از همه ناشکری هایم خجالت کشیدم، وقتی پسر بچه فلجی را دیدم که به خدا می گفت: "خدایا! از تو ممنونم مرا در مقامی آفریدی که هر کـس "من" را می بیند "تو" را شکر می گوید...
این مطلب در 1394/01/25 23:28:58 نوشته شده است و در 1394/01/25 23:29:23 ویرایش شده است .
######
از همه ناشکری هایم خجالت کشیدم، وقتی پسر بچه فلجی را دیدم که به خدا می گفت: "خدایا! از تو ممنونم مرا در مقامی آفریدی که هر کـس "من" را می بیند "تو" را شکر می گوید...
بهشت از دست آدم رفت / از اون روزی که گندم خورد.. ببین چی میشه اون کـس که / یه جو از حق مردم خورد.. کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن / یه روزی هر کسی باشن حساباشون رو پس میدن.. عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست / پرستش راه تسکینه پرستیدن تجارت نیست.. سر آزادگی مردن ته دل دادگی میشه / یه وقتهایی تمام دین همین آزادگی میشه.. کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن / بفهمن آدمی یک عمر بهت گندم نشون میدن.. نزار بازی کنن بازم ، برامون با همین نقشه / خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمیبخشه.. کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن / گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن.. جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم / همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردیم
این مطلب در 1394/01/26 15:50:05 نوشته شده است و در 1394/01/26 15:50:21 ویرایش شده است .
######
[b]بهشت از دست آدم رفت / از اون روزی که گندم خورد.. ببین چی میشه اون کـس که / یه جو از حق مردم خورد.. کسایی که تو این دنیا حساب مارو پیچیدن / یه روزی هر کسی باشن حساباشون رو پس میدن.. عبادت از سر وحشت واسه عاشق عبادت نیست / پرستش راه تسکینه پرستیدن تجارت نیست.. سر آزادگی مردن ته دل دادگی میشه / یه وقتهایی تمام دین همین آزادگی میشه.. کنار سفره خالی یه دنیا آرزو چیدن / بفهمن آدمی یک عمر بهت گندم نشون میدن.. نزار بازی کنن بازم ، برامون با همین نقشه / خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمیبخشه.. کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن / گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن.. جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم / همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردیم[/b]
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[color=#0000ff]نه فقط امروز به یادت بودم
نه فقط دیروز
نه فقط هر لحظه ی روز
نه به گل گویم نه به باغ
نه به پرستوها نه به زاغ
به این گویم نه به آن
نه به آب گویم نه به باران
نه فقط امشب و امروز
نه فقط دیروز
نه فقط هر لحظه ی روز
نه به هرکس که در این دنیاست
نه به هرکس و ناکس
نه به هیچ کس
من فقط به تو می گویم
نه فقط امروز به یادت بودم
نه فقط دیروز
نه فقط هر لحظه ی روز
من هر دم به یادت هستم
با تو هستم
در یاد تو هستم
هر دم هر نفس
هرجا پیش هرکس
نه فقط امشب و امروز
نه فقط دیروز
نه فقط هر لحظه ی روز
نه به هرکس که در این دنیاست
نه به هرکس و ناکس
نه به هیچ کس
من فقط به تو می گویم[/color]
پــــــروازه خانوم
[b]دریا ، دریا ، با من بیا
آرام در آغوشم جا گیر
احساسم کن با موج هایت
صدایم کن با نسیمت
با غروبت مستم کن دریا
یادت است ،آن روز دلگیر غروب
با دلی آزرده خاطر،با تمام وجود
اشکهایم را به تو دادم به امانت
و تو ای هستی من
چه عاشقانه مهمانم کردی تا به قیامت
هر روز از ان ساحل سنگی گذری کردم
به امیدی که باز گردانی اشکهای بی جوابم
حال تو بگو
تو بگو دریا ،با آن دل آبی نازت
اشکهای این دل من بی رحمند
یا تو با آن موج گرانت ،دریا[/b]
دیروز بود ، باز از آسمان دلم باران بارید بی آنکه تو ببینی
زندگی زیباست بی من ؟
می توانستی یه رنگ بودن را تا آخر قصه ادامه دار کنی
ولی ...
ولی این نخواستن های تو بود و بس ...
پــــــروازه خانوم
[color=#ffff00]کاش ..
کاش این کاش ها نبود
دیروز بود ، باز از آسمان دلم باران بارید بی آنکه تو ببینی
زندگی زیباست بی من ؟
می توانستی یه رنگ بودن را تا آخر قصه ادامه دار کنی
ولی ...
ولی این نخواستن های تو بود و بس ...[/color]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.