زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد
سر امتحانا ترم؟
مگه میوتین کتاب ببرین سر جلسه؟
زیر میز دارین ؟
ما تو راهرو رو تک صندلی میشینیم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
سر امتحان فارسی :twisted:
سکته کردم بگید چرا[/div][/quote]
چرا؟:icon_10:[/div][/quote]
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد :icon_4: :icon_4: :icon_4: :lol:[/div][/quote]
سر امتحانا ترم؟
مگه میوتین کتاب ببرین سر جلسه؟ :icon_2:
زیر میز دارین ؟ :cry:
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد
پس خیلی شانس اوردی
معلمه هم خیلی شوت بود نفهمید
امروز هم خان دوم یعنی علوم
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد :icon_4: :icon_4: :icon_4: :lol:[/div][/quote]
:icon_4: پس خیلی شانس اوردی :icon_4:[/div][/quote]
معلمه هم خیلی شوت بود نفهمید
امروز هم خان دوم یعنی علوم :oops:
سر امتحانا ترم؟
زیر میز دارین ؟
اخه
ما تو کلاس میشینیم تازه اگه تو راه روهم بشینیم باز کلک هایی دارم
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
سر امتحانا ترم؟
ما تو راهرو رو تک صندلی میشینیم [/div][/quote]
اخه
از این خودکار لوله ایی ها که دورش کاغذ داره بر داریید و فرمول یا سوال های سخت رو توش بنویسید و موقع امتحان خیلی عادی باز و بسته کنید
عجب
[b]روشی برای تــقــلــب [/b]
از این خودکار لوله ایی ها که دورش کاغذ داره بر داریید و فرمول یا سوال های سخت رو توش بنویسید و موقع امتحان خیلی عادی باز و بسته کنید :icon_4:
خوش به حالتون بشت میز میشینید امتحان میدید برا ما تو سالن مدرسه هست وصندلی تک نفره با نفر کناری وجلویی هم 1 متر فاصله داری کتابم نمیشه اصلا ببری تو همون می خوای وارد سالن بشی مگیردن
این مطلب در 1393/10/08 10:47:47 نوشته شده است و در 1393/10/08 10:48:56 ویرایش شده است .
من اونیم که سایه هم نداشت دلش رو توی کوچه جا گذاشت همون که تو دلش غمارو کاشتغیر از این سکوت چیزی برنداشت
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
خوش به حالتون بشت میز میشینید امتحان میدید برا ما تو سالن مدرسه هست وصندلی تک نفره با نفر کناری وجلویی هم 1 متر فاصله داری کتابم نمیشه اصلا ببری تو همون می خوای وارد سالن بشی مگیردن :cry::cry::cry::cry:
سر امتحانا ترم؟
زیر میز دارین ؟
اخه
والا یه چیز باید خیلی سخت و نامفهوم باشه تا من * بنویسیم ببرم!ولی خیلی کم پیش میاد اینطوری شه
امروز ی ساعت سرجلسه نشستم ،نیم ساعتش فقط داشتم ب دوستم * مرسوندم!
انقد رو دستم نوشتم پاک کردم دستم ابی شد
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
سر امتحانا ترم؟
ما تو راهرو رو تک صندلی میشینیم [/div][/quote]
اخه
ما تو کلاس میشینیم تازه اگه تو راه روهم بشینیم باز کلک هایی دارم[/div][/quote]
والا یه چیز باید خیلی سخت و نامفهوم باشه تا من تقلب بنویسیم ببرم!ولی خیلی کم پیش میاد اینطوری شه :icon_4:
امروز ی ساعت سرجلسه نشستم ،نیم ساعتش فقط داشتم ب دوستم تقلب مرسوندم!:|
انقد رو دستم نوشتم پاک کردم دستم ابی شد :lol:
خوش به حالتون بشت میز میشینید امتحان میدید برا ما تو سالن مدرسه هست وصندلی تک نفره با نفر کناری وجلویی هم 1 متر فاصله داری کتابم نمیشه اصلا ببری تو همون می خوای وارد سالن بشی مگردن
مگه زندانه میگردنتون
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]amir.0007[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
خوش به حالتون بشت میز میشینید امتحان میدید برا ما تو سالن مدرسه هست وصندلی تک نفره با نفر کناری وجلویی هم 1 متر فاصله داری کتابم نمیشه اصلا ببری تو همون می خوای وارد سالن بشی مگردن :cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
مگه زندانه میگردنتون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.