امروز یه * عظیم کردم
باید با خودمون نفری یه پوشه میبردیم نمیدونم چرا
منم کل سوالای مهمو نوشتم تو پوشه بردم خیلی هم بدرد خورد
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
امروز یه تقلب عظیم کردم :icon_5::icon_5::icon_5:
باید با خودمون نفری یه پوشه میبردیم :icon_2: نمیدونم چرا
منم کل سوالای مهمو نوشتم تو پوشه بردم خیلی هم بدرد خورد :icon_4::icon_4::icon_4:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
امروز یه * عظیم کردم
تغلب عظیم کردم
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]امروز یه تقلب عظیم کردم :icon_5::icon_5::icon_5:
منم کل سوالای مهمو نوشتم تو پوشه بردم خیلی هم بدرد خورد :icon_4::icon_4::icon_4:
[/div][/quote]
تغلب عظیم کردم
امروز یه * عظیم کردم
تغلب عظیم کردم
خخخخ
عربی به خیر گذشت ما هم امروز
عجب
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]امروز یه تقلب عظیم کردم :icon_5::icon_5::icon_5:
[/div][/quote]
تغلب عظیم کردم[/div][/quote]
خخخخ
عربی به خیر گذشت ما هم امروز :icon_10:
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
سر امتحان فارسی :twisted:
سکته کردم بگید چرا[/div][/quote]
چرا؟:icon_10:[/div][/quote]
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد :icon_4: :icon_4: :icon_4: :lol:
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد
پس خیلی شانس اوردی
عجب
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]وای
سر امتحان فارسی :twisted:
سکته کردم بگید چرا[/div][/quote]
چرا؟:icon_10:[/div][/quote]
زیر میز کتاب باز کردم یهو کتاب ازدستم ول شد افتاد زمین منم خیلی ریلکس گفتم: اقا کتابمون افتاد :icon_4: :icon_4: :icon_4: :lol:[/div][/quote]
:icon_4: پس خیلی شانس اوردی :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.