کنن!
منظور از پرقو ایینه که تقلب راحت تر شده.سخت نمیگیرن دیگه بهتون
وگرنه در کل نباید بفهمن :icon_10:
ما دبستان میرفتیم مدیرا ومعاون های ... وقتی ما شیطونی میکردیم با شلنگ میزدن خوش به حال بچه های الان
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ما دبستان میرفتیم مدیرا ومعاون های ... وقتی ما شیطونی میکردیم با شلنگ میزدن خوش به حال بچه های الان :cry::cry::cry:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
الان بچه به معلم بی احترامی کنه میگن داره نظر میده
ولی زمان حتی اگر نظر هم میدادیم میگفتن داری بی احترامی میکنی
و سپس ...
ای بابا باز این اومد
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div]فکر کنم دبستان میره طرف اخه دبیرستان یا راهنمایی که بشت میز امتحان نمی دن :|[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ما دبستان میرفتیم مدیرا ومعاون های ... وقتی ما شیطونی میکردیم با شلنگ میزدن خوش به حال بچه های الان :cry::cry::cry:[/div][/quote]
الان بچه به معلم بی احترامی کنه میگن داره نظر میده:lol::lol:
ولی زمان حتی اگر نظر هم میدادیم میگفتن داری بی احترامی میکنی
و سپس ...[/div][/quote]
ای بابا باز این اومد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.