خو حالا بزار ببینم ازین ترم اول جون سالم ب در میبرم!! تا سال بعد..
kingg222
عه خوب سال بعد اصلیه وفتی انتخاب رشته کردی اول دبیرستان که هیچی نداره حالا انتخاب کردی رشتتو یا هنوز قصد ادامه تحصیل داری؟
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
خو حالا بزار ببینم ازین ترم اول جون سالم ب در میبرم!! تا سال بعد..[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]عه خوب سال بعد اصلیه وفتی انتخاب رشته کردی اول دبیرستان که هیچی نداره حالا انتخاب کردی رشتتو یا هنوز قصد ادامه تحصیل داری؟:ugeek:[/div][/quote]
ببخشی دیگه
نه من با موبایلم، میره بالا دیگه! چیکا کنم
kingg222
sa-ghar
kingg222
عه خوب سال بعد اصلیه وفتی انتخاب رشته کردی اول دبیرستان که هیچی نداره حالا انتخاب کردی رشتتو یا هنوز قصد ادامه تحصیل داری؟
نا امیدم کردی اول دبیرستان؟ جون سالم؟ وای وای
بعدشم نوشته هات چرا بالا میاد منظور ببین وقتی نقل میزنیم پایین نقل میاد ماله تو میره بالاش؟
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ببخشی دیگه
نه من با موبایلم، میره بالا دیگه! چیکا کنم[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خو حالا بزار ببینم ازین ترم اول جون سالم ب در میبرم!! تا سال بعد..[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]عه خوب سال بعد اصلیه وفتی انتخاب رشته کردی اول دبیرستان که هیچی نداره حالا انتخاب کردی رشتتو یا هنوز قصد ادامه تحصیل داری؟:ugeek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
نا امیدم کردی :icon_6: اول دبیرستان؟ جون سالم؟ وای وای
بعدشم نوشته هات چرا بالا میاد منظور ببین وقتی نقل میزنیم پایین نقل میاد ماله تو میره بالاش؟ [/div][/quote]
ببخشی دیگه
نه من با موبایلم، میره بالا دیگه! چیکا کنم
kingg222
sa-ghar
kingg222
نا امیدم کردی اول دبیرستان؟ جون سالم؟ وای وای
بعدشم نوشته هات چرا بالا میاد منظور ببین وقتی نقل میزنیم پایین نقل میاد ماله تو میره بالاش؟
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
تو هم از بالا بنویس میره بالا بخـدا راست میگم :|
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ببخشی دیگه
نه من با موبایلم، میره بالا دیگه! چیکا کنم[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خو حالا بزار ببینم ازین ترم اول جون سالم ب در میبرم!! تا سال بعد..[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]عه خوب سال بعد اصلیه وفتی انتخاب رشته کردی اول دبیرستان که هیچی نداره حالا انتخاب کردی رشتتو یا هنوز قصد ادامه تحصیل داری؟:ugeek:[/div][/quote]
[/div][/quote]
نا امیدم کردی :icon_6: اول دبیرستان؟ جون سالم؟ وای وای
بعدشم نوشته هات چرا بالا میاد منظور ببین وقتی نقل میزنیم پایین نقل میاد ماله تو میره بالاش؟ [/div][/quote]
[/div][/quote]
اوه اوه گاوت زاییده
منم اولین خان رو پشت سر گذاشتم 19.5 میشم قران رو
منم امروز قران داشتم
20 گرفتم
جان تو امتحان 8 شروع شد
8:15 تموم کردم
دقیقا مازیار مثل خودم یه ربه تموم کردم رفتیم گیم نت 6 به 6 بازی کردییم
عجب
[quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]اوه اوه گاوت زاییده :icon_2:
منم اولین خان رو پشت سر گذاشتم 19.5 میشم قران رو [/div][/quote]
منم امروز قران داشتم
20 گرفتم
جان تو امتحان 8 شروع شد
8:15 تموم کردم :icon_12:[/div][/quote]
دقیقا مازیار مثل خودم یه ربه تموم کردم رفتیم گیم نت 6 به 6 بازی کردییم :icon_4:
اوه اوه گاوت زاییده
منم اولین خان رو پشت سر گذاشتم 19.5 میشم قران رو
منم امروز قران داشتم
20 گرفتم
جان تو امتحان 8 شروع شد
8:15 تموم کردم
دقیقا مازیار مثل خودم یه ربه تموم کردم رفتیم گیم نت 6 به 6 بازی کردییم
خخخخ
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]اوه اوه گاوت زاییده :icon_2:
منم اولین خان رو پشت سر گذاشتم 19.5 میشم قران رو [/div][/quote]
منم امروز قران داشتم
20 گرفتم
جان تو امتحان 8 شروع شد
8:15 تموم کردم :icon_12:[/div][/quote]
دقیقا مازیار مثل خودم یه ربه تموم کردم رفتیم گیم نت 6 به 6 بازی کردییم :icon_4:[/div][/quote]
خخخخ
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.